Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

De 5 beste Instagram Stories hacks die je moet kennen in 2021

Door op de hoogte te zijn van de beste Instagram Stories hacks zorg je ervoor dat jouw story beter bekeken worden. Dit artikel laat je 5 Instagram Stories hacks zien waarmee je moeiteloos meer kijkers zult krijgen.


Updated 2022-01-20 02:10:07 | by Rena

Instagram Stories is een snelle en makkelijke manier voor Instagram gebruikers om hun momenten of ervaringen te delen via teksten, foto's of video's. Veel Instagram gebruikers zijn actief op Instagram Stories en het delen van meerdere foto's en video's in een story is populair. Ook bedrijven zetten Instagram Stories in voor de marketing van hun producten.  

Hoe meer kijkers je hebt op Instagram Stories, hoe populairder, invloedrijker of succesvoller jouw Instagram account is. Of je nu Instagram Stories gebruikt omdat je het leuk vindt of omdat je meer kijkers of volgers wilt krijgen of je producten wilt promoten, je kunt nu nog makkelijker je doel bereiken na het lezen van dit artikel over de beste Instagram Stories hacks

Beste Instagram Stories Hacks

Instagram Stories hack 1 – Bewerk foto's en video's voordat je ze deelt

De hele dag door zijn er foto's en video's te vinden op Instagram Stories. Door het toevoegen van de juiste effecten zorg je ervoor dat jouw content eruit springt. Daarom is het bewerken van je foto's en video's een belangrijke Instagram Stories hack. Bewerking neemt niet zoveel tijd in beslag, omdat alles plaatsvindt binnen de Instagram Stories functie. Oftewel, dit is een hele handige en snelle Instagram Stories hack. Foto- en videobewerking is een van de beste manieren om meer kijkers aan te trekken. Selecteer bijvoorbeeld een van de AR-filters, kies een template, pas de kleuren aan en nog veel meer. Goede bewerking zorgt voor een unieke, aantrekkelijke en interessante story. Gebruik je Instagram Stories voor zakelijke doeleinden? Dan zorg je met foto- en videobewerking ervoor dat je producten er visueel beter uitzien en daardoor meer opvallen op Instagram Stories. 

Instagram Stories Hack In 2021 – Bewerk Foto's En Video's Voordat Je Ze Deelt

Stickers, hashtags, filters… het zijn allemaal goede elementen om jouw story creatiever en interactiever te maken. Ze zorgen voor een nieuwe ervaring bij de kijkers, waardoor ze nieuwsgierig worden naar jouw account. Oftewel, dit zijn krachtige en nuttige toevoegingen die je absoluut niet moet overslaan bij het delen van jouw foto's en video's via Instagram Stories.  

Instagram Stories Hack – Bewerk Je Foto's En Video's Met Mojo Voordat Je Ze Deelt

Heb je aardig wat tijd en geduld om je foto's en video's te bewerken? Gebruik dan Mojo. Dit is een geweldige app voor foto- en videobewerking om schitterende Instagram Stories mee te creëren. De app biedt honderden geanimeerde templates, tekstanimaties en ingebouwde muzieknummers om een waanzinnig mooie story mee te maken. Per slot van rekening zijn we allemaal visueel ingesteld en kijken we graag naar mooie dingen. Open dus direct je Instagram Stories en gebruik deze hulpmiddelen om je content naar een hoger niveau te tillen. Met deze Instagram Stories hack krijg je ongetwijfeld het gewenste resultaat!  

Instagram Stories hack 2 – Plaats regelmatig Instagram Stories 

De tweede Instagram Stories hack in 2021 is om regelmatig een story te plaatsen. Alle stories die je publiceert, verdwijnen namelijk weer na 24 uur tenzij je ze toevoegt als highlight. Gepubliceerde Instagram Stories worden getoond op de homepage van de gebruiker naast de gebruikersprofielfoto. De meest recente stories staan direct naast de profielfoto. Instagram gebruikers kunnen jouw story alleen bekijken en liken als ze ook de kans hebben om het te zien. Daarom is het regelmatig plaatsen van een story een belangrijke Instagram Stories hack in 2021. Op deze manier kunnen jouw stories meer mensen bereiken, waardoor je gratis en voor niets meer kijkers krijgt. 

