Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

Hoe download je Instagram video's naar iPhone in 2021 [6 methodes]

Het is gemakkelijker dan je denkt om video's van Instagram op iPhone op te slaan, maar de meeste mensen weten er niets van. Hier zijn 6 manieren om Instagram-video's naar iPhone te downloaden.


Updated 2022-01-20 02:10:07 | by Adriana

Weet je hoe je Instagram-video's op iPhone kunt downloaden? We hebben allemaal duidelijk dat er geen officiële aanpak voor ons is verstrekt om het rechtstreeks te maken. Volgens de update van Instagram keer op keer, werken veel gebruikte manieren niet meer. Dus het lijkt noodzakelijk om een andere manier te vinden om het te maken. 

In deze gids vinden we 6 soorten gratis en haalbare methoden om Instagram-video iPhone in 2021 te downloaden om met u te delen. Volgens uw voorkeur, kunt u de manieren kiezen die het meest bij u passen.

Methode 1. Download Instagram-video naar iPhone [op het web]

De eerste gemakkelijke manier is door de website te gebruiken om Instagram-video's te downloaden. Hier is een mooi web dat voor u kan werken. Laat me je zien hoe je Instagram-video's online op je iPhone kunt opslaan.

Stap 1. Ga naar de link "imginn.com" met safari of anderen. 

Stap 2. Zoek gebruikers die je leuk vindt en je kunt hier de profielpagina's van gebruikers bezoeken. (Of voer de IG-link van de video in).

Stap 3. Klik op "Download" de video's of foto's die je wilt onder POSTS, STORIES, IGTV, en TAGGED.

Download Instagram Video iPhone Online.jpg

Stap 4. Dan kunt u ze vinden door op de pijl naar beneden rechtsboven te klikken. 

Controleer uw downloaden IG video.jpg

Als het systeem van uw iPhone niet iOS13 of iOS14 is, hebt u sommige andere browsers nodig die het downloaden zoals Firefox in plaats van safari steunen.

Methode 2. Instagram Video Downloaden [Privé Account] 

Als je video's van een privégebruiker wilt, is het even eenvoudig om de gewenste video's te downloaden. Er zijn 2 websites die je kunnen helpen bij het downloaden van privé Instagram-video's op iPhone.

1. Rechtstreeks op iOS

Stap 1. Meld je van tevoren aan bij je Instagram account op safari.

Stap 2. Open de link van "instadownloader.co/private.php" en plak je link van Instagram video's of foto's

Stap 3. Klik op de groene "Download" net achter de "Download link hieronder". Dan ga je naar een nieuw web.

Stap 4. Klik seconden lang op de video's of foto's en kies voor "Toevoegen aan foto's".

Instagram privévideo downloaden op iPhone.png

2. Van Windows naar iOS

Stap 1. Log in op je Instagram-account op je browser en open "aloinstagram.com/private-downloader/".

Stap 2. U moet de link van doelgerichte Instagram-video's op deze pagina plakken en op kopiëren klikken. 

Stap 3. Open een nieuw leeg web en plak wat je zojuist hebt gekopieerd.

Stap 4. Druk op "Ctrl+A" om alles op de bronpagina te kiezen en "Ctrl+C" om ze te kopiëren. En plak ze op deze webpagina.

Download Privé Video PC.png

Methode 3. Instagram Video Downloader iPhone [Apps]

Voor de enorme vraag van Instagram-gebruikers zijn er veel Instagram-video-downloaders voor iPhone verschenen. En ik kies de haalbare "Instake" om te delen. Om eerlijk te zijn, het is vrij eenvoudig te gebruiken.

Stap 1. Start Instagram en kopieer de link van video's. Of u kunt zich aanmelden bij uw Instagram-account op Instake en de link kopiëren.

Stap 2. Klik op de rode pijl naar beneden op de startpagina van Instake. Dan worden je video's gedownload.

Stap 3. Open de video's die je net hebt gedownload en klik rechtsboven op de meer opties. Tik vervolgens op "delen" en "video opslaan".

