Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

6 Effectieve manieren om meer views te krijgen op Instagram Story in 2021

Wil je meer gratis Instagram story views krijgen? Het artikel somt 6 gemakkelijke en effectieve manieren op om meer views op Instagram story gratis 2021 te krijgen.


Updated 2022-01-20 02:10:07 | by Monica

Instagram verhaal is een zeer populaire tool. Je kunt tijd besteden aan het Instagram-verhaal, vooral het bewerken van je foto's en video's voor een beter effect voordat je ze plaatst. Veel weergaven op Instagram-verhalen laten zien dat je succes hebt met het maken van verhalen, het delen van dingen met anderen en zelfs het weergeven van je producten.

Wil je manieren weten over hoe je meer gratis Instagram story views kunt krijgen om je eigen doel te bereiken, roem, geld, of beide? Het artikel somt 6 gemakkelijke en effectieve manieren op over hoe je meer views op Instagram story krijgt in 2021.

 Hoe krijg je meer views op Instagram Story

1. Gebruik Instagram Story Views Apps om meer videoviews te krijgen op Instagram 

Hoe krijg je meer views op Instagram story? De eerste stap die we willen delen is om te profiteren van gratis Instagram story views apps. Denk dat ze je tijd zullen besparen, je zullen helpen genieten van het proces van het maken van verhalen en meer weergaven op Instagram-verhaal zullen krijgen. Dus waarom zou je ze niet proberen?

  • Mojo is een praktische app om insta story views te krijgen door aantrekkelijke video's te bewerken en te plaatsen. Je weet dat video's goed zijn voor een groot deel van Instagram stories. Mojo biedt honderden geanimeerde sjablonen, een breed scala aan tekstanimaties en lettertypen die je kunt kiezen, zodat je toegang hebt om je video snel en effectief te bewerken. Het creëren van verticale verhalen kan ook worden gerealiseerd door het gebruik van Mojo, aangezien verticale storytelling een trend is, vooral onder jonge generaties. 

 Meerdere Moji-functies om meer verhaalweergaven op Instagram te krijgen

  • Afterlight 2 is een fotobewerkingsapp met 15 fotobewerkingstools. Het heeft meer dan honderd frames en filters voor gebruikers om uit te kiezen. Veel creatieve effecten zijn selecteerbaar: stoffige texturen, lichteffecten, chroma en dubbele belichting. Deze app heeft ook vintage filmfilters en overlays met stofeffecten, om aan jouw veelzijdige wensen voor foto's te voldoen. Met deze functies in Afterlight 2 kan zelfs een eenvoudige foto worden omgetoverd tot een nieuwe foto en meer insta story views krijgen.

 Instagram Story Views App om meer Instagram Story Views te krijgen

  • Buffer is een andere handige tool die wordt gebruikt om je Instagram-verhalen van tevoren te plannen, vooraf te bekijken en in te plannen. Je kunt verhalen voorbereiden en de tijd kiezen waarop je wilt posten. Zelfs als je veel afbeeldingen en video's hebt die je gaat delen met je verhaal van Buffer, hoef je je geen zorgen te maken. Deze app biedt bulk uploaden van afbeeldingen en video's. Het is vooral handig voor degenen die een drukke dag hebben en degenen die verwachten dingen van tevoren voor te bereiden. 

Bovendien zijn er veel andere apps beschikbaar. Met Font Candy kunt u bijvoorbeeld veel lettertypen toevoegen en aanpassen. Foodie is een hulpmiddel dat is ontworpen voor foto's van eten. Het heeft veel tools die je kunt gebruiken om foto's van heerlijk eten te bewerken. Deze apps helpen je om je foto's en video's te bewerken en te beheren, waardoor je een kans hebt om de views van je Instagram verhaal gratis te verhogen. Door deze tools te gebruiken om je posts te bewerken, kun je je Instagram views enorm verhogen.

2. Hack volgers om meer IG Story kijkers te krijgen Gratis

Je verhaal verschijnt bovenaan op Instagram bij je volgers. Dus als je meer Instagram volgers hebt, krijg je meer insta story views. Het is niet gemakkelijk om Instagram volgers te krijgen met traditionele methoden. Hier kunt u proberen om de beste Instagram volgers app te gebruiken - GetInsmartaGetInsitaGetInsita. Het is een Instagram volgers app met munten, evenals een Instagram likes app, ontworpen om te helpen Instagram gebruikers krijgen hoge kwaliteit volgers gemakkelijk en organisch. Iedereen kan krijgen munten door het registreren, downloaden en delen van de app. Met de munten, kunt u Instagram volgers krijgen zonder een wachtwoord. Als u wilt meer munten te krijgen, gewoon anderen volgen of zoals andere posten die u geïnteresseerd bent in. GetInsmartaGetInsitaGetInsita is gratis, maar garandeert echte volgers en houdt. Alle volgers die je krijgt van de gemeenschap zijn actief en echte Instagram-accounts. Krijg meer dan 1k Instagram volgers en weergaven op jouw Instagram verhaal en Feed met GetInsmartaGetInsitaGetInsita nu.

