Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

4 Beste Instagram Spy Apps Die Goed Werken 2021 [Gratis]

Hoe spioneer je gratis Instagram dm’s? Probeer de 4 beste Instagram spy apps gratis om Instagram dm en andere activiteiten te spioneren zonder een doeltelefoon.


Updated 2022-01-20 02:10:07 | by Monica

Als een bekend social media-platform heeft Instagram veel gebruikers die elke dag hun leven delen of hun gevoelens uiten. De app, vooral favoriet bij jonge mensen, blijft updaten en voegt veel handige functies toe, zoals Reels, IGTV, shoutout, enz. Sommige ouders willen misschien weten wat hun kinderen op Instagram doen. Geliefden kunnen nieuwsgierig zijn naar wat hun vriend of vriendin deelt. Er is een soort app die je helpt om iemands account activiteit op Instagram gemakkelijk te kennen - de Instagram spy app. Om je meer keuzes te geven, kiezen we 4 gratis Instagram spy apps die goed werken.

Instagram spionnen app

Wat is de Instagram Spy App?

De Instagram spy app wordt gebruikt om iemands activiteit op Instagram stiekem te controleren. Een Instagram spy app heeft de volgende functies:

 • Volg en bekijk op afstand privé Instagram-berichten in een onzichtbare modus om te weten waar ze het over hebben in Instagram-direct messages met anderen en wie hun vrienden zijn.

 • Bekijk berichten, inclusief foto's en video's, op Instagram om hun interesses te leren kennen.

 • Vind verloren smartphone door real-time GPS locatie.

Werken Instagram-spionage-apps? Het antwoord is ja. Je kunt een Instagram spionage app downloaden om je kinderen te beschermen tegen anderen die negatieve effecten kunnen veroorzaken, weten wat je geliefden delen op Instagram om ze beter te leren kennen, en meer. 

Sommigen proberen een Instagram account online te hacken om iemands activiteit te weten te komen. Maar we moeten toegeven dat het geen ideale manier is. Trouwens, de meeste sites vereisen dat gebruikers zinloze enquêtes voltooien of een nutteloze app downloaden. Dat heeft geen zin.

Warme opmerking: Instagram is een enorme online cirkel voor gebruikers om hun leven of gevoelens te delen. Maar eigenlijk probeert bijna een vierde van de gebruikers hun accounts te verbergen. Als je deze Instagram-accounts met veel volgers wilt hacken, wat je de motivatie kan geven om meer gratis volgers op Instagram te bereiken. Gelukkig is er de meest geschikte methode voor jou om jouw doel te bereiken.

MobileSpyFree - Gratis Instagram Spy App 

MobileSpyFree app stelt gebruikers in staat om de Instagram activiteiten van anderen te controleren zonder enige moeite. Het betekent dat jouw doelwit geen melding krijgt en niet op de hoogte is van het spionageproces. Je kunt spioneren op Instagram dm gratis.

Instagram Spy App - MobileSpyFree

Afgezien van de spion app voor Instagram, kan MobileSpyFree worden gebruikt als een gratis GPS tracker om een real-time locatie te krijgen, controleer dan de locatie geschiedenis van het doelwit. Het helpt je te spioneren op andere inhoud op de telefoon van het doelwit: berichten, gesprekken, video's, browsen geschiedenis ... Het helpt je om een ander vers en gemakkelijk te leren kennen.

Kenmerken van MobileSpyFree:

 • Het is volledig gratis te gebruiken.

 • Het werkt op Android en iOS.

 • Het heeft meer dan 15 functies.

 • Hiermee kan je gemakkelijk meerdere accounts bespioneren.

 • De spion app voor Instagram is 100% ondetecteerbaar.

Thetruthspy - Top Rated Gratis Instagram Spy App 

Om iemands Instagram-activiteiten te bespioneren, probeer je de gratis Instagram spion app TheTruthSpy om hun geheimen te kennen zonder Instagram-accounts te hacken. Het is een van de beste spion apps om jouw kinderen of geliefden te beschermen. Na het installeren, kan je hun gesprek met anderen controleren, en hen helpen als ze in de problemen zitten. Elk gesprek zal worden opgenomen met een datum en tijd. Bovendien geeft het gegevens over de mensen met wie je kinderen chatten op Instagram, zoals hun namen en profielfoto's. Alle foto's en video's die op Instagram worden gedeeld, kunnen met de spionage-app worden bekeken.

