Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

De Ultieme Handleiding Voor Het kopiëren Van Instagram-opmerkingen: 5 Manieren Die Echt Werken

Misschien heb je al veel nutteloze manieren geprobeerd om Instagram-opmerkingen te kopiëren. Lees deze handleiding om 5 haalbare en gemakkelijke manieren te vinden om succesvol op iOS, Android en pc te kunnen zijn.


Updated 2022-01-20 02:10:08 | by Dale

Als je op Instagram op de pc probeert in te loggen, vind je het misschien gemakkelijk om een opmerking te kopiëren. De Instagram-app, die het meest wordt gebruikt, biedt echter geen even gemakkelijke manier om opmerkingen te kopiëren. Het is niet zo vriendelijk voor onze ervaring op mobiel. Dus vandaag zal ik je, als een ervaren Instagram-gebruiker, een reeks tips geven over hoe je op basis van jouw eisen Instagram-opmerkingen kunt kopiëren. Zelfs als je een Instagram bijschrift, bio of een link wilt kopiëren, werkt dat ook.

Hoe Instagram-opmerkingen te Kopiëren

Voordat ik je de methoden laat zien voor het één-voor-één kopiëren van opmerkingen op Instagram, moet je de tabel lezen om een geschikte manier te vinden, die aan jouw behoeften voldoet.

Methode
Vorm 
Systeem 
Reikwijdte van Kopiëren 
Prijs
#1 
Web 
Android iOS Enkele of Meerdere 
Gratis
#2 
Apk 
Android 
Enkele of Meerdere 
Gratis
#3 
Web 
PC 
Partij 
Gratis
#4 
Web 
PC 
Partij 
Betaald of gratis
#5 
Web 
PC 
Partij 
Betaald of gratis

#1 Hoe Instagram-opmerkingen Te kopiëren [Zonder Apps]

Als je een aantal manieren uit de zoekresultaten van Google uitprobeert en de Instagram-link rechtstreeks in de mobiele browser opent, zal het moeilijk zijn om gerichte opmerkingen te selecteren. Ik ontken niet dat het op een bepaalde manier wel heeft gewerkt. Maar nu lijkt het handiger om een bijschrift, een bio of een link te kopiëren in plaats van opmerkingen.

Hoe Opmerkingen Op Instagram te Kopiëren

Eigenlijk is er gewoon een belangrijke stap, die ze hebben gemist. Hier gebruik ik een iPhone met Safari om je de volledige stappen voor het kopiëren van Instagram-opmerkingen te laten zien. Het werkt op elke smartphone met een browser.

Opmerking: Wil jij meer reacties ontvangen om te kopiëren? Ten eerste moet je dan meer volgers krijgen, want alleen als je meer volgers hebt, zal het aantal opmerkingen toenemen. Misschien kun je deze app eens proberen, het zal je 100% echte en gratis Instagram-volgers geven. Na het verkrijgen van volgers zullen ze spontaan gaan reageren op je post zodat je meer reacties krijgt om te kopiëren.

Stap 1. Klik op de drie puntjes (Meer opties) rechtsboven in een post en kopieer de link.

Hoe Opmerkingen Van Instagram te Kopiëren

Stap 2. Start een browser, plak je link en ga naar de webpagina van de Instagram-post.

Stap 3. Klik linksboven op “AA”. Tik vervolgens op "Website-instellingen", spel "Desktopwebsite aanvragen" en klik op "Gereed".

Kopieer Instagram-opmerkingen Van het Internet

Stap 4. Klik op "Verzoek Desktop Website" om de pagina in desktop web te veranderen. Dan kun je eventuele opmerkingen kopiëren. 

Hoe Instagram-opmerkingen te Kopiëren - Pas de pagina aan

Voor iPhone-gebruikers kun je met een onvolledige weergave te maken krijgen, zodat je de opmerkingen niet kunt kopiëren. Je hoeft alleen de grootte van de pagina aan te passen of deze in staande stand weer te geven.

#2 Hoe Een Opmerking op Instagram Kopiëren [APK]

Als je een Android-gebruiker bent, is er een leuke app, die ik je echt moet aanbevelen. Ik zal je laten zien hoe je er een Instagram-opmerking mee kunt kopiëren.

Stap 1. Download in Google Play Universal Copy en installeer het op je telefoon.

Stap 2. Sta toe dat Universal Copy actief is.

Stap 3. Ga naar de pagina met gerichte Instagram-opmerkingen.

Stap 4. Sleep de meldingsbalk en klik op de melding Universal Copy.

Stap 5. Selecteer de opmerkingen, die je wilt kopiëren en maak deze.

Hoe een Instagram-opmerking Op Android te Kopiëren

Opmerking: Je kunt Universal Copy gebruiken om alle woorden op Instagram, bio, bijschrift en een link te kopiëren. Naast Instagram werkt het ook op andere pagina's.

#3 Hoe Instagram-opmerkingen te Kopiëren [Meerdere Tegelijk]

Als je veel opmerkingen op Instagram moet kopiëren, kan ik je vertellen hoe je het op je pc kunt maken. Hier deel ik een leuke en gratis tool van Chrome en laat ik je de stappen zien.