3. Maak gebruik van verschillende soorten stickers om meer gratis verhalen te bekijken op Instagram

Stickers zijn populair onder internetmensen. Je ziet ze op veel social media platforms, waaronder Instagram. Er zijn soorten stickers die door alle gebruikers kunnen worden toegepast op Instagram-verhalen. Klik gewoon op het pictogram stickers en je vindt een volledige lijst van stickers. Door de juiste stickers aan je verhaal toe te voegen, wordt je verhaal aantrekkelijker en krijg je meer insta story views in 2021. 

 Soorten stickers gebruikt om meer views te krijgen op Instagram Story

Als je geen idee hebt welke sticker je moet kiezen, scroll dan gewoon door deze stickers. Er moet een soort sticker zijn die geschikt is voor de inhoud van jouw verhaal. Als je hebt bepaald wat voor soort sticker je wilt gebruiken, kun je er ook naar zoeken in het zoekvak bovenaan. 

4. Maak inhoud van hoge kwaliteit om meer views te krijgen op Instagram Gratis

Het maakt niet uit hoeveel tools en functies je hebt gebruikt in je verhaal, de kwalitatieve inhoud van je verhaal staat centraal. Goede verhalen zullen immers de ogen van mensen trekken en een diepe indruk op hen achterlaten, wat betekent dat ze meer minuten aan je verhalen zullen besteden en suggesties of opmerkingen zouden willen maken. Meer engagement geeft aan dat je verhalen meer gratis Instagram views kunnen krijgen. 

Als je bijvoorbeeld meerdere foto's aan één Instagram-verhaal wilt toevoegen, zorg er dan voor dat de foto's die je gaat plaatsen een hoge resolutie hebben. Probeer te voorkomen dat je duistere foto's plaatst. Natuurlijk zijn die obscure foto's die bedoeld zijn om een mistig effect te creëren uitzonderingen. Waarom? Mensen die obscure foto's bekijken, denken dat de persoon die ze plaatst een nieuwe gebruiker of een slechte poster is en ze zullen het verhaal snel overslaan. Als je daarentegen duidelijke en verbluffende foto's plaatst, zijn ze bereid om hun tijd te gebruiken om je verhaal te bekijken en zelfs je volgende volger te worden. Dan zal jouw verhaal views toenemen zonder stress.

5. Pas de inhoud van je verhaal aan volgens de suggesties van je kijkers

Mensen bekijken je Instagram-verhaal omdat de inhoud van je verhaal iets bevat wat ze willen zien of iets waarin ze geïnteresseerd zijn. De belangrijkste inhoud die je gaat posten hangt af van wat voor soort mensen je probeert aan te trekken, zoals een schrijver, een fijnproever, een reiziger, een zakenman, of anderen, en van wat je kijkers willen zien.

Als u een zakenman bent, zult u grote foto's en video's plaatsen om jouw producten voor te stellen om kijkers en kopers aan te trekken. Als u bepaalde kijkers hebt, hebben zij de neiging om aandacht te besteden aan jouw producten en zelfs suggesties of advies te geven. Negeer hun opmerkingen niet. Zij zouden jouw potentiële klanten kunnen zijn. Absorbeer hun suggesties en voeg jouw eigen ideeën toe, jouw Instagram-verhaal zal meer videoweergaven en aandacht krijgen.

6. Blijf regelmatig posten op Instagram Story om meer views te krijgen

Voordat ik deze tip geef, wil ik een vraag stellen: ga je iemand unfollowen of niet wanneer je merkt dat hij of zij al een aantal weken verdwenen is (d.w.z. niets gepost heeft). Meestal volgen mensen je omdat je iets voor hen post om de tijd te doden of om iets grappigs te vinden. Als je een verhaal post en vervolgens een aantal dagen, zelfs een aantal weken, zwijgt op je Instagram, zullen mensen die je volgen hebben gedacht dat je Instagram-account aan waarde heeft ingeboet. Ze zullen je Instagram dan minder goed bekijken.

Maar als je kunt blijven posten op het Instagram-verhaal, is je verhaalinhoud in verschillende soorten en er moet bepaalde inhoud zijn die views van verschillende mensen kan krijgen, wat betekent dat hoe meer verhalen je hebt gepost, hoe meer views je kunt krijgen. Meer Instagram verhalen betekent soms ook dat mensen meer tijd zullen besteden aan je verhalen. Dus regelmatig verhalen blijven plaatsen is eenvoudig en ook een makkelijke manier om je te helpen gratis verhaalweergaven op Instagram te krijgen.

De kern van de zaak

Het Instagram-verhaal is een beroemd platform voor het delen van foto's en video's. Meer gratis Instagram-weergaven krijgen betekent dat je verhalen en posts met meer mensen zijn gedeeld. Dat is een fantastisch iets. In dit artikel hebben we 6 eenvoudige manieren gedeeld over hoe je gratis meer weergaven op Instagram verhaal kunt krijgen. Iedereen kan deze gratis verhaal kijkers hacks gemakkelijk proberen. Dus open je Instagram en probeer deze methodes nu meteen op je verhaal!


GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following