Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

Dapatkan Likes Instagram Percuma Tanpa Had Setiap Hari 2021: Percubaan IG Likes 1K

Mencari likes Instagram percuma setiap hari? Sekiranya mendapat 50 likes Instagram percuma setiap hari tidak memuaskan, lihat panduan ini untuk mendapatkan 1000 percubaan likes Instagram percuma.


Updated 2022-01-20 02:10:08 | by Mathilda

Mengapakah kita memerlukan likes Instagram percuma setiap hari semasa COVID-19? Wabak ini menjadikan orang menghabiskan lebih banyak masa di platform sosial, seperti Instagram, TikTok, dan lain-lain. Satu kajian dari Jelas mendapati bahawa likes harian post Instagram #ad meningkat sebanyak 76% dalam dua minggu terakhir. Penyelidikan ini juga menunjukkan peningkatan 22 peratus tayangan kempen Instagram dari Q4 2019 hingga Q1 tahun 2021. Ini adalah masa terbaik untuk mendapatkan likes IG percuma tanpa had tanpa tinjauan dan hashtag. Artikel ini menunjukkan cara mendapatkan likes Instagram percuma hingga 1000 percubaan likes Instagram percuma 2021.

likes Instagram percuma setiap hari

Dapatkan 1000+ Likes Instagram Percuma Setiap Hari dengan GetInsta - SEGERA, BENAR & SELAMAT

Terdapat banyak cara untuk mendapatkan 50 likes Instagram percuma setiap hari, tetapi walaupun semasa COVID-19 ketika media sosial banyak digunakan, sukar untuk mendapatkan banyak likes sebenar dalam satu hari. Ada ke alat yang berkesan dan selamat yang dapat membantu pengguna mendapatkan banyak likes Instagram secara percuma dengan sedikit usaha dalam masa yang singkat? Pastilah. Anda boleh mencuba menggunakan GetInsta, yang berbeza dengan jejaring sosial dan membolehkan pengguna mendapat 30 likes IG percuma setiap 30 minit, dan meningkatkan lebih dari 1K likes di Instagram secara percuma setiap 24 jam. Sekarang, kami akan terangkan secara ringkas mengapa kami memilih aplikasi likes Instagram percuma terbaik ini selain likes percuma oleh Social Shaft. Anda akan faham mengapa GetInsta lebih baik daripada kandungannya di bawah.

GetInsitaGetInsmartaGetInsita: Best Instagram Followers & Likes App
 • Free high-quality Instagram followers & likes from 100% real person.
 • Organic daily IG followers & likes with various subscriptions.
 • Instant delivery and 24/7 customer support.
 • Keselamatan dan Privasi dijamin

Berbeza dengan Social Shaft yang dalam talian, GetInsta tersedia di Windows, Android, dan iOS, dan ia direka untuk membantu pengguna dengan cepat dan selamat mendapatkan likes Instagram percuma secara automatik tanpa pengesahan dan hashtag manusia. Ia dikembangkan oleh pasukan profesional dan berpengalaman, jadi keselamatan dan privasi terjamin. Ia tidak meminta data peribadi anda. Semasa memproses pesanan anda, nama pengguna anda cukup dan tidak akan dikongsi. Anda juga tidak perlu memberikan kata laluan anda. Oleh itu, untuk membeli likes automatik Instagram di laman web pasti selamat juga.

 • 100% likes IG sebenar dihantar dalam masa yang munasabah

Semua pengguna dalam aplikasi adalah pengguna Instagram 100% sebenar dan berkualiti tinggi. Tidak ada pengguna bot palsu yang dihasilkan oleh komputer atau lain. Tidak perlu risau akaun Instagram anda dilarang atau dihukum kerana semua pengikut dan likes yang anda dapat akan dihantar dalam masa yang munasabah. Dalam sistem keselamatan terbaiknya, anda boleh mendapatkan pengikut atau likes IG organik secara percuma. 

