Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

Uitgelegd: Waarom mag ik mensen niet volgen op Instagram?

Veel gebruikers kunnen deze situatie hebben waarbij Instagram je geen mensen laat volgen. Hier is alles wat je moet weten en hoe je je account kunt herstellen.


Updated 2022-01-20 02:10:08 | by Monica

Als u het bericht "Actie geblokkeerd" ontvangt. Deze actie is geblokkeerd. Probeer het later nog eens... " of iets dergelijks, dan ben je niet de enige. Veel gebruikers hadden dit probleem dat Instagram me geen contacten laat volgen.

In dit artikel leer je de mogelijke reden waarom Instagram je geen mensen laat volgen en hoe je daarnaar kunt handelen om het volgen op Instagram vrij te geven.

 Instagram Volgactie Geblokkeerd

Wat is een foutmelding van een geblokkeerde Instagram-actie?

Wanneer het Instagram-algoritme verdachte activiteiten detecteert, zullen ze waarschijnlijk het account enige tijd verhinderen om te volgen, commentaar te geven, te liken of direct te berichten om spammen te voorkomen. Verschillende activiteiten vereisen verschillende acties om het te deblokkeren, dus lees verder om te zien wat de meer mogelijke oorzaak van uw probleem is.  Het kan zijn dat je geblokkeerd wordt zonder specifieke reden. 

De mogelijke redenen waarom Instagram het volgen van mensen blokkeerde

Dat Instagram de Follow-functie in de applicatie heeft geblokkeerd, kan te wijten zijn aan iets complexers dan een eenvoudige programmeerfout.

Volgens de regels en gebruiksvoorwaarden van Instagram, zullen deze onderstaande redenen resulteren in het blokkeren van volgacties:

 • Je hebt in een korte periode een groot aantal Instagram-accounts gevolgd. Instagram heeft nooit officieel de volglimiet per uur bekend gemaakt. Tijdens onze test komen we erachter dat je gelimiteerd bent om minder dan 200 profielen per uur te volgen, maar ook minder dan 1000 per dag. Als je een nieuw account gebruikt, kan het limiet aantal volgers zelfs nog lager zijn dan dat. 

 • U heeft een groot aantal foto's van andere profielen geliked in een korte periode. De like limiet is vergelijkbaar met de volgende aantal limiet. 

 • Je bent gerapporteerd door een of meer gebruikers voor het schenden van de gebruiksvoorwaarden van Instagram of om andere redenen. 

 • Je hebt je Instagram-account en wachtwoord gedeeld met een dienst die je helpt meer likes of volgers te krijgen, wat tegen de richtlijnen van de Instagram-community is. Meestal zal Instagram je ook vragen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

  Melding actie geblokkeerd

 • Er is een indicatie van verdachte activiteit gedetecteerd. Bijvoorbeeld het veelvuldig inloggen vanaf verschillende apparaten of verschillende IP's.

 • Als je inderdaad een van deze acties hebt gepleegd in de afgelopen paar dagen, kun je weinig doen om de Follow-functie op Instagram te deblokkeren, niet tijdens de opschorting van de actieblokkade.

Het is ook mogelijk dat je geblokkeerd bent vanwege een fout in de Instagram app. In dat geval kun je het nu oplossen. 

Hoe lang duurt een geblokkeerde actie op Instagram?

Gewoonlijk specificeert Instagram de blokkeringstijd van de volgfunctie in de foutmelding. Indien niet gespecificeerd, varieert de blokkeerperiode meestal van 6 uur tot 7 dagen. Als Instagram opnieuw dergelijke gebruikelijke acties detecteert, kan de volgende blokkeringstijd nog langer zijn, kan deze oplopen tot een maand schorsing, of zelfs resulteren in de beëindiging van je account.

Ik kan niet volgen op Instagram: Hoe te herstellen

Als het je nog steeds niet duidelijk is waarom Instagram je niet toestaat om een account te volgen, kun je deze stappen volgen om problemen op te lossen in de hoop de volgfunctie terug te krijgen. 

