Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

Top 10 Aplikasi Dapatkan Pengikut Instagram Terbaik untuk Mendapat Ikutan di Semua Peranti 2021

10 aplikasi top pengikut Instagram membantu mendapatkan pengikut di Instagram untuk iPhone, Android dan PC. Lihat cara hack pengikut IG tanpa had dengan aplikasi top ikutan.


Updated 2022-01-20 02:10:07 | by Luka

Kita semua gembira apabila disukai oleh orang-orang dalam kehidupan nyata dan platform sosial, oleh itu ramai orang mencari cara untuk mendapatkan pengikut sahih di Instagram. Apalagi mereka dalam perniagaan yang ingin mempromosikan dan menjana pendapatan melalui platform media sosial. Mereka lebih bersemangat untuk mendapatkan pengikut aktif sebenar di Instagram dengan pantas dan percuma. Nampaknya tidak mudah untuk menjadi popular seperti selebriti atau influencer Instagram. Tetapi kepintaran dan teknologi menjadikan perkara-perkara ini nyata kerana aplikasi pengikut Instagram meningkat.

Alt: Aplikasi Pengikut Instagram

Pengikut Instagram yang kurang atau tidak ada pengikut Instagram membuat orang merasa sedih. Tidak dinafikan, bukan mudah untuk mendapatkan ribuan pengikut tulen dan likes IG percuma yang besar terutama jika baru di Instagram. Namun, dengan cara yang betul dan dapatkan aplikasi pengikut untuk Instagram, awak akan mendapat laluan mudah untuk mendapatkan 10000+ pengikut di Instagram. Tambahan lagi, ia percuma dan selamat.

Contents

Top 3 Most-Chosen App      
Followers Gallery        
InstaBox        
Other 7 Followers App      
Turbo Followers        
Top Follow App       
Get Followers Up        
Istlike       
AiGrow       
InstaRabbit App        
Followers Pro      

Menggunakan aplikasi pengikut Instagram tulen merupakan cara pertumbuhan yang efisien untuk mendapatkan pengikut dengan cepat di Instagram. Aplikasi pengikut Instagram percuma adalah perkara pertama yang dipertimbangkan oleh orang ramai. Maka pertimbangan penting seterusnya adalah kualiti pengikut. Jadi, tinjauan ini akan berkongsi 8 aplikasi mendapatkan pengikut Instagram terbaik termasuk pengikut turbo untuk aplikasi Instagram dan iOS mengenai kualiti, keselamatan, ketepatan masa, dan masalah lain yang berkaitan. Teruskan membaca, awak akan jelas setelah memeriksa panduan susulan.

Sebelum memeriksa butiran mendapatkan aplikasi pengikut Instagram, mari kita lihat jadual perbandingan aplikasi pengikut pengikut Instagram ini. 

Carta Perbandingan Aplikasi Pengikut Instagram Terbaik pada tahun 2021

Nama AplikasiHargaKeserasianDapatkan PengikutDapatkan LikesAdakah Pengikut Sahih
Aplikasi GetInsmartaGetInsitaGetInsitaPercuma & BerbayarAndroid, iOS, PCSahih
Followers GalleryPercuma & Berbayar

iOS

Sahih

Turbo Followers for Instagram

Percuma

Android, iOS, macOS

Tidak pasti

InstaBox

Percuma

iOSSahih
Aplikasi Top Follow

Percuma

AndroidTidak pasti
Get Followers UP

Percuma

Android

Tidak pasti
IstlikePercuma & BerbayarAndroid, iOSTidak pasti
AiGrowPercuma & Berbayar

Laman Web

-Tidak pasti
Aplikasi InstaRabbit

Berbayar

Android

-Sahih
Followers Pro

Berbayar

iOS

Tidak pasti


1. GetInsmartaGetInsitaGetInsita - Aplikasi Pengikut IG Percuma Terbaik

GetInsmartaGetInsitaGetInsita mempunyai berjuta-juta muat turun dan pengguna berdaftar. Ini adalah aplikasi promosi Instagram yang didorong oleh komuniti yang membantu awak memperoleh 100% likes dan pengikut sebenar dari pengguna Instagram yang aktif secara PERCUMA. Bukan seperti aplikasi membeli pengikut Instagram, ini adalah aplikasi pengikut Instagram dengan duit syiling yang membolehkan pengguna memperoleh 1000, 10,000 pengikut, pengikut 50 ribu, dan banyak lagi secara PERCUMA. Ini adalah aplikasi pengikut Instagram percuma untuk Android, iOS dan PC.

