Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

Hoe Plaats Je Meerdere Foto's of Video's in één Instagram Story in 2021

Deze gids laat je drie manieren zien om meerdere foto’s in één Instagram story te plaatsen (op Android of iOS). Daarnaast krijg je ook tips voor hoe je nog mooiere stories kunt maken.


Updated 2022-01-20 02:10:07 | by Rena

Stories is het onderdeel van Instagram dat nu de meeste aandacht krijgt. De reden waarom het zo populair is geworden, is vanwege de snelle communicatie waardoor je real-time onderdeel kunt worden van het leven van iemand anders die je graag volgt. Door middel van IG stories kun je vlug de aandacht van je publiek trekken, waardoor het ook een snelle manier is om populairder te worden op Instagram. Als je dus wilt opvallen op Instagram, dan moet je weten hoe je de voordelen van IG stories kunt benutten. 

Om je te helpen om populairder te worden op Instagram, hebben we deze blog voor je geschreven waarin we je laten zien hoe je meerdere foto's kunt plaatsen in één Instagram story in 2021. Er zijn drie manieren mogelijk, waardoor zowel Android als iOS gebruikers dit kunnen toepassen. Kies nu jouw favoriete methode uit. 

Title List

Waarom Plaatsen Mensen Meerdere Foto's in één Instagram Story? 

Leuker om naar te kijken – Het valt niet te ontkennen dat het regelmatig publiceren van Instagram stories een van de leukste manieren is om je volgers meer te betrekken. Door te leren hoe je meerdere foto's in één Instagram story kunt toevoegen, kun je de story interessanter maken en meer mensen aantrekken. Zoals je kunt zien, raken ook steeds meer bekende mensen gewend aan het plaatsen van meer dan een foto en video in hun Instagram story. 

Voeg Meerdere Foto's Toe In één Instagram Story

Minder vermoeiend – Natuurlijk, meer content kan voor meer aandacht zorgen in de korte periode dat Instagram stories worden getoond. Maar hoe zorg je ervoor dat anderen ook naar die hoeveelheid pagina’s in jouw stories gaan kijken? Om dit probleem op te lossen, kun je meerdere foto’s op één pagina plaatsen zodat je stories uit minder pagina's bestaan. 

#1 Hoe Plaats Je Meerdere Foto's in één Instagram Story [met stickers]

Dit is een hele simpele manier om meerdere foto's in één Instagram story te plaatsen (werkt zowel op Android als op iOS). Deze methode zorgt er ook voor dat jouw story levendiger overkomt. 

Als eerste: open Instagram op je telefoon en klik op 'Je verhaal' om een nieuwe te maken.

Daarna: selecteer een foto die je wilt gebruiken als de belangrijkste foto. 

Voeg Meerdere Foto's Toe In één Instagram Story

Vervolgens: klik op de stickers en zoek de camera en foto zoals ik heb omcirkeld. 

 • Als je de linker kiest, camera, dan kun je een foto nemen en toevoegen aan de oorspronkelijke foto aan de hand van de frames die je kunt selecteren. 

 • Als je de rechter kiest, foto’s, dan kun je een bestaande foto of video toevoegen vanuit je galerij. Vooral de video zal jouw story nog levendiger maken.  

Daarnaast kun je ook allerlei aanpassingen maken door bijvoorbeeld met je vingers de maat of de richting te veranderen. 

Voeg Meerdere Foto's Toe In één Instagram Story

Tot slot: je hebt nu een Instagram story gemaakt die meerdere foto’s bevat. Je kunt klikken op delen om jouw story met meerdere foto’s te publiceren. 

Voeg Meerdere Foto's Toe In één Instagram Story

#2 Hoe Plaats Je Meerdere Foto's in één Instagram Story [met Layout]

Een andere manier om meerdere foto's in één Instagram story te plaatsen (op Android of iOS), is door een ingebouwde editor tool te gebruiken. Layout is een handig middel om foto’s bij elkaar te zetten. Je kunt ervoor kiezen om de Layout app te downloaden, zodat je alle functionaliteiten kunt ervaren. Of je kunt gebruik maken van de ingebouwde Layout tool op Instagram waarmee je ook al vrij veel kunt. Als je voor gemak gaat, dan raad ik je aan om de ingebouwde Layout tool te gebruiken. 

