Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

Instagram verbergt Likes in 2021: Alles wat je moet weten

Instagram is nog steeds bezig met het testen van de functie van het verbergen van het totale aantal likes en video views voor sommige mensen wereldwijd. Hier is jouw mening met betrekking tot het verbergen van Instagram likes.


Updated 2022-01-20 02:10:07 | by Monica

Instagram is eind vorig jaar begonnen met het wereldwijd testen van het aantal vind-ik-leuks. Als je in de test zit, kun je het totale aantal likes en views van de posts in je feed niet zien, behalve die van jezelf.

Hoe Instagram verborgen likes te bekijken als je in de test zit? Waarom zal Instagram het aantal likes verbergen? Hoe heeft het invloed op jou? Hier is alles wat je moet weten.

Waarom zou Instagram het aantal likes verhogen?

Op 18 juli 2019 zullen sommige gebruikers die de afgelopen dagen hun Instagram-apps hebben geopend, het verschil merken op de populaire sociale mediasite. Het aantal likes dat normaal wordt weergegeven op de post van een gebruiker, zal niet langer zichtbaar zijn. Instagram begon de test om likes te verbergen om de concurrentiedruk op het platform te verminderen. 

Instagram zegt dat de reden voor de update en het testen is dat gebruikers zich richten op interactie met de app, niet op likes. Instagram, dat eigendom is van Facebook, zei dat gebruikers in zeven landen niet konden zien welke likes de foto's van andere gebruikers hadden gekregen of hoe vaak de video's van anderen waren bekeken.

In november kondigde Adam Mosseri, CEO van Instagram, aan dat het social media-platform zou beginnen met het verbergen van het aantal "likes" in posts. Mosseri voegde eraan toe dat de stap was in een poging om de emotionele en mentale gezondheid van Instagram-gebruikers te verbeteren.   

 Instagram hide like

Opmerking: Om de concurrentiedruk op Instagram te verminderen, heeft dit platform geprobeerd om de functie van het verbergen van like-tellingen te testen. Maar als je meer likes wilt krijgen om dergelijke verlegenheid te voorkomen, is het noodzakelijk om nu meer gratis Instagram volgers op Instagram te krijgen. Op deze manier kun je ook meer likes krijgen op Instagram.

Maar als je gewoon wilt zien verborgen houdt op Instagram, controleer dan de volgende om meer te weten!

Wat betekent het voor jou?

Likes zijn nu privé, maar je kunt nog steeds zien hoeveel likes je post heeft gekregen, en je weet dat je het leuk vindt.   

Posts op Instagram gaan gepaard met de verwachting dat likes van vrienden en onbekenden komen wanneer ze komen. Als je in de test zit, kun je alle foto's en video's zien die je op je feed plaatst, zelfs als ze van jezelf zijn. 

Het is belangrijk op te merken dat de "likes" niet volledig zullen verdwijnen, maar verborgen zullen zijn voor jouw volgers, maar gebruikers zullen nog steeds in staat zijn om hun "likes" te delen en hoeveel "likes" ze hebben gekregen met slechts een paar tik stappen. Gebruikers kunnen nog steeds het totaal aantal 'vind ik leuks' op een post zien, evenals het aantal 'vind ik leuks' dat ze op die post hebben gekregen - maar hun volgers zullen er niets van weten.

De test is nu uitgebreid naar de hele wereld, inclusief India, en bij wijze van test wordt voorkomen dat mensen dezelfde bijdragen van andere mensen te zien krijgen. Instagram heeft de afgelopen maanden het aantal likes op haar posts verborgen voor haar vrienden en familie.     

Het belangrijkste wat ik probeer te leren is hoe het de gevoelens van mensen beïnvloedt, en het zal waarschijnlijk van invloed zijn op de vraag of mensen zich met mijn posts bezighouden of niet. Het management van het platform hoopt dat meer gebruikers regelmatig zullen posten en publiceren wat ze echt willen delen zonder zich zorgen te maken over hoe hun inhoud zal worden ontvangen en gerangschikt tussen populaire posts, dus ik vind het waarschijnlijk iets minder leuk. Door de mogelijkheid terug te brengen om te posten wat je leuk vindt zonder een negatieve impact op de publiekelijk getoonde engagementwaarde, verandert Instagram de manier waarop gebruikers likes bekijken. Ik zal wat meer posten, maar het zal me waarschijnlijk raken dat mensen me minder engageren dan ik zou hebben gedaan als ik het had gepost.