GetInsitaGetInsmartaGetInsita: Best Instagram Followers & Likes App
 • Free high-quality Instagram followers & likes from 100% real person.
 • Organic daily IG followers & likes with various subscriptions.
 • Instant delivery and 24/7 customer support.

Cara berfungsi:

GetInsmartaGetInsitaGetInsita membolehkan awak memperoleh likes, penglibatan, dan meningkatkan pengikut Instagram yang disasarkan dengan bantuan pengguna Instagram sahih yang lain tanpa membayar sesen pun. Ia mengumpulkan pengguna Instagram sebenar di sistem keselamatannya. Pengguna akan diberikan duit syiling yang boleh digunakan untuk mendapatkan lebih banyak pengikut pada profil mereka sendiri. Tidak memerlukan maklumat peribadi. Anda boleh mendapatkan pengikut serta-merta tanpa survey dan pengesahan. 

Langkah mudah untuk mendapatkan pengikut percuma dengan GetInsmartaGetInsitaGetInsita:

Langkah 1:   Muat turun aplikasi dan lancarkan pada peranti awak.

Perhatian: Anda boleh mendapatkannya dengan memuat turun APK GetInsmartaGetInsitaGetInsita atau memuat turunnya dari App Store, atau mendapatkan versi PCnya.

Langkah 2:  Daftar dengan GetInsmartaGetInsitaGetInsitadan kemudian log masuk.

Langkah 3:   Gunakan duit syiling awak untuk mendapatkan pengikut percuma dengan segera. Anda akan menerima beberapa duit syiling yang boleh digunakan untuk membeli pengikut Instagram setelah awak log masuk ke aplikasi. Dan awak boleh memperoleh syiling tanpa had dengan melakukan tugas duit syiling yang mudah.

Alt: Dapatkan Pengikut Instagram Percuma dengan GetInsta di iPhone & Android

Kebaikan & Keburukan

 • √ Semua pengguna sahih & likes adalah tulen, tanpa bot

 • √ Sokongan khusus

 • √ Pertumbuhan organik, mendapat pengikut dan likes setiap hari

 • √ Reka bentuk UI yang cantik

 • × Kadang kala maklum balas perlahan

 • × Tiada versi untuk mac

GetInsmartaGetInsitaGetInsitadianggap bukan hanya aplikasi 1000 pengikut Instagram untuk mendapatkan pengikut Instagram percuma, tetapi juga aplikasi yang bersih dan suci tanpa sekatan: tanpa kata laluan, tidak ada survey, tidak ada pengesahan, tidak ada log masuk, tanpa pembayaran, dan tidak ada had bilangan pengikut. Anda boleh menganggapnya sebagai 10k pengikut di aplikasi Instagram percuma atau aplikasi pengikut Instagram percuma tanpa had jika awak terus menggunakannya untuk meningkatkan jumlah pengikut.

Selain menggunakan aplikasi pengikut Instagram terbaik untuk meretas banyak pengikut di Instagram, terdapat banyak laman web hebat di luar sana yang dapat membantu awak mendapatkan pengikut dengan cepat, seperti freeinsta.net, timeonews.com, dan banyak lagi. Tambahan lagi, jika awak ingin mencari tempat terbaik untuk membeli pengikut Instagram, berikut adalah ulasan mengenai 5 laman web terbaik untuk membeli pengikut IG yang dapat memberi awak beberapa rujukan.