Download Instagram Video iPhone met InstaSave.jpg

Methode 4. Download Instagram video's op iPhone [Siri snelkoppelingen]

Tegenwoordig is Shortcuts app een handig hulpmiddel geworden voor normaal gebruik op de iPhone. Bovendien zijn snelkoppelingen een ingebouwde app geweest in de nieuwe iPhone waar het systeem iOS 13 of iOS 14 is. Laat me je laten zien hoe je Instagram-video's op iPhone kunt downloaden met sneltoetsen.

Stap 1. Je moet snelkoppelingen installeren als je het niet hebt. En je moet de link van InstaSave op safari openen om het in je snelkoppelingen te installeren.

Download Instagram Video iPhone Snelkoppelingen.jpg

Stap 2. Nadat u InstaSave in snelkoppelingen hebt geïnstalleerd, moet u naar de Instagram-pagina gaan waar u de video's of foto's wilt downloaden.

Stap 3. Klik op de meer opties, kies voor "Delen naar..." en "InstaSave". Dan zal de video worden gedownload door snelkoppelingen.

Download Instagram Video iPhone InstaSave.png

Als de tool in de genoemde link niet kan werken, kun je naar de pagina van "shareshortcuts" gaan en de laatste versie tool zoeken.

Methode 5. Instagram rollen downloaden [Laatste manier]

Als real-time korte video's over de wereld veegt, heeft Instagram zijn nieuwste functie van korte video's gepubliceerd, Instagram reels. Meer mensen beginnen met het plaatsen van video's op Instagram rollen in hun dagelijkse updates. Dus hoe moeten IG-gebruikers de video's van Instagram rollen downloaden naar je iPhone? 

Het is makkelijker dan je denkt. Ga gewoon naar deze Instagram reels downloader "instadp.com/download-instagram-reels" en plak de link van Instagram reels video's. Klik om het te downloaden.

  image1.png

Of je kan een gebruikersnaam ingeven om al zijn of haar Instagram video's te zoeken. Je kunt de video die je leuk vindt van zijn of haar rollen downloaden op je iPhone.

image2.png 

Methode 6. Download Instagram Video iPhone [Live video's]

Voor Instagram Live-video's die sommige Instagram-gebruikers niet in Story-video's willen veranderen, kan schermopname de meest geschikte manier zijn om de Instagram-video's naar iPhone te downloaden. Laat me je twee tools voor schermopname laten zien.

Ten eerste is er een ingebouwde schermopnametool van iPhone.

Stap 1: Ga naar Instellingen en klik op "Control Center". Ga vervolgens naar "Aanpassen" en voeg "Schermopname" toe.

Instagram Video Downloaden - Schermopname.png

Stap 2: Sleep het gereedschapsmenu naar boven en klik op het gereedschap. Wacht gewoon voor 3 seconden. Dan zal alles wat op je scherm gebeurt worden opgenomen.

record.jpg

Stap 3: Je moet naar Instagram gaan en de video's die je wilt opslaan een keer afspelen. Tik vervolgens op de rode stip en de video zal worden opgeslagen.

Naast deze tool is er een handige schermopname-app, "Screen Recorder +", die ik wil delen.

Voordat u begint met het opnemen van een video, kunt u met deze app de opname-instellingen en de oriëntatie van video's naar wens aanpassen op de startpagina.

Download Instagram Video iPhone - Instellingen aanpassen.png

En wanneer je klaar bent met opnemen, wordt de video opgeslagen op deze app. Voordat je deze video's in je camerarol opslaat, kun je ze erop bewerken.

Tot slot

Geloof dat je geleerd hebt over de 6 soorten manieren om Instagram video iPhone te downloaden. Elke methode kan u helpen in verschillende mate. Dus u kunt kiezen voor de manieren die u verkiest om dat te doen. Alle methoden die ik deel zijn gratis te gebruiken. Trouwens, als u geïnteresseerd bent in de toename van Instagram volgelingen, voert u uw gebruikersnaam om te controleren uw huidige volgelingen en krijg nieuwe!GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following