Hoe verborgen Likes op Instagram te zien? 

Je kunt nog steeds zien hoeveel likes je hebt gekregen op je eigen Instagram-posts, maar je volgers kunnen dat niet. Je kunt nog steeds het totale aantal 'vind ik leuks' op een post zien, evenals het aantal 'vind ik leuks' dat zij op die post hebben gekregen - maar je volgers zullen dat niet weten. Toch is het nog steeds een manier om te beoordelen hoe succesvol je posts zijn in vergelijking met anderen, niet alleen het totale aantal likes. 

 Instagram Likes Verbergen

Als je het niet echt druk hebt, kun je handmatig de likes en views tellen die je van vrienden op je post krijgt. Iedereen kan op de ander klikken om de namen te zien van de mensen die de post leuk vinden, maar er is geen manier om likes te meten omdat het exacte aantal likes privé is en alleen door de gebruiker kan worden gezien. In de wereldwijde test van Instagram, waaraan meer dan 1,5 miljoen gebruikers in de VS deelnamen, was er geen verschil in het aantal likes dat een post kreeg.  

Na de test is Instagram van plan om het totale aantal likes te verwijderen van foto's en video's die verschijnen in de hoofdfeed of op de permalink-pagina van je profiel. Merk echter op dat dit niet geldt voor je eigen posts, dus je hebt nog steeds de mogelijkheid om te zien hoeveel mensen betrokken zijn geweest bij de inhoud die je hebt gedeeld op je eigen profiel. Omdat het een test is en de foto's of video's die je plaatst in de feed worden gezet, kun je ze niet alleen zien.   

Alleen gebruikers van je account kunnen het aantal Instagram-likes zien dat je posts ontvangen, en ze zullen niet langer het exacte aantal mensen laten zien dat je post leuk vond. Ze zullen je een paar namen laten zien die de foto leuk vonden, zoals ze nu doen, maar niet het totale aantal.

Bonus Tip: Hoe krijg je meer Instagram Likes

Zelfs als je in de test zit, kunnen andere mensen nog steeds tellen hoeveel likes je posts krijgen, dus het is nog steeds belangrijk om meer likes te krijgen. Als je niet veel Instagram volgers hebt, is de beste manier om meer Instagram likes te krijgen het gebruik van een handige tool zoals GetInsmartaGetInsitaGetInsita. Hiermee kun je veel gratis likes en volgers op Instagram aantrekken. 

Het vereist geen wachtwoord van je Instagram account maar je Instagram gebruikersnaam, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je account wordt uitgeschakeld als gevolg van het gebruik van deze app. Hoe werkt het? GetInsmartaGetInsitaGetInsita biedt een veilig platform dat Instagram-gebruikers op één plek verzamelt om elkaar te helpen Instagram likes en volgers te kweken. 

 GetInsta Get Likes

Iedereen kan gratis munten krijgen door zich aan te melden en deze app te downloaden. U zult meer munten krijgen door GetInsmartaGetInsitaGetInsita met jouw vrienden te delen. Met de munten, krijg je Instagram gratis likes zonder wachtwoord voor elk van jouw berichten. GetInsmartaGetInsitaGetInsita is gratis, maar garandeert ook de top kwaliteit van de volgers en likes. Alle likes en volgers die je krijgt zijn van alleen actieve en echte Instagram accounts. Het maakt de volgers verhogen meer natuurlijk als je eenmaal volgers te krijgen, likes gaan worden verhoogd tegelijkertijd.

Je kunt meer munten verdienen door de berichten van anderen te liken of anderen te volgen op GetInsmartaGetInsitaGetInsita, zodat je gratis onbeperkte Instagram-likes kunt krijgen. Als je een budget hebt, kun je hoogwaardige Instagram-volgers kopen met GetInsmartaGetInsitaGetInsita, zodat je posts een grotere exposure krijgen en uiteindelijk op natuurlijke wijze meer likes aantrekken. 

GetInsitaGetInsmartaGetInsita - Get Free Instagram Followers & Likes without Following
  • Unlimited free Instagram followers, active and 100% real.
  • Totally free and authentic Instagram likes.
  • No password. No survey. Instant delivery.


GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following