2. Followers Gallery - Aplikasi Pengikut Auto

Followers Gallery merupakan aplikasi syiling pengikut Instagram yang lain, yang dapat membantu awak mendapatkan pengikut Instagram dengan percuma dan aktif secara automatik. Ia mengumpulkan berjuta-juta pengguna aktif sahih dan mendapat maklum balas yang baik sejak ia bermula. Juga, ia bergantung pada duit syiling maya untuk membeli pengikut dan likes.

Cara berfungsi:

1. Muat turun aplikasi dari App Store untuk iPhone awak atau dapatkan apk Android secara dalam talian.

2. Tambahkan nama pengguna untuk memulakan mendapatkan syiling dengan melakukan tugas.

3. Gunakan duit syiling untuk mendapatkan pengikut IG percuma dengan serta-merta.

Kebaikan & Keburukan

 • √ Berfungsi untuk Android dan iOS

 • √ Pengikut sahih dan likes yang berkualiti

 • √ Mudah digunakan

 • × Logo tidak cantik

3. Aplikasi Turbo Followers for Instagram

Turbo Followers for Instagram adalah salah satu aplikasi pengikut Instagram percuma terbaik (aplikasi Android dan iOS). Dengan itu, awak dapat memperoleh ribuan pengikut percuma dengan cepat. Ia dijamin akan memberikan 1000 pengikut Instagram percuma serta-merta untuk menjadikan awak popular di Instagram dalam tempoh beberapa minit.

Alt: Turbo Followers for Instagram

Cara berfungsi:

Aplikasi ini menawarkan pengguna sistem untuk mengumpulkan duit syiling dengan mengikuti pengguna yang lain atau memberi like kepada post mereka. Kemudian, awak boleh menggunakan duit syiling untuk membeli pengikut dan likes.

Langkah mudah untuk mendapatkan pengikut dengan Turbo Followers for Instagram:

Langkah 1:  Lihat orang lain dan ikuti mereka untuk mendapatkan duit syiling percuma

Langkah 2:  Belanjakan duit syiling untuk mendapatkan likes pengikut

Langkah 3:  Lihat laporan status masa nyata untuk pesanan awak untuk pengikut

Kebaikan & Keburukan

 • √ Boleh digunakan pada komputer dan telefon bimbit

 • √ Percuma dan senang digunakan

 • √ Dapatkan pengguna yang sahih dan aktif

 • × Sebilangan ciri aplikasi harganya mahal

4. InstaBox - Booster Magik

InstaBox, salah satu aplikasi ikutan automatik top untuk pengikut Instagram percuma, menawarkan pengikut Instagram tulen. Dalam aplikasi pengikut iOS ini, awak dapat memeriksa pengikut Instagram, likes post, dan prestasi trend akaun awak. Di dalam aplikasi ini, awak boleh mendapatkan lebih banyak pengikut di Instagram secara percuma dan automatik. Selain itu, ia menawarkan ciri-ciri yang lebih praktikal termasuk pembuat sticker untuk menjadikan post awak lebih menarik.

InstaBox

Kebaikan

 • Memberi laporan dalam bentuk grafik supaya awak dapat melihat perubahan pengikut dan likes post awak. 

 • Menawarkan awak penyelesaian untuk menguruskan banyak akaun Instagram di aplikasi ini.

 • Membina sistem keselamatan menyeluruh yang membantu awak meningkatkan pengikut dan likes di Instagram secara percuma.

Keburukan

Ia hanya ada di iOS.

5. Aplikasi Top Follow Hack Pengikut Percuma

Top Follow App adalah aplikasi mod pengikut Instagram yang baru dikeluarkan. Aplikasi ini juga menggunakan logik kereta api Instagram yang memerlukan awak mengikuti atau memberi like untuk mendapatkan duit syiling. Dan kemudian gunakan duit syiling untuk mendapatkan pengikut atau likes Instagram dengan percuma. Beberapa kebaikan dan keburukan dari aplikasi ikutan teratas ini disenaraikan di bawah untuk rujukan.

