Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

Willekeurig volgers verliezen op Instagram 2021: 7 oorzaken & oplossingen

Verlies jij willekeurig volgers op Instagram in 2021? Waarom verlies ik volgers op Instagram? Bekijk de 7 redenen en oplossingen. Ze werken 100%!


Updated 2022-01-20 02:10:07 | by Adriana

"Waarom verlies ik willekeurig volgers op Instagram in 2021?" "Mijn Instagram-volgers nemen automatisch af. Hoe los ik het op?" Onlangs hebben veel mensen deze vragen gesteld op forums zoals Quora of Reddit. Heb je ooit dagen, weken en zelfs maanden besteed aan het plaatsen van geweldige content, interactie met het Instagram publiek, waarbij je 100 nieuwe volgers kreeg?  Maar je wordt de volgende ochtend wakker om te ontdekken dat je uiteindelijk 150 IG-volgers bent kwijtgeraakt. Maak je geen zorgen. Bekijk gewoon de 7 belangrijkste redenen en oplossingen. Ze zullen 100% voor je werken.

Instagram Volgers Verliezen Oplossingen.jpg

1. Willekeurig verlies van volgers op Instagram is het resultaat van het kopen van bot fans

Waarom verlies ik volgers op Instagram in 2021? Er is geen twijfel dat het kopen van nep of bot Instagram volgers het aantal volgers drastisch kan verminderen in een korte periode van tijd. Je kunt ook vaak het advies krijgen om echte IG-fans te krijgen in plaats van bots. Instagram zal regelmatig de bot en nepaccounts opruimen. Als dit gebeurt, kan je Instagram account snel duizenden volgers verliezen. Je hebt misschien een paar voorbeelden gezien van geautomatiseerde robotaccounts die volledig irrelevante opmerkingen, spamberichten of zelfs helemaal geen opmerkingen achterlaten. Ze zullen ook anderen massaal volgen en je dan unfollowen 

Met name het verliezen van volgers op Instagram is niet erg, maar je loopt wel het risico op wachtwoorddiefstal en virusinfectie, en je account kan tijdelijk worden geblokkeerd of permanent worden verbannen. Zorg er daarom voor dat je echte Instagram volgers koopt in plaats van neppe.

GetInsitaGetInsmartaGetInsita: Best Instagram Followers & Likes App
 • Free high-quality Instagram followers & likes from 100% real person.
 • Organic daily IG followers & likes with various subscriptions.
 • Instant delivery and 24/7 customer support.

Hoe oplossen:

Een voorbeeld: Bijna een half jaar lang zocht ons team in 2020 eerst op internet naar enkele robottools om het aantal volgers op Instagram te vergroten. Maar het duurde niet lang voordat onze accounts werden geblokkeerd. Later probeerden we een aantal apps die beloven om echte volgers te verkopen aan gebruikers, maar we kregen nog steeds een aantal nep-gebruikers, dan is onze Instagram volgers nemen af met de dag. Eigenlijk is het direct verkrijgen van echte IG-volgers niet zo eenvoudig als het toevoegen van foto's of video's aan uw profiel. Na veel vallen en opstaan, vonden we een gratis auto IG-volgers app die gebruikers voorziet van 100% actieve en echte volgers. Dat is GetInsmartaGetInsitaGetInsita.

Waarom kiezen wij voor GetInsmartaGetInsitaGetInsita?

 • GetInsmartaGetInsitaGetInsita is ontwikkeld door een professioneel en ervaren team dat waarde hecht aan de veiligheid & privacy van gebruikers en deze beschermt.

 • Het biedt gebruikers echte en actieve Instagram volgers en likes. Geen nep en bot accounts in de app.

 • Je volgers worden binnen een redelijke tijd geleverd, zodat je account geen risico loopt om gebanned te worden.

 • U kunt onbeperkt gratis IG-volgers krijgen zonder verificatie of onderzoek. Het kost niets en bespaart veel

 • 24/7 Ondersteuning

Hoe het verliezen van volgers op Instagram te stoppen met GetInsmartaGetInsitaGetInsita

Stap 1. Download en installeer de GetInsmartaGetInsitaGetInsita app gratis op je Android of Windows toestel. Dan gewoon aanmelden voor een gratis account met uw e-mailadres. Na het inloggen, krijg je een aantal munten die kunnen worden gebruikt om direct volgers of likes te kopen.

Stap 2. Volg anderen of like de posts van anderen om meer gratis munten te krijgen. Bijvoorbeeld, na 100 gebruikers te volgen krijgt u 10000 munten.

Krijg onbeperkt gratis volgers.jpg

Stap 3. Krijg onbeperkt gratis en echte volgers op Instagram met uw munten. Het is u toegestaan om 1K IG-volgers te hacken in 5 minuten. Klinkt geweldig, toch?

Wat betreft het verwijderen van bot volgers of ghost volgers, raden wij u ook aan de beste IG-volgers tracker app te gebruiken.