Instagram Spy App - Thetruthspy

Geclaimd als de top-rated beste gratis telefoon spy app, TheTruthSpy biedt meer dan 15 premium gratis spionage functies: het bijhouden van GPS-locatie, het bespioneren van SMS, gesprek, sociale media, browsegeschiedenis ... je kunt bijna alles controleren op jouw telefoon tegen 0 kosten. Natuurlijk, het is een verborgen spion app draait op de achtergrond onzichtbaar. Niemand zal te weten komen over het.  

Kenmerken van TheTruthSpy:

 • Op de achtergrond draaien en niet op te sporen zijn.

 • Volg alle chats en directe berichten op Instagram.

 • Bekijk alle foto's en video's gedeeld op Instagram.

 • Maak een back-up van al jouw Instagram-gegevens.

 • Compatibel met Android en iOS.

iKeyMonitor - Beste Instagram Spy App met gratis proefversie

iKeyMonitor, die werkt op Android en iPhone, is een goed ontworpen spion app voor Instagram met geavanceerde functies. Hiermee kan je de Instagram-activiteit van een ander op een geheime manier vanuit alle aspecten in de gaten houden. De volgende activiteiten zijn wat je kunt monitoren op iKeyMonitor: toetsaanslagen getypt op Instagram, Instagram-berichten ontvangen en verzonden, screenshots van foto's en chats, datum en tijd stempels. Het maakt het bespioneren van gesprekslogs, berichten, bezochte websites, GPS, Facebook, WhatsApp, en nog veel meer. Het kan ook worden gebruikt als een telefoon tracking app.

Instagram Spy App - iKeyMonitor

Behalve het bespioneren van andermans Instagram-activiteiten op Instagram, kun je het ook op je eigen telefoon installeren voor een andere functie. Het kan een back-up van jouw Instagram chats online. Als je per ongeluk een aantal belangrijke berichten verwijdert, kun je ze herstellen. Of als je telefoon verloren gaat of gestolen wordt, kan het je helpen hem terug te vinden.

Kenmerken van iKeyMonitor: 

 • Traceer berichten, foto's en toetsaanslagen op Instagram.

 • Sta meerdere gebruikers en beheerders toe in IKeyMonitor.

 • Hiermee kan je de iKeyMonitor-account gemakkelijk verwijderen.

 • Maak een Geo-fencing functie om een bepaald gebied af te bakenen.

 • Garantie 30 dagen geld terug.

 • Voeg IP-restricties en beveiligingsvragen toe om te voorkomen dat anderen jouw account kraken.

PhoneSpector - Beste Instagram Spy App voor ouders

PhoneSpector is n nieuw ontworpen product bedoeld om ouders te helpen hun kinderen veilig te houden en werkgevers te helpen werknemers te controleren om de productiviteit te behouden. Als de beste Instagram spion app voor ouders, stelt PhoneSpector ouders in staat om de activiteiten van hun kinderen op Instagram te volgen, inclusief het bekijken van hun Direct-berichten, posts, foto's, video's. Ouders kunnen ervoor zorgen dat hun kinderen niet in contact komen met vreemden of worden blootgesteld aan potentiële Instagram-gevaren zoals cyberpesten. 

Instagram Spy App - PhoneSpector

PhoneSpector heeft andere functies: Facebook spy app, Snapchat spy app, mobiele telefoon spionage, en sms spy. Met de app kan je toegang krijgen tot teksten, foto's en GPS-locaties van jouw kinderen of geliefden. Het is beschikbaar voor Android en iPhone apparaten. Als je de app op een Android-apparaat download en installeert, het moet fysieke toegang voor ongeveer 45 seconden. Voor iPhones zijn een Apple ID en wachtwoord vereist.

Kenmerken van PhoneSpector:

 • Bekijk berichten, vind-ik-leuks en reacties op Instagram.

 • Bekijk alle Instagram Direct-berichten en -inhoud.

 • Goed geïnformeerde klantendienst.

 • 30 dagen geld-terug garantie.

 • Veilig om de Instagram spion app te gebruiken.

Conclusie

De Instagram spy app kan je helpen uit te zoeken wat jouw kind of geliefde aan het doen is op Instagram en weet hun interesses in een stealth modus. Probeer een van de 4 Instagram spy app gratis om iemands activiteiten op Instagram gemakkelijk te zien zonder dat ze het weten.

Voor meer volgers op Instagram, download de IG volgers app GetInsmartaGetInsitaGetInsita om echte gratis Instagram volgers en likes gemakkelijk te krijgen.

GetInsitaGetInsmartaGetInsita - Get Free Instagram Followers & Likes without Following
 • Unlimited free Instagram followers, active and 100% real.
 • Totally free and authentic Instagram likes.
 • No password. No survey. Instant delivery.
GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following