Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

1000 - 10000 Free Instagram Followers Trial: Lihat Perubahan Dalam Setiap 24 Jam

Bagaimanakah mendapat pengikut IG setiap 24 jam? Aktikel ini menunjukkan percubaan 1000 pengikut Instagram percuma. Lihat bagaimana mendapat pengikut dipasang untuk meningkatkan IG anda!


Updated 2022-01-20 02:10:07 | by Amber

Instagram adalah 20 kali lebih menarik minat daripada Facebook, dan 50 kali lebih daripada Twitter. Semakin tinggi penyertaan, semakin tinggi potensi jualan. Untuk mendapat minat yang bagus, anda perlu mendapatkan banyak pengikut sebenar. Bayangkan apa 100, 500, 10000 pengikut Instagram percuma setiap 24 jam akan lakukan bagi perniagaan anda. Jika anda membandingkan dua akaun serupa, akaun dengan 200 pengikut Instagram percuma dan akaun dengan 1000 pengikut percuma di Instagram, akaun Instagram 1000 percuma akan berkembang lebih pantas kerana orang menganggap ia lebih baik diikuti. Artikel ini menunjukkan percubaan percuma 10000 pengikut Instagram, yang 100% selamat dan dipercayai. kemudian anda boleh terus mendapatkan 10,000 pengikut Instagram percuma.

Pengikut Instagram Percuma Setiap 24 Jam.png

Percubaan Pemasangan Pengikut Instagram Percuma - SELAMAT, PANTAS & SEBENAR

Sama ada anda seorang blogger makanan, model, blogger fesyen, mekanik kereta, atau hanya mahu mengembangkan halaman motivasi anda, anda tentu memerlukan free Instagram followers trial untuk mengembangkan sebanyak mungkin pengikut di akaun anda. Pengikut-pengikut tersebut 100% sebenar dan setia. Dan satu percubaan percuma dengan GetInsmartaGetInsitaGetInsita akan membantu anda mendapat sekurang-kurangnya 200, 500, 1000, 10000, 50000 malah pengikut Instagram percuma tanpa had setiap 24 jam dalam cara yang paling pantas dan dipercayai. Mari lihat lebih dekat produk ini, dan mulakan perjalanan percuma 1000 pengikut Instagram anda tanpa was-was!

GetInsitaGetInsmartaGetInsita: Best Instagram Followers & Likes App
 • Free high-quality Instagram followers & likes from 100% real person.
 • Organic daily IG followers & likes with various subscriptions.
 • Instant delivery and 24/7 customer support.

Apakah GetInsmartaGetInsitaGetInsita?

Sebelum menulis, pasukan kami mencuba beberapa perkakas. Akhirnya, kami memilih GetInsmartaGetInsitaGetInsita, yang membenarkan pengguna-pengguna mendapat 10,000 pengikut Instagram percuma secara semulajadi dan organik. Ia serasi dengan Android, iOS dan Windows, jadi ia mudah bagi kebanyakan orang.

Mengapakah Kami Memilih GetInsmartaGetInsitaGetInsita?

 • Pertama sekali, GetInsmartaGetInsitaGetInsita adalah aplikasi pengikut IG automatik yang paling selamat direka oleh pasukan yang profesional dan berpengalaman. Anda tidak akan menenmui sebarang virus, kebocoran atau risiko ketika menggunakannya. Secara ringkas, ia membolehkan anda mendapatkan 1000 pengikut percuma di Instagram secara selamat dan automatik tanpa pengesahan manusia, kata laluan atau sebarang data peribadi.

 • Kedua, semua pengikut anda dapat dalam aplikasi ini adalah 100% sebenar, aktif dan berkualiti tinggi. Tiada pengikut palsu, bot, atau hantu dibuat oleh peranti komputer. 

 • Ketiga, akaun anda tidak akan berisiko disekat atau ditutup kerana pengikut dihantar secara semulajadi dalam masa yang munasabah dan anda akan melihat perkembangan dalam 24 jam.

 • Keempat, tanpa menggunakan sesen pun, ia membolehkan anda mendapat 1000 pengikut di Instagram dalam 5 minit. Apabila anda mendapat cukup koin percuma, anda boleh mendapatkan percubaan percuma pengikut Instagram setiap 24 jam.

 • Akhir sekali, apabila anda mendapat pengikut dengan GetInsmartaGetInsitaGetInsita, anda juga akan mendapat bilangan suka berkaitan percuma setiap 24 jam. Ia akan membuat akaun anda lebih selamat dan lebih selari dengan polisi Instagram kerana apabila pengikut anda bertambah, tentulah normal suka anda meningkat juga.

Bagaimanakah GetInsmartaGetInsitaGetInsita Berfungsi?

Sebagai orang yang berhati-hati, anda boleh mendapat percubaan percuma 10000 pengikut Instagram terlebih dahulu, dan jika anda fikir aplikasi ini dipercayai dan selamat, anda boleh menggunakannya sebagai perkakas pengikut IG VIP, dan terus menggunakannya untuk menggodam 10,000 pengikut Instagram percuma, malah mendapat 1 juta pengikut Instagram. Terpulang kepada anda. Sekarang, mari lihat bagaimana mendapatkan percubaan percuma pengikut Instagram harian.

Langkah 1. Muat turun dan pasang apk pengikut Instagram percuma di peranti Android atau Windows anda.

Di sini kami tidak bercakap tentang aplikasi iOS kerana versi Android dan PC membenarkan penggunanya mendapat koin percuma untuk membeli pengikut, sementara aplikasi iOS tidak. Tetapi jika anda ada cukup masa untuk melakukan tugasan, anda boleh beli terus pengikut Instagram sebenar di versi iOS.

