Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

3 manieren om Instagram-hashtags te kopiëren en plakken

Hashtags zijn cruciaal om populairder te worden op Instagram en je kunt de populairste hashtags voor je nieuwe post kopiëren. Hier zijn drie manieren om Instagram-hashtags voor Android- en iOS-gebruikers te kopiëren en plakken.


Updated 2022-01-20 02:10:07 | by Rainer

Het gebruik van Instagram-hashtags is een effectieve manier om meer aandacht voor jouw Instagram posts te trekken en om in 2021 meer Instagram volgers te krijgen. Als je een aantal populaire posts vindt, die het beter doen dan de andere, wil je misschien de Instagram-hashtags kopiëren om in je latere posts te gebruiken.
Het is je misschien al opgevallen dat het niet mogelijk is om met de Instagram-app Instagram-hashtags te kopiëren en plakken. Maak je maar geen zorgen. In dit artikel laat ik je drie verschillende manieren zien om hashtags van Instagram posts voor Android- en iOS-gebruikers te kopiëren.

Kopieer zonder aanvullende apps hashtags van Instagram posts

Of je nu een Android-telefoon of iPhone gebruikt, je hebt een browser-app. Dat is alles wat je nodig hebt. Als dat klaar is, kun jij de stappen volgen om gemakkelijk hashtags van andere accounts te kopiëren en plakken:
Stap 1. Zoek in de Instagram-app de post waarvan je hashtags wilt kopiëren en tik op de 3 stippen in de rechterbovenhoek van de post.
Stap 2. Selecteer copy link en plak de link in een browser zoals Safari of Chrome.

Stap 3. Klik op Laad meer totdat de hashtags zichtbaar zijn en kopieer dan vervolgens de hashtags.
Je kunt deze methode ook gebruiken om hashtags te kopiëren, die goed voor jouw concurrentie werken. Je kunt eerst de posts van jouw concurrent bekijken om erachter komen welke posts de meeste betrokkenheid opleveren en alle hashtags van deze posts kopiëren. Plak ze vervolgens in een notepad, gescheiden door haakjes en verwijder de items waarvan jij denkt dat ze niet relevant zijn voor wat jij wilt posten.
Je kunt de hashtags uit drie of meer posts van concurrenten kiezen en vervolgens bekijken welke van de drie posts het beste presteren.

Hashtags kopiëren op Instagram voor Android

Voor Android-gebruikers is er een speciale app voor het kopiëren van hashtags van Instagram-posts. Deze app heet iRepost en je kunt het gratis downloaden van Google Play Store. Nadat je deze app hebt geïnstalleerd, kun je de onderstaande stappen volgen om Instagram-hashtags te kopiëren en plakken.
Stap 1. Open de iRepost-app, tik op de knop rechtsboven. Het brengt je de Instagram-app.
Stap 2. Zoek in de Instagram-app de post met de hashtags, die je wilt kopiëren.

Instagram-app Instagram-hashtags te kopiëren en plakken(1)

Stap 3. Klik op het pictogram met de drie stippen van de post en selecteer Link kopiëren. Je wordt dan, nadat je de link hebt gekopieerd, automatisch naar de iRepost-app teruggebracht.

Instagram-app Instagram-hashtags te kopiëren en plakken(2)

Stap 4. Zoals je in de bovenstaande schermafbeelding kunt zien, heb je binnen iRepost drie opties: Hashtags kopiëren, Tekst kopiëren en Opnieuw posten. Klik gewoon op Hashtags kopiëren om alle hashtags van deze post te kopiëren.
Voor mij is deze app erg handig. Naast hashtags kun je ok met één klik bijschriften van Instagram-posts kopiëren of deze eenvoudig opnieuw posten op jouw Instagram-feed. Eigenlijk kan deze app ook worden gebruikt om video's en foto's van Instagram te downloaden. Alle video's of foto's van de link van de post, die je hebt gekopieerd, worden automatisch naar je Android-telefoon gedownload. Je kunt via Telefoonopslag/iRepost de gedownloade Instagram foto's en video's vinden.
Als je volgers wilt krijgen zonder hashtags te kopiëren en plakken, probeer dan nu GetInsmartaGetInsitaGetInsita!

GetInsitaGetInsmartaGetInsita: Best Instagram Followers & Likes App
  • Free high-quality Instagram followers & likes from 100% real person.
  • Organic daily IG followers & likes with various subscriptions.
  • Instant delivery and 24/7 customer support.

Hashtags kopiëren van Instagram posts op iPhone

Voor iOS-gebruikers kun je een eenvoudige snelkoppeling gebruiken om hashtags van een Instagram post te kopiëren. De app Shortcuts is een zeer populaire automatiserings-app voor iOS. Sinds iOS 13 is de Shortcuts-app een standaard geïnstalleerde app op iPhone of iPad.
Binnen de Shortcuts-app kun je allerlei soorten snelkoppelingen maken, die met veel acties naar keuze gecombineerd kunnen worden. Natuurlijk kun je ook andere vooraf gemaakte aangepaste snelkoppelingen uit de bibliotheek of een iCloud-link krijgen.
Wat betreft het kopiëren van Instagram hashtags kun je deze Instagram hashtags snelkoppeling gebruiken. Om het op je iPhone te krijgen, open je gewoon de iCloud-link in Safari en tik je vervolgens op Snelkoppeling ophalen. Je kunt de snelkoppeling uitvoeren vanuit de Shortcuts-app, Share Sheet, Widget of aan Siri vragen om een snelkoppeling voor je uit te voeren, dus het is snel handig.
Zodra je de snelkoppeling hebt ontvangen, kun je eenvoudig, zoals beschreven in de twee bovenstaande methoden, de link van de post kopiëren en vervolgens deze snelkoppeling uitvoeren. Binnen een paar seconden ontvang je dan een melding en worden de hashtags naar je klembord gekopieerd.

Instagram-app Instagram-hashtags te kopiëren en plakken(3)


Dat is nog niet alles. Je kunt de snelkoppeling ook in de bewerkingsmodus openen om de snelkoppeling in jouw voordeel aan te passen. Als je bijvoorbeeld de gekopieerde hashtags voor je nieuwe post wilt gebruiken, kun je een actie ‘Posten op Instagram’ toevoegen en het klembord als hashtags gebruiken. Er zijn nog een paar sneltoetsen, die je kunnen helpen om jouw engagement op Instagram te verhogen.
Hashtag generator: genereert de hashtag voor Instagram volgens de vereisten van jouw camera.
Instagram composer: stel met beheerde hashtags het bijschrift voor Instagram samen. Het voegt een aanpasbare scheidingslijn toe tussen de tekst van het bijschrift en de hashtags. De tags zijn alfabetisch gesorteerd zonder duplicaten.
Instagram category selector: selecteer je hashtags op basis van je categorie.

Nog even dit

Dit zijn de drie manieren om Instagram-hashtags te kopiëren en plakken. Als je geen extra apps wilt installeren, moet je de eerste methode proberen, hoewel de andere twee methoden echter veel beter zijn.
Natuurlijk zijn er ook andere apps, die hetzelfde kunnen doen, maar ik denk dat deze methoden het meest eenvoudig zijn. De iRepost-app voor Android kan hashtags kopiëren, tekst en opnieuw posten of de post downloaden. De Shortcuts-app voor iOS is echt grenzeloos. Je kunt het gebruiken om echt veel automatiseringstaken uit te voeren.
Als je ook graag je Instagram-volgers wilt laten groeien, kun je de GetInsmartaGetInsitaGetInsita-app een proberen. Het is gratis en zeker het proberen waard.

GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following