2. Gebruik de "Black Hat" methode en krijg een "Shadow Ban"

Waarom blijf ik volgers verliezen op Instagram 2020 & 2021? Dan is het tijd om na te gaan of je een aantal geautomatiseerde tools gebruikt die de regels van Instagram overtreden, of handelingen blijven spammen, zoals het kopiëren en plakken van dezelfde algemene opmerkingen steeds maar weer. Zo ja, dan zal je account worden opgemerkt door Instagram en beperkt worden. 

Zelfs als je niet volledig wordt afgesloten en betrapt, zijn er een paar dingen die Instagram kan doen om je toegang en zichtbaarheid te beperken. Het zal je bijvoorbeeld een "shadow ban" geven, wat in theorie allemaal goed en wel is, maar in werkelijkheid zien je volgers je posts niet, je afbeeldingen worden niet gecategoriseerd op onderwerp tags, en je bent vrijwel onzichtbaar op het platform. Als je volgers je inhoud niet kunnen zien, dan is het niet moeilijk te verklaren waarom je IG-volgers snel afnemen.

Manieren om te stoppen met het verliezen van IG-volgers.jpg

Hoe oplossen:

Als je de snelste wilt zijn om 1 miljoen IG-volgers te bereiken en te stoppen met het verliezen van volgers, moet je het gebruik van deze tools vermijden en je richten op het bieden van waarde en interactie met je volgers op een authentieke manier. Vergeet niet om alleen social media management software te gebruiken die voldoet aan het beleid en de regels van Instagram. Een belangrijke indicator van een niet-compliant platform is of u inloggegevens moet verstrekken. Verstrek je wachtwoord niet aan wie of welk bedrijf dan ook

3. Te veel producten verkopen zorgt voor willekeurig verlies van volgers op Instagram

Als je een Instagram-account hebt voor je bedrijf, moet je zeker je product of dienst promoten bij het publiek. Eigenlijk zal niemand zonder reden Instagram-volgers verliezen, maar als elke post eruitziet als een wanhopige verkoopadvertentie of als je constant een product promoot zonder enige waarde te bieden, zal je publiek snel verveeld raken, en dan zou je dagelijks Instagram-volgers kunnen verliezen.

Dagelijks IG volgers verhogen.png

Hoe oplossen: 

Denk eraan om de promotie te bagatelliseren en de nadruk te leggen op de schoonheid, waarde, prestaties en opwinding van de dienst of het product. Wij raden u aan om op tekst gebaseerde beelden van de promotie te geven en deze af te wisselen met uw productfoto's om uw publiek een "backstage pass" voor uw bedrijf te geven. U kunt uzelf of uw medewerkers aan de balie laten zien die service aanbieden of glimlachen als u service verkoopt op Instagram. Kortom, het interessant en onderhoudend houden van je posts kan een van de meest effectieve manieren zijn om dagelijks en gestaag meer IG-volgers te krijgen.

4. Afbeeldingen van lage kwaliteit publiceren

Waarom nemen mijn Instagram-volgers af? Instagram draait om visuele beelden en fotografie is alles. Als je donkere, wazige of onscherpe foto's op Instagram plaatst, hoe zal je publiek dan reageren? Mensen op Instagram willen geïnspireerd worden door een nieuw ontwerpidee of iets dat hen aan het lachen maakt, maar deze afbeeldingen zullen alles overschaduwen. Als je een professionele Instagram-gebruiker bent, neem dan de tijd om al je content zorgvuldig te selecteren, bewerken en plaatsen. Bekijk de onderstaande oplossingen om te stoppen met het verliezen van volgers op Instagram.

Uitstekende beeldbewerkingstools.jpg

Hoe oplossen: 

Er zijn veel uitstekende bewerkingshulpmiddelen die u kunt gebruiken om uw beelden nauwkeurig te houden. Hier zijn enkele tips van professionele fotografen.

 • Gebruik een hoogwaardige camera of smartphone om foto's en video's te maken

 • Let op de richting van de belichting

 • Neem foto's vanuit verschillende hoeken en kies de beste hoek

 • Als ze onderbelicht zijn, maak ze dan zo nodig lichter in de bewerking

 • Let op de compositie. Wat staat er op de foto? Geef het oog een onmiddellijke focus

 • Kies een palet

 • Vraag je vrienden om je foto te controleren

5. Uw bericht of product is niet langer relevant voor volgers

Waarom verlies ik elke dag volgers op Instagram? De waarheid is dat de geldige inhoud die je vorig jaar of zelfs vorige maand hebt gepost, op dit moment misschien niet meer relevant is voor je volgers. Verkoop je producten die je publiek niet wilt, maar juist dumpt? Dit is vreselijk slecht voor je merk op de lange termijn. Je post of product moet consistent zijn en het plan volgen, maar vergeet ook niet dat wat je dagelijks post in lijn moet zijn met de huidige industrie en consumententrends. 