Instagram app gegevens verwijderen

In termen van applicatie mislukking, het eerste wat je wilt proberen is om de gegevens van Instagram te verwijderen, evenals het cachegeheugen ervan. Als u op Android zit, gaat u naar Instellingen en navigeert u naar het gedeelte Toepassingen. Van daaruit zoek je Instagram en klik je op Forceer stop. Vervolgens ga je naar Opslag en tik je op Cache wissen en Gegevens wissen. Voor iOS-gebruikers kunt u de Instagram-app verwijderen en deze opnieuw installeren vanuit AppStore.

App-gegevens wissen

Daarna moet u mogelijk uw Instagram-account en wachtwoord invoeren om in te loggen op de Instagram-app. In het geval van een fout in de app, is de kans groot dat deze verdwenen is, zodat je iedereen zonder problemen kunt volgen.

Wachtwoord resetten Instagram

Waarschijnlijk heeft het bovenstaande niet gewerkt, dus het volgende wat je wilt proberen is om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Als je account geblokkeerd was omdat Instagram detecteert dat je vanaf verschillende locaties hebt ingelogd, dan kun je de volgende functie waarschijnlijk deblokkeren door je wachtwoord opnieuw in te stellen. 

Reset Instagram-wachtwoord

Meestal, als Instagram de periode voor de veilingblokkering niet heeft aangegeven, kan het opnieuw instellen van het wachtwoord uw account herstellen. 

Contact opnemen met Instagram Ondersteuning

De vorige methodes werken niet, het enige wat je kunt doen is contact opnemen met de ondersteuningsdienst van Instagram. Wanneer u het bericht Actieblokkering ziet, ziet u waarschijnlijk de optie Vertel het ons en tik er vervolgens op. Ga vervolgens naar het tabblad van je profiel en schuif de interface naar links om toegang te krijgen tot het gedeelte Configuratie. Van daaruit kun je naar Help gaan en tot slot Meld een probleem.

Op dit punt kunt u kiezen om opmerkingen te verzenden of om een probleem te melden. Welke optie u ook kiest, u moet het probleem in detail beschrijven en de relevante screenshots verstrekken om Volg op Instagram te ontgrendelen. Daarna kunt u een reactie verwachten van twee tot drie dagen.

Hoe vermijd je Instagram Volg Blokkade

Zoals gezegd heeft Instagram wel een beperking op het aantal personen dat je in een bepaalde periode kunt volgen, dus overdrijf niet. Het specifieke aantal wordt nooit officieel onthuld door Instagram. Over het algemeen worden meer dan 1.000 volgers of likes per dag en tussen de 350 en 500 shares per uur als exorbitant beschouwd.

Als je volgers wilt kopen, moet je het voorzichtig doen. Instagram wil niet dat je je wachtwoord deelt met diensten of apps die je helpen meer likes of volgers te krijgen, wat is aangepakt in de Community Guidelines. Om te voorkomen dat Instagram volgers blokkeert, moet je alleen volgers kopen van een app of dienst die je wachtwoord niet nodig heeft. In dat geval is GetInsmartaGetInsitaGetInsita perfect voor jou. Je hoeft alleen je gebruikersnaam in te voeren en je krijgt volgers en likes. Je kunt ook volgers kopen voor je vrienden. 

Het beste deel, het is gratis te gebruiken. Na het installeren van de app en aanmelden, krijg je 1000 munten die genoeg zijn om te kopen 50 houdt. U kunt ook verdienen meer munten te kopen volgers of houdt met een beetje tijd. Als u niet wilt dat om de tijd te besteden, kunt u kopen Instagram volgers met geld. 

GetInsitaGetInsmartaGetInsita - Get Free Instagram Followers & Likes without Following
 • Unlimited free Instagram followers, active and 100% real.
 • Totally free and authentic Instagram likes.
 • No password. No survey. Instant delivery.
GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following