Aplikasi Top Follow: Hack Pengikut Percuma

Kebaikan & Keburukan

 • √ Pengikut & likes Instagram percuma

 • √ ugas Follow & like dapat diselesaikan secara automatik

 • √ Syiling dari bonus Harian dan rakan-rakan yang diundang

 • × Follow hanya untuk 4 syiling dan likes untuk 2 syiling

 • × Log masuk memerlukan akaun Instagram

 • × Tuntut bonus Harian setelah menyelesaikan 15 tugas Follow atau Likes

6. Get Followers UP - Dapatkan Pengikut Percuma

Untuk mendapatkan pengikut segera tanpa membeli, Get Followers UP adalah aplikasi pengikut IG lain untuk pengguna mendapatkan pengikut Instagram percuma. Ia membantu pengguna membuat post menarik dan foto yang menarik. Ia lebih mirip alat untuk membantu awak membuat kandungan yang menarik untuk mendapatkan ramai pengikut.

Aplikasi Get Followers UP

Kebaikan & Keburukan

 • √ Percuma untuk digunakan

 • √ Alat dan filter penyuntingan gambar percuma

 • × Anda mesti melakukan segala-galanya sendiri untuk mendapat following yang besar

 • × Pengguna komputer tidak boleh menggunakan Get Followers UP

7. IstLike - Pengikut Instagram Percuma

IstLike direka untuk meningkatkan likes di Instagram dan mendapatkan pengikut percuma. Ini adalah aplikasi pengikut Instagram awal di pasaran, yang memberi awak cara untuk mendapatkan duit syiling untuk menyukai post orang lain, mengikuti yang lain, dan mengundang rakan. Wang syiling adalah yang boleh awak gunakan untuk mendapatkan pengikut. Anda juga boleh membeli syiling dalam aplikasi ini.

IstLike Aplikasi Dapatkan Pengikut

Cara berfungsi:

1. Dapatkan duit syiling dengan memberi likes kepada orang lain, mengikuti orang lain atau menjemput rakan. Atau, beli terus.

2. Dengan duit syiling, awak boleh mendapatkan pengikut dan likes.

Kebaikan & Keburukan

 • √ Berfungsi untuk Android dan iOS

 • √ Semua pengguna & likes tulen

 • √ Dapatkan likes tanpa had yang awak mahukan

 • √ Mudah digunakan

 • × Sukar untuk mendapatkan banyak duit syiling

8. AiGrow - Tingkatkan Pengikut Percuma 

AiGrow adalah aplikasi pemasaran Instagram dalam satu, bukan sahaja untuk meningkatkan pengikut Instagram tetapi juga untuk menjadualkan post atau story. Terdapat banyak feature yang patut dicuba.

AiGrow Aplikasi Pengikut IG

Cara berfungsi:

Ia menyediakan perkhidmatan yang menggabungkan platform AI dengan kepakaran pasukan pengurus Instagram mereka untuk membantu awak mendapatkan pengikut yang sahih dan aktif. Mereka menjamin pertumbuhan 500 pengikut baru setiap bulan dan menawarkan alat penjadual, DM dan POD secara percuma.

Langkah untuk mendapatkan pengikut Instagram dengan AiGrow:

1. Daftar akaun percuma

2. Konfigurasikan pilihan pemasaran awak (hashtag, akaun influencer, lokasi, dll.)

3. Setelah awak selesai dengan tetapan, pengurus akaun awak akan memulakan kerjanya dan memperoleh pengikut berdasarkan pilihan pemasarn awak.

Kebaikan & Keburukan

 • √ Pengikut sahih dan aktif

 • √ Percubaan percuma

 • √ Pertumbuhan terjamin

 • √ Tidak perlu memuat turun apa-apa

 • × Reka bentuk UI yang lemah

Nota: Sekiranya awak ingin membeli pengikut Instagram sahih? Anda boleh merujuk eksperimen pembelian pengikut orang lain yang akan membantu membuat pilihan yang bijak.

