Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

Hoe Download je Instagram Live Video in 2021 - Definitieve Gids

Instagram live video's kunnen binnen 24 uur verdwijnen of zodra de live video is afgelopen. Volg deze stappen om Instagram Live video's te downloaden op je smartphone of pc.


Updated 2022-01-20 02:10:07 | by Rainer

Wanneer iemand die je volgt een live video deelt, kun je een melding krijgen om de live video op je Instagram-app te bekijken. Als je de live video echt geweldig vindt, wil je misschien Instagram live video downloaden om offline te bekijken.

Instagram Live Video Downloader


Instagram staat je echter niet toe om een Instagram live video van iemand anders te downloaden. Gelukkig zijn er een paar manieren om een Instagram live video op te slaan op je pc of mobiele telefoon. Er zijn veel Instagram video downloader kan je helpen online Instagram video's gemakkelijk en snel te downloaden. Maar in deze definitieve gids zal ik je een paar geteste methoden laten zien om de Instagram live video te downloaden voordat deze in 2021 vervalt, zonder downloadtools te gebruiken.

Jouw opties voor het downloaden van Instagram Live Video

Zoals je misschien weet, zullen zowel YouTube als Facebook live video's ook beschikbaar zijn om te bekijken wanneer de live streaming eindigt. Wanneer een Instagram live video echter wordt beëindigd, kan de Instagrammer die de live video startte, de live video downloaden naar Camera Roll of delen als een Instagram Story.
Zodra de live video is gedeeld als een Instagram verhaal, kun je de live video volledig downloaden als de beste beschikbare kwaliteit, maar je kunt nog steeds niet de reguliere methoden voor het downloaden van Instagram verhalen gebruiken om een Instagram live video verhaal te downloaden. Zoals je misschien al weet is het Instagram verhaal maar 24 uur beschikbaar, dus moet je het op tijd doen als je de live video wilt opslaan met de onderstaande methoden.
In het geval dat de Instagrammer de live video niet wil delen in het Instagram verhaal, kun je ook Instagram live video downloaden tijdens het streamen door het op te nemen.

Download Instagram Live Video door Schermopname

Afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt, kunt je de methode dienovereenkomstig kiezen om Instagram live video op jouw smartphone op te slaan. Deze methode is eenvoudig en ongecompliceerd, of je nu Android of iOS gebruikt. Het enige probleem dat je kunt tegenkomen is bufferen, dus zorg ervoor dat je netwerk stabiel is voordat je begint met opnemen.

Instagram Live Opnemen op Android

Sommige Android-telefoons hebben een ingebouwde schermrecorderfunctie die je kunt gebruiken om Instagram Live op te nemen. Je hoeft het alleen maar in te schakelen.  Samsung- en LG-smartphones met Android 10 hebben bijvoorbeeld een schermrecorderfunctie. Je kunt gewoon naar beneden vegen vanaf de bovenkant van je scherm om de "Screen Recorder" te vinden in het menu Snelle instellingen. Het kan zijn dat je twee keer naar beneden moet vegen of naar links naar de tweede of derde pagina moet vegen om het te vinden.
Instagram Live Opnemen op Android

Voor andere telefoons kunt je een gratis app downloaden van de Google Play Store om het scherm op te nemen. Ik raad AZ Screen Recorder aan. Het is zeer eenvoudig te gebruiken, maar toch zeer krachtig. Zodra je de opname inschakelt, overlapt het een knop voor snelle controle die niet interfereert met de opgenomen inhoud.
Nadat je klaar bent met het opnemen van Instagram live video, kun je ook de delen die er niet toe doen wegschaven met de kleine ingebouwde Instagram video-editor.
Het vereist geen root-toestemming en heeft geen watermerken wanneer je de video exporteert. Je kunt de gratis versie met advertenties gebruiken of updaten naar de betaalde versie voor $2,99. Natuurlijk zijn er andere schermrecorder-apps die je gratis kunt gebruiken.

