Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

Godam Pengikut Instagram Tanpa Had Secara Percuma - 100% Percuma, Nyata, Pantas

Periksa artikel ini bagi mengetahui cara untuk memperolehi pengikut Instagram secara percuma melalui cara yang senang namun efektif. 100% Percuma, nyata dan tanpa had. Pastikan pengikut anda melonjak di Instagram.


Updated 2022-01-20 02:10:07 | by Colin

Meraih pengikut Instagram percuma untuk bilangan akaun tanpa had seakan -akan amat sukar untuk di lakukan! Namun orang ramai masih tetap bertungkus lumus mencuba pelbagai cara untuk meningkatkan pengikut Instagram mereka secara percuma. Terdapat beberapa jenis perkhidmatan peningkatan Instagram dan laman web bagi meningkatkan pengikut di Instagram secara serta-merta. Dengan peningkatan jumlah pengikut anda, anda akan meraih lebih banyak manfaat dari akaun Instagram.   

Teruskan pembacaan bagi mengetahui cara untuk meraih pengikut Instagram dengan pantas dan mudah. Memperolehi 100 pengikut Instagram percuma, 1000 pengikut Instagram percuma, malahan pengikut Instagram percuma tanpa had bukan lagi satu masalah selepas anda menghabiskan panduan ini. 

How to Get Free Instagram Followers

Bahagian 1: Raih  Pengikut Instagram Percuma Tanpa Had [Cara Meroket]

Sebagai tambahan bagi menjadikan akaun anda kelihatan lebih menarik dan kaya dari segi kandungan bagi tujuan meraih pengikut di Instagram, kaedah lain yang lebih pantas serta lebih senang di reka melalui bantuan pelbagai aplikasi pengikut Instagram . Terdapat pelbagai aplikasi atau laman web bagi menyelesaikan masalah peningkatan pengikut, kebanyakannya darinya mengenakan bayaran. Anda boleh membeli pengikut, seperti 100 pengikut percuma, 500, 1000, atau lebih lagi mengikut keperluan anda. Pada waktu yang sama, anda turut boleh membeli like Instagram.  

Secara jujur, Instagram rasmi tidak menyokong dan menggalakkan pengguna membeli pengikut mahupun likes Instagram, terutamanya bot Instagram atau pengikut palsu yang lebih cenderung membuatkan anda memperolehi pengikut Instagram secara organik. Namun demikian, peralatan sedemikian akan terus muncul. Nasib baiklah sesetengah peralatan mematuhi peraturan Instagram, membantu pengguna meningkatkan pengikut secara semula jadi tanpa mencabuli sebarang peraturan Instagram, seperti GetInsmartaGetInsitaGetInsita

GetInsitaGetInsmartaGetInsita: Best Instagram Followers & Likes App
 • Free high-quality Instagram followers & likes from 100% real person.
 • Organic daily IG followers & likes with various subscriptions.
 • Instant delivery and 24/7 customer support.

Selain itu, rangkaian insta percuma ini turut percuma sepenuhnya. 

GetInsmartaGetInsitaGetInsita merupakan aplikasi percuma di dedikasikan untuk membantu anda meraih pengikut sebenar di Instagram dengan mudah, cepat, dan organik secara percuma. Ia turut merupakan salah satu peralatan terbaik bagi mendapatkan likes Instagram tanpa kata laluan. Insta net percuma ini 100% selamat serta mempunyai sistem keselamatan bersih bagi mengumpulkan seseorang yang nyata di satu tempat bagi mengikuti dan likes antara satu sama lain. Setiap orang boleh mendapat pengikut atau likes Instagram secara percuma tanpa had untuk akaun dan kiriman Instagram mereka sendiri. Baguskan? Benar-benar bagus. Anda boleh mencubanya, ia pasti tidak akan mengecewakan anda.    

Langkah-langkah untuk Meraih Pengikut Instagram Secara Percuma dengan GetInsmartaGetInsitaGetInsita

4 langkah bagi anda memperolehi pengikut Instagram secara percuma adalah berdasarkan senarai di bawah, periksanya langkah demi langkah.

Langkah 1: Muat turun GetInsmartaGetInsitaGetInsita dan pasangkannya di telefon Android atau iOS anda. 

Langkah 2: Cipta akaun dalam talian anda atau pada aplikasi GetInsmartaGetInsitaGetInsita, di ikuti dengan melancarkannya. 

Langkah 3: Log masuk dan tambahkan satu atau lebih akaun Instagram yang anda mahu raih pengikut, tanpa memerlukan sebarang kata laluan. 