Instagram Stories Hack – Plaats Regelmatig Instagram Stories

Als je niet zo veel tijd hebt, dan is Preview een goede app om te gebruiken. Met deze app kun je een story inplannen en bepaal je van tevoren op welke dagen je iets publiceert en welke foto's of video's je wilt reposten. Reposten is een goede manier om tijd te besparen en snel het bereik van jouw stories te vergroten. Houd wel in de gaten dat je niet dezelfde story meerdere keren op een dag publiceert. Dat is saai en kan vervelend overkomen. In het ergste geval zal je zelfs volgers verliezen. Je moet ook rekening houden met de beste publicatiemomenten. Weet je niet zeker wat de beste tijd is om Instagram Stories te plaatsen? Preview helpt je door je de beste tijden en dagen te tonen voor jouw publiek. Het enige dat je niet kunt zien in de app zijn je accountstatistieken. 

Instagram Stories hack 3 – Zet volgers om in kijkers

De derde Instagram Stories hack is om volgers om te zetten in kijkers. Meer volgers betekent automatisch ook meer kijkers voor je stories. Het is een gratis en effectieve hack om beter bekeken te worden op Instagram Stories. Tenslotte zijn jouw volgers sneller geneigd om te klikken op jouw story. Staat jouw Instagram account ingesteld op privé? Dan kunnen alleen volgers jouw story zien en heb je een beperkter bereik. Een van de beste manieren om meer volgers te krijgen is door de app GetInsmartaGetInsitaGetInsita te gebruiken. Met deze app kun je gratis tot wel 10.000 nieuwe Instagram volgers krijgen. Het is zelfs mogelijk om nog meer te regelen. 

GetInsitaGetInsmartaGetInsita: Best Instagram Followers & Likes App
  • Free high-quality Instagram followers & likes from 100% real person.
  • Organic daily IG followers & likes with various subscriptions.
  • Instant delivery and 24/7 customer support.

Hoe gebruik je deze app? Als eerste moet je munten verdienen door simpele taken uit te voeren. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld het volgen van andere accounts en het liken van hun foto’s. Na het voltooien van een paar taken heb je al snel genoeg munten verdiend. Hiermee kun je volgers kopen. Deze volgers zijn geen nepmensen of bots. Het zijn echte en actieve Instagram accounts. Deze nieuwe volgers bekijken jouw Instagram foto’s en video’s, laten een reactie achter of geven een like. Deze app is geschikt voor Windows, Android en iOS. Download het nu en gebruik het zo lang als je maar wil. GetInsmartaGetInsitaGetInsita is de beste app om gratis echte Instagram volgers te krijgen

GetInsmartaGetInsitaGetInsita biedt ook een gratis Instagram likes generator functie. Het krijgen van likes via deze app is net zo makkelijk als het krijgen van nieuwe volgers. Gebruik zoveel mogelijk verzamelde munten om gratis likes te krijgen. Als je steeds meer volgers krijgt, dan krijg je ook steeds meer likes. Op den duur heb je de munten dus niet meer nodig. Dat klinkt toch perfect? Je krijgt het allemaal voor elkaar met GetInsmartaGetInsitaGetInsita. Jouw volgers en likes zullen organisch en natuurlijk groeien, omdat ze in een normale tijdspanne worden verstuurd. Op deze manier is het makkelijk en veilig om 1000 nieuwe volgers in vijf minuten te krijgen. Je loopt hiermee geen risico dat jouw Instagram account geblokkeerd wordt vanwege het overtreden van de gebruikersvoorwaarden en het beleid van Instagram. Bovendien is GetInsmartaGetInsitaGetInsita ontzettend gebruiksvriendelijk en makkelijk om te gebruiken. Als je deze app eenmaal op je telefoon hebt, dan kun je er niet meer zonder mee. 