Als je het bijvoorbeeld nog steeds over het nieuws van gisteren hebt via de foto's, zal je veel van je potentiële Instagram volgers verliezen, omdat ze altijd op zoek zijn naar iemand die consistent is met hun industriële klanten.

Hoe oplossen:

 • Interageer meer met uw volgers en weet wat hun interesses & veranderingen zijn

 • Merk op wat je telefoonnummer je vertelt

 • Leer meer over Instagram-accounts die vergelijkbaar zijn met die van jou

 • Luister naar waar invloedrijke mensen in je branche het over hebben

 • Zoek naar trends in de branche of nieuws waar je je voordeel mee kunt doen

6. Verkeerde post frequentie: Te veel of te weinig posts plaatsen

Als je lange tijd geen interactie hebt gehad met je Instagram-publiek of geen post hebt uitgebracht, zal de ranking van het algoritme dalen. Ook zouden je volgers kunnen denken dat ze een ter ziele gegane account volgen en niet de laatste inspiratie of nieuws van je account kunnen krijgen. Wat je volgers nodig hebben is een gestage stroom van geweldige en kwalitatief hoogwaardige inhoud. Dit betekent echter niet dat je elk uur moet posten op Instagram. Als je bijvoorbeeld meer dan vijf keer op een dag post, zal je je gebruikers snel en gemakkelijk irriteren, waardoor ze op de unfollow-knop zullen klikken.

Omdat elk account een ander publiek en een andere merkstijl heeft, moet je Instagram analyseren om te zien hoe de frequentie je deelnamepercentage en je nettowinst of -verlies aan volgers beïnvloedt.

Hoe oplossen:

 • Als u weet dat u een drukke tijd in uw bedrijf tegemoet gaat en u niet meer tijd aan sociale media zal kunnen besteden, plan uw posts dan ruim van tevoren in.

 • Gebruik een batch CSV-bestand om tot 100 afbeeldingen te importeren, en configureer ze vervolgens om direct te worden gepubliceerd of om te worden toegevoegd aan de publicatiewachtrij.

 • Als u het de hele week druk hebt gehad, moet u voorkomen dat u in het weekend 20 of meer "inhaal"-foto's en video's post. Anders zal een groot aantal volgers je unfollowen.

 • Knip je afbeelding niet in een groot raster, want je volgers willen geen 9 kleine delen van de afbeelding zien, het is saai en frustrerend.

 • Analyseer het effect van je vorige posts om het beste moment te vinden om je nieuwe posts te publiceren.

7. Willekeurig verlies van volgers op Instagram wordt veroorzaakt door onjuist gebruik van hashtags

Voor elke goede Instagram-strategie is een Hashtag essentieel. Instagram volgers vragen zich af of je echt weet wat het doelpubliek voor deze post is, en de Hashtag kan je content de hele dag voor een nieuw publiek zetten. Maar let op: hoe meer hashtags je hebt, hoe minder relevant de post lijkt. Als je tags de hele tijd verkeerd gebruikt, zoals irrelevante tags gebruiken, tags van concurrenten precies dupliceren, enz., dan zal je willekeurig volgers op Instagram verliezen en geen nieuwe volgers op Instagram krijgen.

Hoe oplossen:

 • Kies geen hashtag op basis van een enkele foto, en gebruik niet voor elke foto een nieuwe tag.

 • Gebruik geen hashtags die jargon of trefwoorden uit de sector bevatten. Het is een manier om uw concurrenten aan te trekken in plaats van uw doelmarkt.

 • Vergeet niet om gerelateerde hashtags te gebruiken. Losjes gerelateerde tags genereren views met een lage engagement voor je account.

 • Denk na over hoe je topic tags gebruikt. Sommige lijken relevant, maar zijn direct gerelateerd aan andere gebieden. Vermijd het maken van een aantal gênante fouten.

 • Gebruik dezelfde tussen je platform en je posts. Het zal de kans vergroten dat dezelfde persoon je steeds weer ziet in verschillende omgevingen.

Conclusie:

Hoewel het verliezen van volgers een normaal onderdeel is van hoe Instagram werkt, wil je het verlies van Instagram-volgers misschien toch zo veel mogelijk beperken om de groei van je account te maximaliseren. Vergeet niet om de 7 oorzaken regelmatig te bekijken en je Instagram posts te blijven verbeteren met de genoemde oplossingen. Hopelijk stop je dan met jezelf de vraag te stellen "waarom verlies ik willekeurig volgers op Instagram in 2021?" 

Nog een laatste tip: Als je snel wilt groeien op Instagram en geen volgers wilt verliezen, probeer dan nu GetInsmartaGetInsitaGetInsita, dat is een 100% betrouwbare en snelle tool voor het verkrijgen van echte en gratis volgers.

GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following