Sebaik sahaja anda masuk ke aplikasi GetInsmartaGetInsitaGetInsita buat kali pertama, anda akan mendapat koin yang mencukupi untuk membeli 50 likes atau pengikut.

Langkah 4: Terbitkan tugasan pengikut dan anda akan mula mendapat pengikut Instagram percuma dengan serta-merta. 

Websites to Increase Followers on Instagram

Anda boleh memeriksa kemajuan tugasan anda dari senarai tugasan. Selagi anda membuat tugasan mudah koin setiap hari, anda akan meraih lebih banyak koin serta pengikut Instagram percuma akan di perolehi tanpa sebarang had.

Bahagian 2: Bagaimana Untuk Memperolehi Pengikut Instagram Secara Percuma [7 Kaedah Biasa Ways]

Baiklah, bagaimanakah cara untuk memperolehi pengikut Instagram secara percuma dan pantas? Ini merupakan bahagian terpenting yang akan kita bincangkan di dalam artikel ini. Secara jujur, lebih sukar untuk orang biasa meningkatkan pengikut di Instagram secara konsisten, apatah lagi pengikut Instagram yang berkualiti tinggi. Penggunaan perkhidmatan peningkatan Instagram seperti aplikasi pengikut Instagram GetInsmartaGetInsitaGetInsita merupakan kaedah yang lebih senang bagi meningkatkan pengikut yang disasarkan. Selain dari itu, turut terdapat beberapa kaedah biasa yang turut boleh membantu anda meraih pengikut di Instagram. Kepantasan peningkatan pengikut melalui kaedah biasa mungkin agak perlahan, namun masih tetap bermanfaat. Berikut merupakan 7 kaedah biasa yang di rumuskan bagi semua orang memperolehi pengikut masing-masing.  

 • 1. Lakukan Sedikit Penyelidikan       

 • 2. Tawarkan Lebih Banyak berbanding yang lain     

 • 3. Jadikan Akaun Instagram Anda Lebih Mengalu-alukan       

 • 4. Optimumkan Akaun Instagram Anda Secara Berkala       

 • 5. Tingkatkan Jangkauan & Penglihatan di Instagram       

 • 6. Lakukan kiriman yang Berterusan pada Masa Terbaik       

 • 7. Elakkan Pengikut Instagram Palsu & Bot       

Segala kaedah yang akan dibincangkan telah pun diuji serta disahkan oleh pasukan penyelidik GetInsmartaGetInsitaGetInsita, berdasarkan berjuta-juta kaji selidik pengguna yang telah mereka jalankan. Mereka turut mengumpul data secara berkala dan mengemas kini dengan cara yang lebih praktikal bagi mereka yang ingin memperolehi pengikut Instagram secara percuma. Sekarang, jom kita lihatnya satu persatu. 

1. Lakukan Sedikit Penyelidikan

Sebelum anda memulakan rancangan bagi mempromosikan akaun Instagram, anda perlu melakukan sedikit kajian. Apakah perkara yang sedang popular di Instagram sekarang dan apakah bidang utama serta arah perniagaan anda. Sama ada anda turut mempunyai pesaing dan adakah sukar untuk mengatasi mereka. Pra-penyelidikan memastikan yang akaun Instagram anda berbeza berbanding para pesaing dan akan membantu anda menemui cara bagi membuatkan kandungan anda lebih menyerlah.

2. Tawarkan Lebih dari mereka yang lain

Jika anda mahu kelihatan profesional dan mendapat pengikut yang baik, anda perlu mempunyai akaun di platform lain juga. Ini bermakna turut mencipta saluran Facebook, Twitter, dan YouTube atau lain-lain dengan nama Instagram anda agar orang ramai boleh menemui anda dalam pelbagai tetapan. Ini turut akan membolehkan anda lebih interaktif dengan para pengikut anda. 

3. Menjadikan Akaun Instagram Mengalu-alukan

Salah satu cara yang akan mengakibatkan para pengikut mudah kehilangan minat adalah dengan mempunyai akaun yang tidak aktif. Memandangkan Instagram adalah media sosial di mana orang ramai berkongsi gambar dan video menarik dalam kehidupan seharian mereka, serta amat bergantung dengan kiriman yang konsisten, jika anda hanya membuat kiriman yang sedikit untuk menarik perhatian pengikut anda, mereka akan beransur-ansur menghilang.