9. Aplikasi InstaRabbit

InstaRabbit merupakan aplikasi pengikut insta lain di pasaran Instagram. Perkhidmatan yang ditawarkan oleh InstaRabbit tidak sama dengan yang lain. Ia menyediakan 3 perkhidmatan berbeza dengan pelbagai ciri: Perkhidmatan viral untuk likes di Instagram, perkhidmatan pertumbuhan pengikut untuk pengikut Instagram sahih, dan perkhidmatan pertumbuhan VIP yang memberikan pengikut dan likes.

Aplikasi Pengikut InstaRabbit

Cara berfungsi:

Langkah 1: Daftar secara percuma

Langkah 2: Sertai kumpulan khusus awak dan beli perkhidmatan

Langkah 3: Pakar mereka akan mengoptimumkan set hashtag awak

Langkah 4: Tunggu sahaja dan nikmati menjadi viral

Langkah 5: Lihat laporan pertumbuhan penuh awak 

Kebaikan & Keburukan

 • √ Dihantar dengan serta-merta

 • √ Reka bentuk UI yang cantik

 • √ Berasaskan web, tidak perlu memuat turun

 • √ Menawarkan percubaan percuma selama 3 hari

 • × Perkhidmatan sekali sahaja

 • × Harga tinggi, perkhidmatan termurah berharga 70 USD sebulan

10. Follower Pro

Follower Pro + murapakan aplikasi pengikut kuat yang lain di Instagram berdasarkan iOS dengan pelbagai ciri. Aplikasi ini menyediakan statistik untuk profil Instagram awak, menunjukkan berapa banyak pengikut yang awak perolehi, pengguna mana yang block awak, yang tidak mengikuti awak, yang like dan komen di post awak, dll.

Follower Pro - Pengikut Instagram iPhone

Cara berfungsi:

1. Dapatkan dan jalankan aplikasi.

2. Tap bahagian dalam aplikasi untuk mendapatkan duit syiling.

3. Anda boleh mendapatkan lebih banyak duit syiling dengan melakukan tugas duit syiling atau menonton iklan, menulis komen dan menjemput pengguna lain.

4. Dengan duit syiling, awak boleh membeli pengikut dan likes di Instagram. Pada masa yang sama, awak boleh membeli duit syiling atau membeli pengikut & likes dengan beg tangan awak secara langsung.

Kebaikan & Keburukan:

 • √ Dapatkan likes dan pengikut Instagram

 • √ Mudah digunakan

 • √ Reka bentuk UI yang bagus

 • √ Menyokong pelbagai akaun

 • √ Carta pertumbuhan pengikut

 • √ Pelbagai ciri penjejakan, termasuk pengikut yang diikuti dan tidak diikuti, penglibatan trek, suka & komen siaran lagu, dll

 • × Hanya iOS yang disokong

 • × Ganjaran syiling tidak stabil; semakin lama awak menggunakan aplikasinya, semakin sukar untuk mendapatkan duit syiling

Apa itu Aplikasi Pengikut Instagram?

Secara sederhana, aplikasi pengikut Instagram adalah aplikasi atau software yang dikembangkan untuk membuat satu akaun Instagram memperoleh lonjakan pengikut atau likes secara organik dengan cara yang mudah. Dengan aplikasi pengikut Instagram, pemilik akaun dapat menggunakannya di akaun atau post mereka untuk menarik lebih banyak pengikut.

Mengapa Anda Memerlukan Aplikasi Pengikut Instagram?

Instagram merupakan antara platform media sosial yang paling banyak digunakan di dunia oleh entiti perniagaan dan individu, di pelbagai industri dan pelbagai peringkat umur. Bilangan pengikut awak menentukan sejauh mana pengaruh akaun awak. Itulah sebabnya begitu banyak orang mencari aplikasi pengikut Instagram yang boleh dipercayai.

