Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

3 Gratis Instagram Comment Picker die je nodig hebt om Giveaway winnaars te kiezen

Heb je een gratis Instagram giveaway picker nodig? Dit artikel geeft een overzicht van de 3 beste gratis Instagram random comment pickers om gemakkelijk weggeef winnaars te kiezen.


Updated 2022-01-20 02:10:07 | by Monica

Het lanceren van een Instagram giveaway, sweepstake of wedstrijd op basis van commentaar is een effectieve methode om jouw bedrijfsaccount te verbeteren en merkloyaliteit te vergroten. Het draagt bij aan het verhogen van betrokkenheid en het uitbreiden van jouw publiek. Het organiseren van een weggeefactie op Instagram voor gebruikers die reageren op een post op jouw bedrijfsprofiel is vooral nuttig om jouw merkaanwezigheid te laten groeien. 

Nadat je een campagne of wedstrijd hebt gelanceerd voor Instagram reacties, is het tijd om winnaars te kiezen uit zo veel reacties. Het is moeilijk om zelf winnaars te kiezen. Je moet gebruik maken van een gratis Instagram comment picker om je te helpen winnaars te kiezen uit een groot aantal opmerkingen die aan jouw criteria voldoen. Deze tools stellen je in staat om automatisch en transparant willekeurige winnaars te kiezen.

 Instagram commentaarkiezer

In dit artikel staan 3 Instagram comment picker tools waarmee je automatisch en snel winnaars kunt uitkiezen als je giveaways doet. Voordat je een Instagram comment picker gebruikt, moet je de comments filteren op basis van je eigen metrics. Zorg ervoor dat de metrics overeenkomen met je initiële doelen. Dat is echt belangrijk. Begin dan winnaars te kiezen met een tool die je leuk vindt.

Als je meer volgers wilt hebben om deel te nemen aan jouw giveaways en jouw bedrijf te laten groeien, gebruik dan de beste Instagram volgers app GetInsmartaGetInsitaGetInsita om nu te bereiken wat je wilt!

Gleam Wedstrijden - Gratis Willekeurig Instagram Commentaarkiezer

Gleam is een management- en marketingapp om jouw bedrijf te laten groeien. Gleam's Competition app, een gratis random comment picker voor Instagram, is de meest uitgebreide manier voor je om jouw comment contests te runnen. Het heeft een intuïtieve drag & drop interface waarmee je elke wedstrijd kunt ontwerpen die voldoet aan jouw zakelijke behoeften. 

Gleam Wedstrijden - Instagram Comment Picker 

Met krachtige Instagram Commentaar Import Actie, kan je automatisch top-level opmerkingen over jouw berichten verzamelen en volgen, kies willekeurige of handmatige winnaars. Het filtert opmerkingen volgens jouw instellingen, zoals filteren op hashtags, bepaalde woorden. Je kunt deelnemingsintervallen kiezen om te beperken hoe vaak commenters kunnen deelnemen, eenmalige, uurlijkse, dagelijkse en zelfs onbeperkte deelnemingen. Je kunt winnaars onmiddellijk opnieuw loten als je vindt dat ze niet in aanmerking komen. 

Kenmerken:

Responsieve widget.

Automatisch markeren van verdachte activiteiten in jouw campagne.

Ondersteunt 25 talen.

Kies eenvoudig willekeurig winnaars voor jouw campagne.

Onbeperkte invoermethodecombinaties en invoer met één klik.

Prijs: 

Gratis versie.

Betaalde versie: van $10/mo tot $399/mo.

Woobox - Gratis Instagram Comment Picker voor winnaars

Woobox is een ideale tool voor merkpromotie op sociale media. Het is ontworpen om onmiddellijke betrokkenheid te vergroten, marketing te versterken en potentieel publiek te laten groeien door sweepstakes, weggeefacties, wedstrijden, polls en meer in te zetten op Instagram, Facebook, Twitter en andere belangrijke sociale media. 

 Woobox - Gratis Willekeurig Instagram Commentaarkiezer

Het willekeurig selecteren van winnaars uit mensen die op jouw Instagram-posts hebben gereageerd, is net zo eenvoudig als het selecteren van de inhoud. Nadat je winnaars hebt gekozen die aan jouw criteria voldoen, kan je met de prijsvraagcampagne eenvoudig contactgegevens verzamelen en controleren of jouw winnaars in aanmerking komen. Je kunt de volledige lijst exporteren van mensen die een post hebben geliked of van commentaar hebben voorzien. 

Het biedt vele kant-en-klare campagnes om je te helpen gemakkelijk van start te gaan, met inbegrip van persoonlijkheidsquizzen, poll posts, sweepstakes, en meer. Je kunt ook gemakkelijk de prestaties van jouw wedstrijden volgen in de Woobox-interface. 

Het is zo populair dat meer dan 4 miljoen merken Woobox hebben gebruikt voor hun zakelijke doelen. Als je een gratis Instagram comment picker wilt hebben, is het een prima keuze. 

Kenmerken: 

Maak eindeloze campagnes.

Automatiseer coupons, wedstrijden en meer.

Snel en krachtig aan te passen.

Leer belangrijke inzichten over jouw publiek.

Optimaliseer campagnes voor door gebruikers gegenereerde inhoud.

Prijs: 

Gratis versie.

Betaalde versie: $37/mo.