Adalah merupakan satu idea yang baik bagi terus membuat kiriman secara konsisten dan berbuat demikian di saat pengikut anda adalah yang paling aktif di waktu siang dan waktu yang lain. Ini akan memberi manfaat yang sepenuhnya kepada akaun anda. Selain dari itu, jika anda boleh menjadualkan pelan kiruiman dan mempertimbangkan isinya dengan berhati-hati, ia akan lebih menyenangkan proses mempromosikan akaun anda.

4. Optimumkan Akaun Instagram Anda Secara Berkala

Antara kaedah lain untuk kekal mendapat pengikut percuma di Instagram adalah dengan memastikan akaun anda sentiasa dioptimumkan. Berikut adalah 3 perkara yang harus anda pertimbangkan bagi pengoptimuman sepenuhnya.

Bio Instagram: Seeloknya berserta gambar, nama pengguna, atau nama jenama, dan pautan ke laman utama jenama anda sekiranya ada, kerana ini merupakan cara langsung untuk memaklumkan siapakah anda, rupa anda, dan apakah jenama anda. 

Kata kunci spesifik dalam catatan. Apabila kiriman anda mengandungi kata kunci tertentu, siaran tersebut akan disaran dan dipaparkan kepada mereka yang lebih relevan, dan mereka mungkin akan menyukai kiriman sambil mengikuti anda di Instagram. 

Gambar yang menakjubkan. Gambar yang menarik perhatian biasanya boleh membantu kiriman anda meraih lebih banyak likes di Instagram. 

5. Tingkatkan Jangkauan & Keterlihatan di Instagram

Di Instagram, seseorang yang mengikuti anda boleh melihat kiriman dan cerita anda secara langsung. Bagi membantu orang asing lain turut menemui anda di Instagram, ia mencuba lebih banyak cara bagi membantu melonjakkan jangkauan dan keterlihatan anda di platform yang popular, seperti Explore Page, IGTV, atau kiriman yang di taja. Sebetulnya, cara ini boleh meningkatkan jangkauan dan keterlihatan Instagram . Namun sebelum membaca artikel, anda mungkin sedar akan betapa sengitnya persaingan di Instagram. Jika catatan anda tidak begitu menarik, dan pengikut anda sedikit, akaun anda sukar untuk menyerlah di antara berjuta-juta pengguna. Terdapat platform lain yang mampu membantu meningkatkan jangkauan IG anda serta keterlihatan jenama - Aplikasi InstaBox . 

 Increase IG Reach & Visibility

Selagi anda memuat turun dan log masuk ke aplikasi ini, kiriman dan profil anda akan di paparkan pada pengguna aplikasinya (ribuan pengguna), dan sekiranya mereka berminat, mereka akan mengikuti anda dan serta-merta akan menyukai siaran anda. Begitu senang untuk meningkatkan jangkauan dan memastikan lebih ramai orang asing mengikuti anda. Selain itu, ia turut membolehkan anda memperolehi pengikut Instagram percuma dengan serta-merta , sama seperti GetInsmartaGetInsitaGetInsita. Muat turun sekarang bagi meningkatkan jangkauan serta keterlihatan jenama dan memperolehi likes pengikut.   

6. Kekal Membuat Kiriman dan Mengirimkan pada Masa Terbaik

Kaji apakah kandungan yang di gemari oleh pengikut anda dan mengirimkan kandungan yang bersesuaian pastinya merupakan kaedah yang baik untuk menaikkan jumlah pengikut anda di Instagram. Walau bagaimanapun, pengikut anda tidak selalunya kekal di laman utama anda . Oleh yang demikian, anda perlu membuat kiriman di saat khalayak anda paling aktif, yang akan memaksimakan tindak balas terhadap kiriman anda.

Mengirimkan kandungan secara rawak, waktu yang sembarangan adalah kaedah paling teruk tatkala berusaha meraih pengikut di Instagram. Jadi, usah berbuat demikian. Jadualkan kandungan kiriman anda terlebih dahulu serta kirimkan pada waktu yang tepat .

7. Elakkan Pengikut Instagram Palsu & Bot

Terdapat perbezaan besar di antara akaun Instagram yang mempunyai pengikut palsu dan yang sah. Kesan tindak balas memperolehi pengikut Instagram yang palsu atau bot melebihi kelebihan jumlah pengikut.