Tarik 10 juta pengikut tulen dan akaun perniagaan awak akan mula menghasilkan penjualan berjuta-juta dolar. Tarik 5 juta pengikut aktif ke akaun peribadi awak dan awak boleh jadi influencer Instagram. Tetapi, bukan begitu mudah untuk menjadi influencer. Namun, awak dapat mencapai matlamat itu selangkah demi selangkah selagi pengikut Instagram awak terus bertambah. Anda tahu pengikut setiap akaun bertambah dari sifar hingga 100, 1000, 10,000 dan banyak lagi. Selagi asas pengikut awak terus berkembang, ia akan berlaku. Menggunakan aplikasi pengikut Instagram hanyalah cara pintar untuk membantu awak menjadikannya lebih cepat. GetInsmartaGetInsitaGetInsitaadalah salah satu aplikasi pengikut Instagram terbaik yang patut dicuba.

GetInsitaGetInsmartaGetInsita - Get Free Instagram Followers & Likes without Following
 • Unlimited free Instagram followers, active and 100% real.
 • Totally free and authentic Instagram likes.
 • No password. No survey. Instant delivery.

Adakah Aplikasi Pengikut Instagram Berfungsi?

Sebahagiannya berfungsi dengan sempurna sementara yang lain hanya sekadar percubaan. Baca ulasan di atas dengan bijak dan periksa jumlah muat turun dan kemudian buat keputusan yang tepat.

Adakah Aplikasi Pengikut Instagram Sahih?

Setiap aplikasi mempunyai kaedah masing-masing untuk memberi pengikut dan likes. Sebahagian daripada mereka mungkin betul; beberapa dari mereka mungkin palsu kerana beberapa penyedia aplikasi mendedikasikan untuk menghasilkan pengikut bot. Pengikut dari komuniti GetInsmartaGetInsitaGetInsitasahih 100% kerana aplikasi ini hanya membenarkan pengguna Instagram yang berdaftar dan aktif.

Adakah Aplikasi Pengikut Instagram Selamat?

Jawapannya adalah ya dan tidak.

Jawapan untuk soalan ini ada dua. Sekiranya awak bermaksud aplikasi atau software itu sendiri, awak boleh yakin bahawa mereka selamat. Beberapa aplikasi mungkin memerlukan kata laluan awak, tetapi mereka mengikut peraturan yang berkaitan dalam hal ini untuk perlindungan privasi peribadi.

Sekiranya awak merujuk kepada akaun Instagram awak, yang paling awak bimbangkan adalah sama ada penggunaan aplikasi ini akan menyebabkan akaun awak disekat. Secara amnya, sangat selamat jika awak menggunakannya dengan betul. Sebagai contoh, menghantar 10,000 pengikut ke akaun yang baru didaftarkan dalam satu hari tidak wajar. Jadi, lebih baik mendapatkan pengikut secara organik.

Instagram juga tidak akan menghukum tindakan awak kerana awak berinteraksi secara langsung dengan pengguna Instagram sebenar yang lain dan mendapat likes dan following dari mereka seperti yang biasa.

Konklusinya

Setelah menganalisis prinsip, kebaikan dan keburukan aplikasi pengikut Instagram percuma yang disenaraikan di atas, GetInsmartaGetInsitaGetInsitapaling menonjol. Dengan itu, awak dapat memperoleh ribuan pengguna Instagram yang sebenar dan aktif dengan serta-merta. Ia boleh dimuat turun dan dipasang dari App Store Apple. Selain itu, awak juga boleh memuat turun APK GetInsmartaGetInsitaGetInsitadi telefon Android awak atau mendapatkan versi PC. Cubalah GetInsmartaGetInsitaGetInsitadan mulailah mendapatkan 1000 pengikut dalam 5 minit. 

GetInsitaGetInsmartaGetInsita - Get Free Instagram Followers & Likes without Following
 • Unlimited free Instagram followers, active and 100% real.
 • Totally free and authentic Instagram likes.
 • No password. No survey. Instant delivery.


GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following