Easypromos - Beste Instagram Comment Picker voor Giveaway

Easypromos, ontworpen om gemakkelijk en automatisch een willekeurige winnaar in een campagne te kiezen, beweert dat het het beste platform voor promoties en prijsvragen is. Het is compatibel met alle mobiele apparaten. Het kan worden gebruikt als een Instagram comment picker, maar ook als de beste Instagram giveaway picker. Je kunt alle opmerkingen van jouw Instagram-weggeefberichten importeren, een lijst met gebruikersnamen en hun bijbehorende opmerkingen downloaden als een Excel-bestand. Je kunt de tool gebruiken om opmerkingen te filteren op jouw criteria, zoals datum, hashtags, enzovoort. In één weggever mag je tot 10 verschillende posts opnemen. 

 Easypromos - Willekeurige Instagram Comment Picker

Wat als je geen contact kunt opnemen met een van de winnaars die je hebt gekozen? De tool zal automatisch een vervangende winnaar selecteren. Je kunt promoties in meerdere talen publiceren en de deelname beperken tot bepaalde landen. Een geweldige functie van de tool is de uitzendmodus - het virtueel maken van een video van de prijstrekking. Het bespaart je tijd en biedt je een kans om gratis volgers op Instagram te krijgen. Een geweldige willekeurige Instagram winnaar generator voor een giveaway.

Kenmerken:

Geef meerdere prijzen weg via dezelfde post.

Publiceer de resultaten op de Winnaarspagina.

Auto-selecteer plaatsvervangende winnaars.

Zwarte lijst van slechte gebruikers.

Sluit voormalige winnaars uit.

Breng winnaars automatisch op de hoogte. 

Prijs: 

Alleen betaalde versie: $29/mo.

Hoe begin je een succesvolle Instagram Giveaway op basis van commentaren?

Het houden van een Instagram-wedstrijd, zoals een weggeefactie, is een veelgebruikte manier om betrokkenheid en productverkoop te verhogen. Er zijn veel soorten prijsvragen die je op Instagram kunt houden: like of reageer op je posts, volg je account, tag vrienden, enzovoort. Hier gaan we het hebben over comment-based contests. Om een succesvolle Instagram commentaarwedstrijd te organiseren, wat moet je voorbereiden voordat je de gratis Instagram commentaarkiezer gebruikt om commentaarwinnaars te kiezen?

1. Bepaal jouw doel

Het eerste en belangrijkste dat je moet weten is jouw doel om een wedstrijd te organiseren. Enerzijds minimaliseer je zo de kosten en maximaliseer je de winst. Anderzijds, alleen als je jouw doel hebt bepaald, kan je duidelijke criteria opstellen om reacties te filteren.

Probeer je de directe communicatie met jouw publiek te verbeteren? Of ben je een product aan het promoten? Wat jouw doel ook is, houd het in gedachten om een algemeen plan te maken om het te bereiken. 

2. Bepaal de wijze van inzending van de commenters

Kies een eenvoudige manier om aan jouw wedstrijd deel te nemen. Niemand zal immers meedoen aan een wedstrijd waarvoor hij veel werk moet verrichten. Als je eenmaal hebt besloten over de manier om mee te doen, ga je de rest van de details plannen. Je moet bepalen hoeveel keer een gebruiker kan meedoen, hoeveel dagen je wedstrijd zal duren. 

3. Kies een specifieke prijs

De prijs is belangrijk, want die hangt samen met het aantal deelnemers en het resultaat van jouw wedstrijd. Kies een goede prijs die specifiek is voor je doelpubliek, niet iets dat iedereen zou willen winnen. Op deze manier kan je jouw publiek verder betrekken en krijg je concentratie van potentiële fans. 

4. Ontwerp de inhoud van jouw campagne

Probeer je best te doen om de inhoud van je wedstrijd zo te ontwerpen dat je zoveel mogelijk gebruikers aantrekt. Je kunt editors gebruiken om je te helpen bij het samenstellen van afbeeldingen om je Instagram-wedstrijd te promoten. 

Je kunt het posten op je Instagram feed en delen op je Instagram stories om meer kijkers te krijgen die je wedstrijd zien. Cross-promotie van je wedstrijd op verschillende social media platforms is een eenvoudige en efficiënte manier. 

Als je de bovenstaande procedure hebt voltooid, ben je klaar om je Instagram-wedstrijd te starten op basis van reacties op je post. Dan kies je een van de 3 gratis Instagram comment picker tools om je te helpen willekeurig en snel winnaars te kiezen voor giveaways en wedstrijden. 

Onderste regel

Het runnen van succesvolle weggeefcampagnes op basis van commentaren of andere wedstrijden op Instagram is een kostenefficiënte manier om betrokkenheid en merkbekendheid te vergroten. Je moet je doel bepalen en plannen maken om het te bereiken. 3 gratis Instagram comment picker tools het artikel lijsten worden gebruikt om winnaars te kiezen voor giveaway snel en automatisch, bespaar je tijd. Ze hebben verschillende functies om te voldoen aan jouw eisen om jouw gewenste giveaway uit te voeren en winnaars te genereren. Bovendien, als je gebruik maakt van deze tools, zullen ze jouw bedrijf laten groeien en het doelpubliek uitbreiden. 

GetInsitaGetInsmartaGetInsita - Get Free Instagram Followers & Likes without Following
  • Unlimited free Instagram followers, active and 100% real.
  • Totally free and authentic Instagram likes.
  • No password. No survey. Instant delivery.
GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following