Pengikut Instagram palsu cenderung untuk menghakis kredibiliti akaun anda, yang boleh mengakibatkan anda kehilangan pengguna berpotensi yang benar-benar ingin mengikuti anda di Instagram. Tambah memburukkan lagi keadaan, akaun anda mungkin dianggap menipu oleh algoritma Instagram, dan mungkin menghapuskan bot atau akaun palsu ini dan mengurangkan kebarangkalian untuk anda disyorkan dan di paparkan kepada lebih banyak pengguna akan hilang. Jadi, anda harus memberi perhatian lebih untuk mengelakkan daripada mendapat pengikut Instagram palsu.  

Bahagian 3: Mengapa Orang Ramai Mahu Mendapatkan Pengikut Instagram Percuma

Selepas memeriksa kaedah untuk memperolehi pengikut percuma tanpa had di Instagram, jom kita beralih ke bahagian ini. Adalah satu keperluan untuk tahu segala-galanya tentang Instagram dan memahami mengapa orang ramai begitu bersungguh-sungguh dengan peningkatan pengikut percuma di Instagram. Secara ringkasnya, terdapat banyak sebab di sebaliknya. Namun secara ringkas, terdapat dua aspek utama: kemasyhuran dan wang. Kenapa begitu? Memandangkan Instagram merupakan rangkaian sosial dengan berbilion pengguna, pengaruh dan kekuatan penyebarannya tidak perlu di perjelaskan lagi. Platform ini merupakan jalan pintas bagi mereka untuk meraih populariti, kemasyhuran, dan keuntungan. Apabila populariti Instagram semakin meningkat, ia boleh mendatangkan pelbagai jenis manfaat. Jom kita periksa jenis manfaat yang anda boleh dapat dari pengikut percuma Instagram:  

Faedah Menambah Pengikut Percuma di Instagram

Lebih Mudah untuk Terkenal

Seperti YouTube, Twitter, Facebook, dll., Instagram merupakan salah satu platform media sosial yang terbesar di luar sana, dan terdapat ramai orang yang menggunakannya sebagai jalan pintas untuk menjadi terkenal. Mengapa Instagram? Kerana ia merupakan platform yang memiliki sebahagian besar pengguna dan jangkauan maklumat yang pantas. Apabila anda mempunyai ramai pengikut, sebagai contoh, lebih dari 10 juta pengikut, anda akan di kenali ramai, pempengaruh Instagram.

Mendapatkan Lebih Banyak Keterlibatan

Apabila anda mempromosikan akaun Insta anda dengan bilangan pengikut yang ramai, orang ramai akan mula berminat dan mengikuti akaun anda. Ini seterusnya akan turut meningkatkan peluang untuk keterlibatan dengan perniagaan. Pelbagai jenama akan menghubungi untuk berhubung dengan anda bagi pelbagai promosi berbeza. Semakin besar jumlah pengikut anda, semakin besar jenama yang mungkin anda terlibat.

Penjualan dan Pendapatan Yang Lebih Tinggi

Jika akaun Instagram anda mempunyai ramai pengikut setia dan berbelanja tinggi, kebarangkalian untuk anda meraih penjualan dan hasil yang lumayan pastinya akan jauh lebih tinggi berbanding mereka dengan pengikut yang sedikit. Semakin ramai pengikut anda, semakin tinggi kebarangkaliannya, begitu juga dengan pendapatan yang lebih lumayan.

Reputasi dan Kredibiliti yang Lebih Baik

Di Instagram, jumlah pengikut yang anda miliki adalah berkadar langsung dengan faktor kepercayaan seseorang terhadap akaun anda. Ramai orang lebih cenderung mengikuti individu mahu pun jenama yang mempunyai ramai pengikut.

Kesimpulan 

Semuanya berkisar tentang mengapa amat perlu untuk kita memperolehi pengikut Instagram percuma tanpa had serta bagaimana cara untuk memperolehi pengikut Instagram secara percuma dan serta merta. Tidak kira samada anda mahu menjadi terkenal atau meraih wang dengan Instagram anda, atau hanya sekadar ingin mempunyai lebih ramai pengikut berbanding dengan rakan-rakan, atau apa pun, anda boleh mencuba GetInsmartaGetInsitaGetInsita. Ia percuma sepenuhnya dan tanpa had. Tiada pengesahan manusia. Tiada kaji selidik. Sebagai tambahan, semua pengikut adalah pengguna sebenar serta aktif di Instagram. Hanya perlu masukkan nama pengguna anda di bawah dan raih ribuan pengikut percuma untuk Instagram sekarang.

GetInsitaGetInsmartaGetInsita - Get Free Instagram Followers & Likes without Following
 • Unlimited free Instagram followers, active and 100% real.
 • Totally free and authentic Instagram likes.
 • No password. No survey. Instant delivery.
GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following