Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

Instagram Volg/Ontvolglimiet en Hoe In 2021 De IG Ontvolglimiet Te Omzeilen

Wat is de Instagram limiet voor het volgen/ontvolgen per dag/per uur? Dit artikel geeft je op basis van onze testen het antwoord en een oplossing om de ontvolglimiet te omzeilen.


Updated 2022-01-20 02:10:08 | by Dale

Om in vergelijking met andere social platforms een betere gebruikerservaring te bieden, heeft Instagram haar functies bijgewerkt. Om een authentieke en veilige Instagram-community te kunnen behouden, speelt het Instagram-algoritme een rol bij het monitoren van de activiteiten van de gebruikers, inclusief hoeveel accounts je hebt gevolgd en niet meer hebt gevolgd. Als je de Instagram limiet voor het volgen en ontvolgen hebt bereikt, loop je het risico dat je account wordt opgeschort. Dat is wat iedereen echt onder ogen moet zien. Om deze situatie te voorkomen, moet je de Instagram volg/ontvolglimiet 2021 kennen. Dit artikel toont je het aantal Instagram volg- en ontvolglimieten en de ultieme methode om de Instagram ontvolglimiet te kunnen omzeilen.

Instagram Ontvolglimiet

Instagram Volg/Ontvolglimiet [Per Dag/ Per Uur]

Na vele testen te hebben uitgevoerd, ontdekten wij op basis van de bovenstaande factoren dat de Instagram volg/ontvolglimiet per dag 100 tot 200 accounts is. Als je wilt weten hoeveel accounts je per uur zou kunnen volgen en ontvolgen, dan is het antwoord voor de Instagram volg/ontvolglimiet per uur maximaal 15 accounts. Als je veel inactieve of botaccounts hebt en je wilt deze niet meer volgen om jouw account een boost te geven, kan de constante ontvolgactiviteit ervoor zorgen dat jouw account niet wordt geblokkeerd of opgeschort. Je kunt bijvoorbeeld 50 accounts per dag volgen en ontvolgen in de eerste week, 100 accounts per dag in de tweede week en 150 accounts per dag in de derde week.

Instagram Volg/Ontvolglimiet

Als je de site van het Helpcentrum van Instagram bezoekt, zou je kunnen zien dat er staat dat, om spam te verminderen, iedereen minder dan 7500 mensen kan volgen. Het betekent dat ongeacht hoeveel volgers ze hebben de volglimiet voor iedereen dus 7500 accounts is. Maar die regel brengt gebruikers in de war, want er wordt niet uitgelegd dat het voor een dagelijkse of een maandelijkse limiet is. 

Om deze reden weten we dat Instagram beperkingen heeft gesteld aan volg- en ontvolgactiviteiten, maar we hebben geen idee hoeveel accounts we per dag en zelfs per uur mogen volgen en ontvolgen. Op Instagram tellen volgen en ontvolgen als dezelfde acties. Maar de Instagram volg- en ontvolglimiet is niet een bepaald aantal dat voor iedereen wordt gebruikt. In plaats daarvan hangt het van veel andere factoren af.

1. Wat is de Aanmaakdatum van je Account

Je Instagram-account wordt gezien als een oud account als je het langer dan 3 maanden gebruikt. Hoe langer je Instagram gebruikt, hoe beter. Als je je Instagram-account elke dag blijft verbeteren, krijg je eindelijk het verwachte resultaat.

2. De Activiteiten van het Account

Je weet dat Instagram al je activiteiten online inspecteert. Hoe actiever je je op Instagram gedraagt, hoe meer activiteiten het traceert en hoe meer functies je zou kunnen gebruiken. Dat is gunstig. 

3. Aantal Volgers

Instagram heeft een grotere limiet voor degenen met een groot aantal volgers. Hoe meer volgers je hebt, hoe meer activiteiten je mag doen.

4. Het Betrokkenheidspercentage

Betrokkenheid is een belangrijke meter om de acties, die je op Instagram onderneemt, in te schatten. Samengevat zijn er 4 hoofdelementen, die op je Instagram-betrokkenheidspercentage van invloed zijn: likes, reacties, delen en opslaan.

Hoe de Instagram Ontvolglimiet te omzeilen?