 • Dapatkan likes & pengikut Instagram percuma tanpa had

Tidak perlu mengeluarkan wang anda untuk membeli likes atau pengikut Insta. Apa yang anda perlukan adalah duit syiling. Dengan hanya menjalankan tugas dalam aplikasi, anda dapat memperoleh banyak duit syiling untuk mendapatkan 50 pengikut Instagram percuma serta-merta atau memperoleh 1000+ likes Instagram percuma setiap hari. Sudah tentu, anda boleh membeli pengikut atau likes Instagram automatik jika anda mempunyai anggaran.

 • Perkhidmatan dan sokongan 24/7

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan mengenai produk atau cara mendapatkan likes Instagram percuma setiap hari, anda boleh menghubungi pasukan khidmat pelanggan mereka setiap saat. Anda akan mendapat jawapan yang memuaskan dalam masa.

Langkah-langkah untuk mendapatkan 1,000 atau lebih likes Instagram percuma setiap hari

Di sini saya menggunakan versi Android sebagai contoh. Sekiranya anda hanya mempunyai peranti Apple, jangan risau, kerana GetInsta sangat mudah digunakan dan langkahnya sedikit berbeza dari setiap versi.

Langkah 1. Muat turun percuma dan pasang aplikasi pada peranti Android anda. Sekiranya diperlukan, klik di sini untuk mendapatkan aplikasi iOS.

Langkah 2. Daftar untuk mendapatkan akaun GetInsta percuma di Aplikasi dan log masuk. Kemudian, anda akan mendapat beberapa syiling, yang boleh digunakan secara langsung untuk mendapatkan likes Instagram percuma setiap hari dan pengikut Instagram percuma.

Langkah 3. Tambahkan satu atau lebih akaun Instagram ke aplikasi. Pilih satu akaun untuk menyukai catatan orang lain atau ikuti yang lain supaya anda dapat memperoleh lebih banyak duit syiling secara percuma. Sebagai contoh, anda boleh mendapatkan 1000 syiling jika anda mengikuti 10 pengguna. Apabila anda menjana wang yang mencukupi, gunakannya untuk menggodam 1000 likes untuk Instagram atau lebih setiap hari.

1000 likes Instagram percuma setiap hari

Dengan melakukan tugas, anda boleh mendapatkan likes Instagram percuma percuma setiap hari, serta pengikut Instagram percuma setiap hari. Nasib baik, anda juga dapat memperoleh likes Instagram tanpa melakukan tugas duit syiling. Cukup baca sahaja panduan ini dan kemudian beli likes Instagram setiap hari sehingga 1000 dari GetInsta tanpa mengikuti yang lain.

Dapatkan 50 Likes Instagram Percuma Setiap Hari 

Selain mengembangkan akaun anda melalui aplikasi pihak ketiga, anda pasti perlu memastikan kandungan anda sentiasa terkini. Perhatikan bahawa jenis kandungan yang akan anda siarkan di Instagram setiap hari secara langsung berkaitan dengan keadaan perniagaan anda dan bagaimana COVID-19 mempengaruhi industri anda. Oleh itu, penerbitan yang betul dalam tempoh ini dapat membantu anda mencapai tujuan pengekalan, penjualan, dan populariti. Di sini saya akan membahagikannya kepada dua kategori: perniagaan terbuka tetapi sibuk, dan perniagaan tertutup. Semoga petua ini dapat membantu anda mendapatkan 50 likes Instagram percuma setiap 24 jam.

dapatkan 50 likes percuma di Instagram setiap hari

Perniagaan Buka tetapi Sibuk

Sekiranya perniagaan anda terbuka tetapi sukar untuk bertahan sekarang, seperti banyak kedai runcit dan restoran, baca idea di bawah ini untuk mendapatkan lebih banyak likes dan penjualan dari Instagram.

 • Story mesti muncul setiap hari. Lebih penting daripada sebelumnya untuk mengikuti pengikut anda.

 • Pertimbangkan untuk menghubungkan kedai dalam talian anda ke belanja Instagram supaya anda dapat menandai produk anda dalam catatan dan cerita.

