Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

Hoe krijg je meer volgers op Instagram door vals te spelen

Leer om meer volgers op Instagram te krijgen valsspelen door een aantal minder bekende maar effectieve methoden en tools te gebruiken. Het zal je helpen groeien of je nu al veel volgers hebt of 0 volgers.


Updated 2022-01-20 02:10:07 | by Monica

Mensen gebruiken verschillende strategieën om Instagram volgers te kweken. Sommigen van hen groeien hun Instagram volgers van 0 tot 10k in slechts een paar dagen. Als u ook wilt schalen zoals zij, bent u hier aan het juiste adres. 

In dit artikel leer je hoe je meer volgers op Instagram kunt krijgen met een complete cheat gids. Als je geen grote aanhang hebt, kun je deze cheatmethoden gebruiken om meer Instagram-volgers te krijgen. Als je al een aantal volgers hebt, leer je een aantal lange termijn strategieën om volgers op grotere schaal te laten groeien. 

hoe krijg je meer volgers op Instagram cheat

Meer volgers krijgen op Instagram: Bedriegen of niet bedriegen

Als je net een pagina op Instagram hebt aangemaakt, wil je zo snel mogelijk een aantal eerste volgers. Instagram is geladen met tal van pagina's dat het onmogelijk is om een aantal automatische volgers van Instagram te krijgen. In dat geval moet je beginnen met het promoten van je pagina met behulp van kom bedriegen methoden om echte Instagram volgers te krijgen als bij toverslag. 

Als je al 100k of meer volgers hebt, kun je nog steeds deze valsspeelmethoden gebruiken om meer Instagram volgers te krijgen, maar het zal niet veel verschil voor je maken. In plaats daarvan moet je je richten op een succesvolle strategie om voortdurend te groeien. 

Nou, valsspelen methodes om Instagram volgers te kweken zijn eigenlijk niet valsspelen. Je kunt ze slimme marketing of promotie noemen. 

Cheat #1: Nieuwe Volg Aanpak

Veel mensen denken dat de Instagram volgen voor volgen aanpak dood is, dus je moet de nieuwe volgen aanpak proberen. Laat me het stap voor stap uitleggen. 

Stap 1. Volg iedereen met veel volgers.

Je moet iemand opzoeken die echt beroemd is en diegene dan volgen op Instagram. Je kunt bijvoorbeeld een heleboel beroemdheden volgen. 

Stap 2. Volg iemand uit het drop-down menu.

Nadat je een Instagram influencer volgt, volg dan ook iedereen onder hun account zoals iedereen, vooral die de geverifieerde accounts.

volg Instagram-beroemdheden

Ik wil Instagram Celeberties volgen

Bijvoorbeeld, je kunt naar Justin Bieber gaan en op de knop Volgen drukken. Daarna krijg je een uitklapmenu met een heleboel andere populaire beroemdheden en volg je ze zo'n beetje.

Dit is slechts een korte termijn groei. Dit is voor u om uw eerste paar volgers te krijgen, zodat u er niet uitziet als een oplichter. Je ziet er niet uit als 0 volgers zonder sociaal bewijs recht. Als u blijven doen deze methode over en weer, zult u zien uw volgers groeien als je doet. 

In principe volg je beroemdheden, maar wees voorzichtig met actieblokkades. Als je dit veel te vaak per dag doet, krijg je een Instagram actie blokkade, dus wees daar voorzichtig mee, zorg ervoor dat je het niet overdrijft op één dag. 

Mijn ervaring is dat je er niet meer dan 30 in één keer moet volgen. De reden hiervoor is dat Instagram een limiet heeft op het aantal mensen dat je per uur en ook per dag kunt volgen en unfollowen. Dus houd het bij ongeveer 30.

Valsspeler #2: Krijg volgers van GetInsmartaGetInsitaGetInsita

Veel alsjeblieft van plan om volgers te kopen in plaats van het verspillen van maanden doen handmatige promotie allemaal door jouzelf. De betrouwbare platform waar je kunt kopen van, zoals GetInsmartaGetInsitaGetInsita, ze hebben een grote gemeenschap die is geladen met actieve Instagram-gebruikers.

GetInsitaGetInsmartaGetInsita: Best Instagram Followers & Likes App
  • Free high-quality Instagram followers & likes from 100% real person.
  • Organic daily IG followers & likes with various subscriptions.
  • Instant delivery and 24/7 customer support.

Het vereist niet dat u uw Instagram-wachtwoord invoert of dat u iets maakt voor de promotie. GetInsmartaGetInsitaGetInsita heeft alles voorgebouwd, dus je hoeft alleen maar je Instagram-gebruikersnaam in te voeren en te beginnen met groeien. 

Zodra u de app downloadt of een gratis account registreert, wordt u beloond met een aantal munten die kunnen worden gebruikt om gratis Instagram likes of volgers te krijgen. Je kunt ook andere profielen volgen of andere berichten binnen de app leuk vinden om meer munten te verdienen. 

krijg gratis cheat voor Instagram-volgers

Als je een budget hebt, kun je direct munten kopen en deze gebruiken om onbeperkte Instagram volgers te krijgen. GetInsmartaGetInsitaGetInsita helpt je niet alleen om initiële volgers te krijgen, maar helpt je ook om echte mensen te bereiken die erg nieuwsgierig zijn naar jouw content. Dit is dus vaak puur een slim marketing idee. 