Langkah 2. Buat akaun GetInsmartaGetInsitaGetInsita percuma dengan alamat emel anda dan log masuk. Kemudian anda boleh mendapatkan koin serta-merta yang boleh digunakan untuk mendapatkan pengikut.

Langkah 3. Tambah akaun Instagram anda kepada aplikasi ini. Jika anda ada lebih daripada satu akaun, tambah saja semua. Setiap akaun boleh digunakan untuk melakukan tugasan dan membuat koin.

Langkah 4. Ikuti atau suka pos orang lain untuk membuat koin percuma. Sebagai contoh, anda boleh mendapatkan 10,000 koin selepas mengikut 100 pengguna. Sebaik sahaja anda mendapat cukup koin, anda boleh menerbitkan tugasan pengikut anda dan dengan pantas mendapat 10,000 pengikut Instagram percuma setiap 24 jam.

Percubaan Percuma 200 Pengikut Instagram.png

Percubaan Percuma 1000 Pengikut Instagram - 3 Cara Tradisional Lain

Percubaan percuma di atas adalah cara yang pantas untuk mendapat 500 atau lebih pengikut Instagram percuma dan sebenar setiap hari. Pada masa yang sama, anda patut meningkatkan bilangan pengikut dengan cara tradisional juga. Berbanding percubaan untuk mendapat pengikut percuma Instagram setiap 24 jam, ia adalah cara yang perlahan untuk mengembangkan akaun, tetapi adalah bahagian penting proses ini. Sebagai contoh, pengguna-pengguna anda akan mahukan kandungan anda sedia digunakan pada bila-bila masa, atau mereka cuba mencari anda dengan hashtag. Ini adalah percubaan percuma 500 pengikut Instagram setiap 24 jam. Lihat 2 cara di bawah.

Percubaan Percuma 20 Pengikut Instagram Setiap 24 Jam.jpg

 • Cari sekurang-kurangnya 30 tag strategik

Instagram membenarkan pengguna-pengguna pos sehingga 30 hashtag. Ini adalah jumlah yang besar, jadi pilih tag yang betul secara strategik. Apabila anda mencari Instagram, pilih 30 hashtag mengandungi 50k-300k gambar. Jangan gunakan lebih daripada 300,000 gambar melainkan anda ada banyak pengikut Instagram. Anda boleh mencari hashtag untuk topik popular di Instagram, seperti makanan. Saya mencadangkan anda pos 30 tag ini sebagai komen di bawah pos anda, bukan pos itu sendiri kerana ia dapat membantu anda menjadi lebih terlibat.

 • Optimakan profail Instagram anda untuk menarik penyertaan maksima

Pertama sekali, profail anda patut dipenuhkan dengan gambar profail yang menarik.

Kedua, pastikan pos URL yang menyenaraikan laman pilihan atau laman produk untuk jualan.

Akhirnya, saya mengesyorkan anda pos sekurang-kurangnya 12 gambar sebelum mula mempromosikan profail anda supaya pengguna-pengguna dapat melihat apa cerita halaman anda sebelum mereka memilih mengikut anda.

 • Buat Aktiviti Hadiah Untuk Menarik Lebih Banyak Pelawat Baru

Sebenarnya, untuk menggodam 10,000 pengikut Instagram percuma bukan kerja mudah, tetapi memulakannya bukanlah susah. Anda mungkin pernah dengar yang membuat aktiviti hadiah membantu seorang pempengaruh mendapat 5000 pengikut Instagramd alam 5 minit, balas untuk mengetahui bagaimana menggodam 50,000 pengikut Instagram percuma serta-merta. Dan sekarang, giliran anda mencuba. Buat aktiviti untuk mendapatkan percubaan percuma 1000 pengikut Instagram serta-merta!

Tips Keselamatan: Berapa Banyak Orang Anda boleh Ikuti Di Instagram Dalam Sehari

Dalam eksperimen kami, kami menyebut yang anda boleh mengikut orang lain untuk membuat koin, jadi apakah had pengikut harian Instagram? Di forum, anda akan menemui banyak orang yang merungut beberapa ciri Instagram atau akaun telah dimatikan selepas mengikut atau berhenti mengikut sejumlah besar pengguna dalam tempoh masa yang singkat. Tidak seperti Twitter, di mana semua orang tahu mereka boleh mengikut 1,000 akaun sehari, Instagram tidak memaklumkan had maksima orang yang anda boleh ikut atas sebab yang boleh difahami.

Untuk selamat, anda lebih baik meningkatkan pengikut Instagram secara semulajadi untuk mengelak melanggar Had Ikutan Instagram. Jika anda mengikut 200 orang dalam jam pertama pembukaan akaun Instagram baru, anda boleh dianggap melanggar garis panduan komuniti Instagram. Kami mengesyorkan jika akaun anda kurang daripada seminggu umurnya, anda lebih baik mendapatkan 100 pengikut Instagram percuma setiap 24 jam, atau kurang, dan sebaik akaun anda mencecah tiga ke enam bulan, anda boleh mengembangkan 500, 1,000 atau lebih pengikut di Instagram setiap hari. Apabila anda mengambil perhatian ke atas had-had ini, gunakan GetInsmartaGetInsitaGetInsita untuk mendapatkan koin tanpa had dan kemudian dapatkan banyak pengikut IG tanpa membayar.

Secara ringkasnya:

Selepas membaca percubaan di atas, anda tidak akan bertanya bolehkah anda mendapat 1000, 10,000, 50,000 pengikut Instagram percuma setiap 24 jam. Ikuti sahaja untuk memastikan pemasaran Instagram anda tidak membazir masa dan tenaga. Jangan lupa tips keselamatan apabila mengembangkan akaun Instagram anda.


GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following