(Layout is beschikbaar voor Android en iOS)

Als eerste: open Instagram op je mobiele telefoon en creëer een nieuwe story. 

Daarna: zoek “LAYOUT” aan de onderkant van deze pagina. Zoals je ziet, zijn er zes soorten frames voor je voorbereid. 

Hoe Plaats Je Meerdere Foto's In één Instagram Story

Vervolgens: je moet elk vakje van het frame één voor één vullen. Je kunt de foto’s kiezen door een foto te nemen of door er eentje uit de galerij te selecteren. 

Nadat je de story met meerdere foto's hebt gemaakt met Layout, kun je ook methode #1 (stickers) gebruiken om foto's of video's toe te voegen.

Mogelijke Vervolgstappen op Instagram

Voordat je jouw Instagram story publiceert, kun je het ook nog bewerken om zo meer ‘engagement’ op jouw Instagram kanaal te realiseren. Naast Layout zijn er ook nog veel andere ingebouwde bewerkingsopties om jouw story nog mooier te maken. 

 • Locatie tags 

 • Product tags 

 • Schrijf een tekst

 • Andere accounts

 • Emoji's 

Meerdere Foto's In één Instagram Story

#3 Hoe Plaats Je Meerdere Foto's in één Instagram Story [met Mojo] 

Er zijn verschillende apps beschikbaar om je te helpen met het plaatsen van meerdere foto’s in één Instagram story. Maar ik wil er eentje delen die zich volledig richt op het maken van Instagram Stories, Mojo. 

(Beschikbaar voor Android en iOS)

Als eerste: je moet de Mojo app installeren en openen op jouw mobiele telefoon. 

Daarna: kies een passend template dat je mooi vindt en voldoende ruimte biedt voor al je foto’s. Zoals je kunt zien, zijn er veel verschillende geanimeerde templates beschikbaar. 

Hoe Plaats Je Meerdere Foto's In één Instagram Story

Vervolgens: nadat je een keuze hebt gemaakt, moet je jouw foto's erin zetten. Bij Mojo kun je kiezen uit verschillende soorten witte frames en je hoeft niet alle frames zelf toe te voegen. Bovendien biedt de app ook nog meer bewerkingsopties. 

 • Template

 • Kleur

 • Achtergrond

 • Muziek

 • Formaat

 • Media (foto's, video's)

 • Tekst

Hoe Plaats Je Meerdere Foto's In één Instagram Story

Je kunt aanpassingen maken om het zo nog interessanter en leuker te maken. Daarna klik je op “Opslaan” om de story te publiceren met één druk op de knop.  

Bonus: Krijg Meer Kijkers Voor Jouw Stories en Zorg Voor Meer IG Engagement. Koop Nu!

Wil je meer volgers en likes krijgen op Instagram? Wil je meer aandacht voor jouw Instagram stories? Probeer dan GetInsmartaGetInsitaGetInsita, een van de beste Instagram apps om meer volgers te krijgen. GetInsmartaGetInsitaGetInsita verzamelt veel echte en actieve Instagram gebruikers die elkaar volgen en liken, zodat jij ongelimiteerd, gratis en direct volgers krijgt. Met GetInsmartaGetInsitaGetInsita creëer je meer ‘engagement’ op Instagram. En al jouw stories en foto's zullen door meer mensen bekeken worden. Vul jouw Instagram gebruikersnaam in om te zien hoeveel volgers je nu hebt en krijg er nog meer! 

Samenvatting

Met de stappen die ik heb aangeraden, is het erg makkelijk om te leren hoe je meerdere foto's in één Instagram story kunt plaatsen (op Android of iOS). Test de drie methodes en kies jouw favoriete manier om een Instagram story te maken. Maar let wel op het volgende:

 • Plaats niet te veel of te kleine foto's in één story.

 • Weet hoe je de maten of de richting van foto's kunt aanpassen in een story.

 • Het toevoegen van video's aan een story zorgt ervoor dat het meer tot leven komt.

 • Let ook vooral op de kleurbalans. 


GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following