Misschien vind je dit leuk: Hoe je Instagram Volgers 10K Gratis Kapen [Gloednieuwe Methode]

Bedrog #3: Steel volgers van concurrenten

Een andere effectieve manier om volgers naar je Instagram-account te trekken, is door volgers van concurrenten te stelen. Je concurrenten hebben misschien veel moeite of geld besteed om Instagram volgers te krijgen, dus het zou een geweldig idee zijn om dat in je voordeel te gebruiken. 

Stap 1. U moet uw concurrenten identificeren en een paar succesvolle uitkiezen, vooral die met een hogere engagement rate. 

Stap 2. Volg alle volgers van uw concurrenten, want die zitten allemaal in dezelfde leuke en dat zijn uw potentiële volgers.

Stap 3. Zoek de meest populaire posts van je concurrenten en kopieer en plak Instagram hashtags uit die posts. Wanneer je vergelijkbare posts uploadt, kies er dan een aantal relevante hashtags uit. 

Strategieën voor de lange termijn om Instagram volgers te kweken

Als u deze methoden blijft volgen, krijgt u de eerste volgers op uw account heel snel, vooral als u net begint. Dus, je moet ook op lange termijn groeistrategieën om te blijven groeien op grote schaal op een regelmatige basis. 

Bepaal uw doelgroep

 Het is zo frustrerend om zoveel mensen te zien die proberen meer volgers te krijgen op Instagram, maar ze weten niet eens wie hun doelpubliek is, ook wel bekend als ideale volgers. zoek uit hoe oud je ideale volgers zouden zijn, waar ze wonen, waar ze in geïnteresseerd zijn, wat hun pijnpunten en uitdagingen zijn, etc.  

Dit is van cruciaal belang. Als u de pijnpunten van uw publiek kent, kunt u met effectievere strategieën komen. 

Schrijf langere bijschriften

Instagram is vooral een visueel platform, maar bijschriften spelen een grote rol in het verhogen van betrokkenheid, dus je moet je bijschrift schrijven zoals je een blogpost of verhaal schrijft. Zorg ervoor dat wat je deelt in bijschriften ervoor zorgt dat andere mensen, je volgers, het kunnen lezen en zich kunnen identificeren met je verhaal. 

Gebruik Emojis

Dit is ook belangrijk omdat emoji's meer, visueel zijn dat mensen gemakkelijk kunnen zien en herkennen. Als je gewoon een foto, een snelle emoji dat zal het niet knippen, vooral als je probeert om op lange termijn groei te creëren.  

Het is ook aan te raden om je onderschrift te eindigen met vragen. Als je een vraag stelt, dan is de kans groot dat je volger terug antwoordt met een antwoord in de commentaren, wat je engagement zal verhogen.

Meer video's uploaden

Over het algemeen zijn video's effectiever. Wanneer u een video uploadt, is er nog een metriek genaamd publieksretentie. Dus hoe langer mensen naar je video's kijken, hoe beter. Als je een foto plaatst, heb je niet de aandacht van dit publiek. 

Instagram-video's

Ze kunnen de betrokkenheid alleen bijhouden door hoe vaak ze commentaar geven of je post delen. Iets anders waar je aan moet denken bij het plaatsen van video's is dat video's vier keer zoveel onroerend goed in beslag nemen als ze op de Instagram feed pagina verschijnen. De gewone foto's nemen slechts twee bij twee verhoudingen in, maar de video neemt vier keer meer in beslag dan dat, wat echt cruciaal is en gemakkelijk te zien. 

Hashtags strategisch gebruiken 

Je kunt ook verschillende hashtags gebruiken die op dat moment trending zijn om nieuwe volgers te krijgen, maar maak geen misbruik van hashtags. In plaats van het willekeurig kopiëren en plakken van trending hashtags, probeer hashtags in je onderschrift op te nemen binnen zinnen. Dit is een organisch gebruik van hashtags, omdat wanneer je hashtags in zinnen opneemt, je de voordelen van hashtags krijgt, zonder dat je hashtags spamt en misbruikt.

Meer Instagram-verhalen plaatsen

Een half miljard Instagram-gebruikers posten elke dag verhalen, dus het plaatsen van meer Instagram-verhalen zal je helpen om de betrokkenheid te verhogen, en volgens Instagram resulteert bijna een op de vijf verhalen in directe berichten.  Als een van je volgers contact met je opneemt via een direct bericht, vertelt dat automatisch aan het algoritme van Instagram dat ze geïnteresseerd zijn in jouw content, wat betekent dat wanneer je nieuwe content plaatst, deze automatisch in hun nieuwsfeed wordt gepusht, zodat ze je post vaker te zien krijgen. 

Ga de dialoog aan met uw publiek

Probeer actief te zijn en reageer op de commentaren van anderen. Als je kijkt naar iemand, die beroemd is onder hun opmerkingen, ze reageren op opmerkingen. Dit geldt vooral voor degenen die ook proberen te groeien.

Veel mensen kijken naar commentaren, dus het is echt belangrijk voor je naam om daar te zijn als expert, bijvoorbeeld als iemand vragen stelt over een bepaald product dat ze gebruiken of wat het geval ook is.

De conclusie

Dat is hoe je meer volgers op Instagram kunt krijgen valsspelen of niet. Dit zijn niet letterlijk valsspelen, maar slim promoten. Daarom is het aan te raden om de snelle valsspeelmethoden die hier worden behandeld te gebruiken om je eerste volgers te krijgen en de langetermijnstrategieën te volgen om voortdurend op grotere schaal Instagram-volgers te kweken.


GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following