Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

Hack 10K Pengikut Instagram Sehari & Tanpa Had di Masa Depan

Mengapa tidak hack pengikut Instagram tanpa had percuma untuk menjana lebih banyak wang? Ikuti panduan untuk mengetahui pengikut Instagram hack aplikasi percuma 50k.


Updated 2022-01-20 02:10:07 | by Luka

Pada masa kini, media sosial seperti Instagram, Facebook, dan lain-lain adalah platform untuk menjana wang yang sangat bersaing. Pada ketika ini, tidak diragukan lagi, Instagram adalah yang paling berpengaruh. Premis menjana wang di Instagram dihasilkan dari pangkalan pengikut awak yang besar. Dengan kata lain, semakin ramai pengikut yang awak miliki dengan akaun Instagram awak, semakin banyak pendapatan yang awak dapat. Dalam kes ini, hacking pengikut Instagram sangat penting.

Hack Pengikut Instagram di iPhone Android PC

Mendapatkan lebih banyak pengikut tulen di Instagram adalah untuk mendapatkan lebih banyak penglihatan, meningkatkan penglibatan, mendapat lebih banyak suka pada siaran, dan akibatnya, membawa hasil yang baik. Awak mungkin telah mengetahui beberapa peretasan tentang mendapatkan lebih banyak pengikut Instagram, tetapi mereka biasanya memakan masa, perlahan, atau sukar untuk diikuti. Artikel ini akan menunjukkan kepada awak cara hack 10k pengikut Instagram secara percuma sehari tanpa membayar dan dalam sekelip mata. Di bahagian 3, awak juga akan melihat tip bonus untuk menggodam pengikut Instagram tanpa had.

Bahagian 1: Hack Pengikut Instagram: Dapatkan Pengikut Tulen di Android, iOS dan PC

Untuk hack pengikut Instagram pada PC, iPhone atau Android tidak mudah, terutamanya jika awak mahu berkembang pengikut IG cepat seperti pengikut hack Instagram 10K atau lebih, plus, sebaik-baiknya percuma. Salah satu aplikasi pengikut Instagram terbaik yang dipanggil GetInsmartaGetInsitaGetInsita. Dengannya, awak boleh mendapatkan pengikut Instagram dengan mudah dari orang yang sebenar, tanpa tinjauan, tidak ada pengesahan manusia, tidak ada yang mengikuti. Awak boleh memuat turunnya dari Android, iOS, dan Windows.

GetInsitaGetInsmartaGetInsita: Best Instagram Followers & Likes App
 • Free high-quality Instagram followers & likes from 100% real person.
 • Organic daily IG followers & likes with various subscriptions.
 • Instant delivery and 24/7 customer support.

Cara berfungsi

GetInsmartaGetInsitaGetInsita menyediakan cara hack coins untuk mendapatkan pengikut 1K IG dalam 5 minit. Alat pengikut hack Insta ini membina komuniti yang mengumpulkan berjuta-juta pengguna Instagram yang aktif, di mana awak boleh hack pengikut Instagram yang organik dan percuma tanpa syarat: tidak mengikuti, tidak ada pengesahan manusia, tanpa kata laluan, tanpa log masuk, tidak ada tinjauan, dan tanpa pembayaran.

Berminat? Ia memang bagus. Bahagian seterusnya akan menunjukkan kepada awak cara hack pengikut Instagram 10k percuma dalam 3 langkah.

Bahagian 2: 3 Langkah Mudah untuk Hack Pengikut Instagram 10K Percuma

Inilah cara awak dapat hack pengikut Instagram tanpa perlu follow, tanpa kata laluan pada tahun 2021.

Langkah 1: Muat turun APK pertumbuhan pengikut IG ini dan buka di iPhone, telefon Android, atau PC awak berdasarkan keperluan awak.

Langkah 2: Log masuk aplikasi GetInsmartaGetInsitaGetInsita setelah membuat akaun awak> Tambahkan akaun Instagram awak dengan nama pengguna untuk memulakan tugas menggodam pengikut Instagram.

Hack Pengikut Instagram dengan Syiling

Langkah 3: Pengikut awak akan bertambah dalam masa yang singkat, dengan peningkatan likes Instagram percuma yang sama ke siaran terbaru awak. Gunakan APK hack pengikut dan likes ini dan awak tidak akan kecewa. Awak juga dapat memeriksa kemajuan penghantaran pengikut awak dari senarai tugas awak.