Instagram Stories Hack – Zorg Voor Meer Volgers En Likes Met GetInsta

GetInsmartaGetInsitaGetInsita is ontwikkeld door een ervaren team, dus je kunt ervan uitgaan dat het 100% veilig is. Je maakt een account aan en logt vervolgens moeiteloos in zonder wachtwoord of verificatie. Dat is nog eens handig! Daarnaast is de interface simpel en gebruiksvriendelijk. Met deze app kun je rekenen op direct gratis Instagram volgers voor jouw account. 

Instagram Stories hack 4 – Stel vragen om kijkers meer te betrekken 

Vragen stellen is een slimme hack om kijkers te betrekken bij jouw story en meer interactie te creëren. Je moet hiervoor wel weten welke vragen je moet stellen. Houd hierbij rekening met type vragen die vaak gesteld worden en vrijwel zeker een reactie oproepen. Dit proces heeft vaak wat tijd nodig. Je kunt eventueel sneller achter brandende vragen komen door de Instagram vragen-stickers te gebruiken. 

 Beste Instagram Stories Hacks – Plan Je Story Van Tevoren In

Hoe doe je dat? Klik op de vragen-sticker, kies een kleur en sleep het naar de gewenste plek. Kijkers zien dan de sticker met de tekst ‘Stel me een vraag’ en kunnen daarin hun vragen typen. De vragen-stickers geven kijkers het gevoel dat ze meer betrokken worden bij jouw content, waardoor ze sneller geneigd zijn om ook jouw andere stories te bekijken in plaats van door te gaan naar een ander account. Bovendien is het voor jou makkelijk om te zien wie er op de vragen-stickers reageren door de story te selecteren. Probeer deze kijkers en fans vervolgens om te zetten naar volgers. 

Instagram Stories hack 5 – Plan stories van tevoren in

Soms heb je gewoon niet genoeg tijd om een geweldige story op Instagram te maken. Hierdoor zijn je stories wellicht afgeraffeld en dat leidt tot minder kijkers. Hoe kun je dit veranderen? Een goede hack is de story van tevoren in te plannen om tijd te besparen en consistent fantastische content te presenteren. Je bewerkt de foto’s en video’s die je wilt delen op Instagram Stories wanneer jij tijd hebt en plant het vervolgens in. Dat is het! Kies de beste tijd uit om te publiceren, dus niet het moment dat jij klaar bent met het bewerken. 

Ook voor het inplannen van jouw stories bestaan handige apps. Neem bijvoorbeeld Buffer. Je kunt hiermee Instagram Stories van tevoren inplannen om zo meer kijkers te krijgen voor jouw foto’s en video’s. Buffer is een multifunctionele app waarmee je niet alleen Instagram Stories kunt plannen, maar ook je story voor publicatie kunt bekijken en eventueel nog kunt aanpassen. Zo weet je zeker dat jouw content er goed uitzien.    

Hoe werkt het?

1. Open de tab Stories en klik op ‘Voeg toe aan je verhaal’ om een story te creëren. 

2. Upload foto’s of video’s en bewerk ze zodat ze passen bij jouw stijl.

3. Bekijk het resultaat en plan jouw story in door de dag en de tijd te kiezen voor de publicatie.

Samenvatting

Instagram Stories is een speciale en krachtige functie. Gebruikers delen of ontvangen hiermee informatie van anderen. Hoe meer kijkers je hebt, hoe populairder je account is. Als je Instagram zakelijk gebruikt, dan leiden meer kijkers ook tot meer inkomsten. Om dit doel te bereiken hebben we in dit artikel de 5 beste en meest praktische Instagram Stories hacks benoemd. Laat je Instagram account groeien en zet volgers snel om in kijkers met de Instagram volgers app GetInsmartaGetInsitaGetInsita. Bewerk altijd je foto’s voordat je ze deelt, zodat je story creatief, interactief en aantrekkelijk eruitziet. En als laatste, vergeet niet je story van tevoren in te plannen en plaats regelmatig zodat je content meer bereik heeft. Kortom, pas deze Instagram Stories hacks in 2021 direct toe om meer kijkers te krijgen op jouw story. 

GetInsitaGetInsmartaGetInsita - Get Free Instagram Followers & Likes without Following
  • Unlimited free Instagram followers, active and 100% real.
  • Totally free and authentic Instagram likes.
  • No password. No survey. Instant delivery.


GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following