Voordat je vraagt hoe je een probleem kunt oplossen, moet je natuurlijk eerst weten waarom het probleem zich voordoet. Als je op Instagram op zoek bent naar het antwoord op de limiet voor het ontvolgen, betekent dit dat je massale ontvolgingsactiviteiten uitvoert of zult gaan doen. Over het algemeen ontvolgen we massaal accounts voor het verwijderen van spookvolgers, die inactief zijn of geen bijdrage aan onze posts en account leveren. Er zijn 2 methoden om de ontvolgingslimiet van Instagram te omzeilen.

Methode 1: Blijf Elke Dag Kleine Aantallen Accounts Ontvolgen

We hebben al gezegd dat het niet veilig is om veel accounts tegelijk te ontvolgen. Als je die spook- en inactieve accounts echt wilt verwijderen, ontvolg dan niet meer dan 100 accounts per dag om aan de ontvolglimiet te ontsnappen. Hoe minder accounts je elke dag ontvolgt, hoe veiliger jouw account zal zijn. Als je bijvoorbeeld 300 accounts wilt ontvolgen, kun je een schema maken en een week lang elke dag 50 accounts ontvolgen.

Hoe de Instagram Ontvolglimiet te omzeilen - Geleidelijk Ontvolgen

Methode 2: Krijg Elke Dag Ongelimiteerd Echte Volgers 

Je weet misschien dat de eerste methode geen gezonde manier voor je insta-account is. Daarom laten we je de meest effectieve manier zien om de Instagram ontvolglimiet radicaal te omzeilen. Dat is om echte en gerichte volgers op Instagram te krijgen. Het lijkt makkelijk, maar in werkelijkheid valt het tegen. Eén gratis app voor Instagram-volgers helpt je een handje - InsBottleGetInsitaGetInsita, dat een platform creëert dat echte gebruikers samenbrengt. Als ze geïnteresseerd in jouw profiel zijn, zullen ze je meteen gaan volgen. Als ze dol zijn op je post, zullen ze het in een oogwenk liken. Het garandeert je op deze manier echte en gerichte gratis Instagram-volgers. 

GetInsitaInsbottleGetInsita: Best Instagram Followers & Likes App
  • Free high-quality Instagram followers & likes from 100% real person.
  • Organic daily IG followers & likes with various subscriptions.
  • Instant delivery and 24/7 customer support.

Wat de veiligheid betreft, het maakt gebruik van het beste beveiligingssysteem. Je kunt de app gebruiken om gratis volgers en likes te krijgen zonder een enquête, een wachtwoord of een login. Het is een geluk dat Instagram anderen toestaat om je zonder beperking te volgen en dat is de reden waarom sommige gebruikers in 5 minuten al 1000 volgers op Instagram krijgen. Je kunt het doen zolang je maar genoeg munten hebt verdiend door allerlei eenvoudige taken te doen en door posts van volgers te publiceren. 

Kenmerken:

  • Veilig en schoon

  • 100% gratis

  • Onbeperkt echt

  • 24/7 ondersteuning

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Download de InsBottleGetInsitaGetInsita-app en lanceer deze op je telefoon.

2. Nadat je je hebt aangemeld en bent ingelogd, kun je door alleen de gebruikersnaam toe te voegen maximaal 5 IG-accounts toevoegen.

3. Voer taken uit om munten te verdienen en ongelimiteerd gratis volgers en likes te krijgen.

Conclusie

Bovenal is de ideale Instagram volg- en ontvolglimiet 2021 per dag ongeveer 100 tot 200 en maximaal 15 per uur. Het exacte aantal is op de 4 factoren gebaseerd, die van invloed op de ontvolglimiet voor jouw account zijn. Hoe kun je de Instagram ontvolglimiet omzeilen als je in nood zit? Verwijder die accounts geleidelijk. Of gebruik om je tijd en energie te besparen de Mod APK-app InsBottleGetInsitaGetInsita om gratis echte Instagram-volgers te krijgen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de ontvolglimiet op Instagram. 

GetInsitaInsbottleGetInsita - Get Free Instagram Followers & Likes without Following
  • Unlimited free Instagram followers, active and 100% real.
  • Totally free and authentic Instagram likes.
  • No password. No survey. Instant delivery.
GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following