Instagram Live opnemen op iOS

Als je iPhone of iPad op iOS 11 of hoger draait, kun je de ingebouwde functie gebruiken om streaming op te nemen. Als je deze functie hebt ingeschakeld, kunt je deze vinden in Control Center voor snelle toegang. Als je de optie niet kunt vinden in Control Center, kunt je navigeren naar Instellingen > Control Center > Configuratieschermen aanpassen > Schermopname. Van daaruit kunt je Schermopname toevoegen aan Control Center.

Instagram Live opnemen op iOS

Daarna, wanneer iemand Instagram Live start, kun je vanaf de onderkant van je iPhone-scherm naar boven vegen en op Schermopname tikken in het Control Center om de opname te starten. Er verschijnt ook een schermopnameknop en vervolgens kun je op de knop tikken als de live is afgelopen.

Download Instagram Live Video rechtstreeks zonder opname

Wanneer iemand de beëindigde live video deelt naar Instagram verhaal, zullen zijn of haar volgers de live video zien verschijnen in het verhaalgedeelte in de Instagram app. Je kunt het live video verhaal niet zien als je inlogt op Instagram in een webbrowser.
U kent waarschijnlijk een paar methoden om Instagram-verhalen te downloaden. Je kunt bijvoorbeeld Story Saver voor Instagram app gebruiken om verhalen te downloaden op Android.  Deze methoden werken echter niet meer met Instagram live video stories.
Daarom zult je een andere aanpak moeten nemen om het gedownload te krijgen. je kunt de onderstaande stappen raadplegen om Instagram Live video op jouw computer op te slaan.
Stap 1. Installeer IG Stories voor Instagram Chrome-extensie, waarmee je Instagram-verhalen gemakkelijk kunt downloaden en bekijken. Je kunt andere Chrome-extensies kiezen, zolang je het Instagram Live-videoverhaal maar op je webbrowser kunt bekijken.
Stap 2. Zodra je deze extensie hebt geïnstalleerd, vernieuw je de Instagram pagina en dan zul je in staat zijn om het Live video verhaal boven je Instagram Feed te zien. Klik gewoon op de Live video die je wilt downloaden.


Download Instagram Live Video rechtstreeks zonder opname

Stap 3. In een tabblad kunt je de Instagram Live video op jouw computer bekijken.
Voor macOS kunt je op de knop Downloaden klikken, en dan moet je de video en audio afzonderlijk downloaden. Daarna kunt je iMovie gebruiken om de video en audio samen te voegen.
Voor Windows. Als je met de rechtermuisknop op de video klikt, ziet je dat de optie "Video opslaan als" is uitgegrijsd, dus je kunt in plaats daarvan "Inspecteren" selecteren. je kunt ook op "F12" drukken voor Windows of op "Option + Command + I" voor macOS.
Stap 4. Wanneer het Developer Tools venster verschijnt, klik dan op het "Netwerk" tabblad en selecteer vervolgens "Alles".
Stap 5. Als er niets verschijnt, herlaad dan deze pagina en controleer of de video afspeelt. Sorteer vervolgens alle resultaten op grootte. Meestal verschijnt de link om de video te downloaden bovenaan, tenzij de video erg kort is.

Instagram Video Downloader

Stap 6. Dubbelklik op het videoresultaat dat ".mp4" bevat om het in een nieuw tabblad te openen. Van daaruit kun je met de rechtermuisknop klikken en "Video opslaan als" selecteren om de Instagram Live video naar je computer te downloaden.
Deze methode lijkt misschien een beetje ingewikkeld, maar het werkt altijd. Voorheen kon ik een Chrome-extensie genaamd Chrome IG Story Pro gebruiken om Instagram Live-video's rechtstreeks te downloaden, maar deze is onlangs uit de Chrome Extension Store verwijderd. Dit is misschien de enige manier om Instagram Live-video's op een computer te downloaden. Voor mobiele apparaten kun je alleen de opnamemethode proberen.

GetInsitaGetInsmartaGetInsita - Get Free Instagram Followers & Likes without Following
  • Unlimited free Instagram followers, active and 100% real.
  • Totally free and authentic Instagram likes.
  • No password. No survey. Instant delivery.


GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following