 • Galakkan pengikut dan pelanggan setia anda untuk berkongsi perniagaan anda di platform media sosial mereka. Anda juga boleh berkongsi kandungan yang dihasilkan pengguna dalam cerita dan suapan anda untuk berterima kasih kepada mereka kerana membeli-belah atau membuat pesanan selama ini.

 • Membuat video adalah cara terbaik untuk berkongsi maklumat berharga anda dengan peminat anda dengan cepat dan mudah dicerna. Ia berfungsi dengan baik di halaman Jelajah. 

Perniagaan Tertutup

Sekiranya perniagaan anda kini ditutup, seperti jurugambar perkahwinan, penata rambut, kedai bunga, dan lain-lain, tujuan perkongsian kandungan anda adalah untuk mengekalkan tujuan pengekalan pelanggan. Bagaimana untuk menarik mereka dan berjaya dalam 50 likes Instagram percuma yang digodam setiap hari atau lebih daripada mereka? Baca petua di bawah.

 • Buat tutorial  dalam Story Instagram anda sendiri untuk mendapatkan likes dari pengikut anda.

 • Kongsi video pendidikan anda melalui cerita anda, Instagram Live atau IGTV.

 • Tambahkan tag "Stay Home" baru sehingga anda dapat menambahkan cerita anda ke kisah Dikongsi, yang membolehkan pengguna lain melihat semua story dengan pelekat "Stay Home" di satu tempat.

 • Buat audit Instagram. Mengapa tidak membuat highlight jenama anda, mengemas kini resume anda, dan mengarkibkan post lama yang tidak memenuhi keperluan estetik anda?

 • Luangkan masa yang cukup setiap hari untuk berinteraksi dengan pengikut Instagram anda dan kemudian anda mungkin mendapat 50 likes Instagram percuma setiap hari atau lebih daripada mereka.

Di samping itu, perniagaan tersebut juga ingin mengembangkan likes setiap hari secara berterusan untuk meningkatkan jenama dan mempromosikan produk.

Mendapat 50 Likes Instagram Percuma Setiap Hari - 7 Faedah Teratas

Instagram adalah salah satu platform media sosial yang paling popular untuk orang. Dengan populariti Instagram, pengguna mula menjana wang di Instagram. Sebenarnya, para selebriti memperoleh lebih banyak daripada yang anda fikirkan. Sebagai contoh, Kylie Jenner dilaporkan memperoleh $ 1 juta setiap catatan Instagram. Macam gila bukan?

Secara amnya, menjadi popular dan menjana banyak wang di Instagram telah menjadi impian banyak orang. Namun, bagaimana anda boleh membuatnya? Kami mencadangkan anda mendapat 1000+ likes IG percuma setiap hari. Mari kita lihat 7 faedah mendapatkan 50 likes Instagram percuma setiap hari.

 • Tingkatkan nilai akaun Instagram anda

 • Tingkatkan aktiviti untuk akaun anda

 • Dapatkan populariti pantas di Instagram

 • Tingkatkan jualan anda di Instagram dengan sebaik mungkin

 • Meningkatkan jumlah lawatan anda

 • Tingkatkan kesan anda di mata orang ramai

 • Memperolehi kredibiliti

Konklusinya

Ketika wabak kini, pasukan kami mencuba dua kaedah yang disebutkan di atas untuk mendapatkan likes Instagram. Kecuali asas penggemar dan interaksi akaun anda sudah baik, sukar untuk meningkatkan minat anda lebih dari sepuluh kali ganda dengan pendekatan kedua. Untuk mendapatkan 1000 likes Instagram percuma setiap hari dengan cepat, tidak seperti likes yang disediakan oleh Social Shaft, kaedah pertama adalah disyorkan kerana ia menjamin anda mendapat likes sebenar dan percuma tanpa had di Instagram dalam satu hari. CubaGetInsta untuk mendapatkan 50 likes Instagram percuma setiap hari.

GetInsitaGetInsmartaGetInsita - Get Free Instagram Followers & Likes without Following
 • Unlimited free Instagram followers, active and 100% real.
 • Totally free and authentic Instagram likes.
 • No password. No survey. Instant delivery.


GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following