Stap 1. Voeg Scraper aan je Chrome toe aan en pin het op de extensielijsten.

Hoe Via Scraper Opmerkingen Van Instagram te Kopiëren

Stap 2. Open een Instagram-opmerkingen pagina en geef alle opmerkingen, die je wilt kopiëren, weer door op het plusteken te klikken.

Alle opmerkingen weergeven en een opmerking selecteren

Stap 3. Selecteer alle content van één opmerking. Klik met de rechtermuisknop en selecteer “Scrape Similar”.

Stap 4. Alle weergegeven opmerkingen worden standaard verzameld. Tik gewoon op "Kopiëren naar klembord" en dan ben je klaar.

 Een opmerking kopiëren en plakken

Volgens de Instagram-regels zal Instagram je elke keer dat je op de plus klikt om meer reacties te laden, nog maar 12 reacties laten zien. Het lijkt dus niet zo handig als er honderden reacties zijn om ze te kopiëren.

#4 Hoe Exporteer Je Instagram-opmerkingen Naar Sheets [Excel]

Als je veel Instagram-opmerkingen wilt exporteren, voor bijvoorbeeld een weggeefactiviteit of een analyse, dan is er een manier, die ik met je kan delen. Volgens alle platforms voor het verzamelen van opmerkingen, die ik heb gevonden, is de volgende de beste. Hiervoor kun je de gratis proefversie gebruiken om maximaal 200 opmerkingen naar sheets te exporteren. Ik zal je laten zien hoe je Instagram-opmerkingen ermee kunt kopiëren.

Stap 1. Ga naar de gerichte Instagram-post en kopieer de link van de post.

Stap 2. Open de link van exportgram.com, plak de Instagram-link in het specifieke gedeelte van het web en kies voor doorgaan.

Hoe Instagram-opmerkingen te exporteren

Stap 3. Kies het tijdsbereik en de beschikbare formats. Klik vervolgens op "EXPORTEREN"

Opmerking exporteren - Bereik selecteren

Stap 4. Tik op "Excel-bestand downloaden" om de data van de opmerkingen te exporteren.

Hoe veel reacties te kopiëren

#5 Hoe Kun Je Instagram-opmerkingen Automatisch Kopiëren [Zakelijke Manier]

Als je realtime Instagram-opmerkingen voor zakelijke doeleinden moet kopiëren en verzamelen, is Iconosquare een haalbaar platform om je te helpen. Iconosaquare is ontworpen om realtime data te kopiëren van de opmerkingen, likes, shares etc. van jouw gerichte Instagram- of Facebook-accounts. De verzamelde database wordt elke 5-10 min bijgewerkt. 

Maar Iconosaquare biedt de service echter niet voor persoonlijke accounts. Het vereist jouw bedrijfsinformatie voordat je het kunt gebruiken. Nadat je deze informatie hebt ingevuld, kun je met je gratis proefperiode van 14 dagen beginnen.

Hoe Instagram-opmerkingen te volgen

Optionele Tips Voor Instagram-opmerkingen

Als je na het plaatsen van een foto of video's veel positieve feedback (opmerkingen) op Instagram wilt krijgen, mis dan GetInsmartaGetInsitaGetInsita niet. GetInsmartaGetInsitaGetInsita bouwt een platform dat veel Instagram-gebruikers verzamelt van mensen die niet veel echte volgers kunnen krijgen. Met GetInsmartaGetInsitaGetInsita kun je dus gemakkelijk meer feedback op Instagram krijgen. Zeker, als je meer volgers en likes wilt, kan GetInsmartaGetInsitaGetInsita jou natuurlijk ook helpen. Dit zijn de redenen waarom je voor GetInsmartaGetInsitaGetInsita zou moeten kiezen

  • Onbeperkt Gratis - Alleen munten nodig om volgers (opmerkingen) en likes te krijgen.

  • Organisch Maar Direct - GetInsmartaGetInsitaGetInsita stuurt je op een organische manier de aandacht van echte mensen, maar wel binnen 24 uur.

  • Echt en Geverifieerd - GetInsmartaGetInsitaGetInsita staat hier geen bots toe om je echte interacties met anderen te garanderen.

  • Veiligheid en Privacy - GetInsmartaGetInsitaGetInsita vereist geen wachtwoorden en garandeert geen enquête of verificatie.

Voer je Instagram-naam in om je volgers te controleren en vooral nieuwe te krijgen!

Samenvatting

Als je dit hebt gelezen, heb je van het bovenstaande de 5 methoden geleerd voor het kopiëren van Instagram-opmerkingen. Ze werken allemaal en het is volgens onze gebruikservaring mogelijk om opmerkingen te kopiëren. Nu moet je ze gewoon eens proberen om de geschikte te vinden, die aan jouw behoeften voldoet.

GetInsitaGetInsmartaGetInsita - Get Free Instagram Followers & Likes without Following
  • Unlimited free Instagram followers, active and 100% real.
  • Totally free and authentic Instagram likes.
  • No password. No survey. Instant delivery.
GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following