Alt:Periksa Proses Penghantaran Pengikut Awak

Yakinlah bahawa awak tidak akan mendapat pengikut bot Instagram atau pengikut palsu kerana semua pengikut dan likes yang awak dapat dari komuniti ini adalah dari orang yang sebenarnya. Tidak ada penurunan rawak pada pengikut awak, dan jika awak berminat dengan pergerakan mereka, awak boleh menggunakan aplikasi penjejakan pengikut IG untuk mengesannya.

Sekiranya awak ingin mendapatkan lebih banyak pengikut, InstaBox sangat disanjung sebagai pertolongan hebat. InstaBox untuk iOS dibangunkan oleh GetinsFollowers. Awak boleh mendapatkan pengikut global & tanpa sempadan dengan bantuannya.

Bahagian 3: Hack Pengikut Instagram Tanpa Had Percuma: 5 Tip

Setelah mendaftar dalam aplikasi, awak akan mendapat ratusan syiling yang boleh awak gunakan untuk mendapatkan pengikut Instagram percuma dengan serta-merta. Sekiranya awak ingin hack lebih banyak pengikut Instagram percuma tanpa pengesahan, awak boleh memperoleh lebih banyak syiling secara percuma dalam aplikasi ini. GetInsmartaGetInsitaGetInsita menawarkan awak pelbagai peluang untuk mendapatkan syiling tanpa had dengan 100% percuma. Lihat 5 tip di bawah:

 • Sentiasa Follow dan Like Pengguna Lain

Dengan mengikuti 1 profil, awak akan mendapat 100 syiling dan 1 like, 20 syiling. Kadang-kadang, dihadiahkan dengan lebih banyak syiling. Seperti yang awak lihat, mudah seperti ABC untuk mendapatkan banyak syiling dalam masa yang singkat untuk mendapatkan pengikut Instagram tanpa had. Selagi awak terus melakukan tugas-tugas mudah, awak akan dapat syiling selama-lamanya. 

 • Dapatkan Ganjaran Harian

Apabila awak membuka aplikasi untuk pertama kalinya dalam sehari, kotak muncul dengan hadiah harian. Selagi awak terus menggunakannya setiap hari, semakin banyak syiling yang akan awak perolehi seiring berjalannya hari. Awak juga mungkin mendapat hadiah rahsia pada hari-hari berikutnya. Apa hadiah misteri itu? Muat turun sahaja dan cuba sekarang. Hadiah misteri menanti awak!

 • Buka Kotak Bertuah

Dengan aplikasi pengikut IG automatik ini, awak boleh mendapatkan syiling bertuah di sudut kanan atas skrin. Sesekali, kotak bertuah muncul semula. Cubalah nasib awak!

 • Kongsi GetInsmartaGetInsitaGetInsita dengan Rakan-Rakan

Cara keempat untuk mendapatkan syiling percuma adalah dengan berkongsi alat tersebut dengan keluarga atau rakan awak. Awak akan memperoleh 200 syiling untuk setiap pengguna baru yang berjaya awak jemput.

 • Sertai Cabutan Bertuah

GetInsmartaGetInsitaGetInsita akan menjalankan beberapa aktiviti dari semasa ke semasa, dan setiap acara akan berlangsung untuk jangka waktu tertentu. Semasa itu, awak boleh mengambil bahagian dalam cabutan bertuah dan mendapat beberapa hadiah. Awak berpeluang memperoleh sehingga 69,000 syiling percuma.

Sekiranya awak mempunyai anggaran untuk meningkatkan pengikut Instagram, awak juga boleh membeli pengikut Instagram secara langsung, jadi awak tidak perlu menukar pengikut dan likes Instagram dengan Instagrammers yang lain.

Bahagian 4: 4 Pengikut Instagram Tradisional Hacks pada tahun 2021

Selain menggunakan alat pengikut GetInsmartaGetInsitaGetInsita VIP IG, hack tradisional juga membantu meningkatkan pengikut Instagram. Mungkin mereka sedikit lambat atau rumit tetapi membawa pertumbuhan pengikut juga. Berikut adalah 4 hacks berguna teratas yang patut dicuba.

Hack # 1: Hack Pengikut Instagram - Follow for Follow

Follow for Follow di Instagram dianggap sebagai kaedah pertama untuk mendapatkan pengikut Instagram, sangat sesuai untuk mereka yang baru menggunakan Instagram. Ini adalah cara yang menggunakan hashtag untuk mencari orang yang juga ingin melakukan Follow for Follow. Contohnya, hashtag seperti #followforfollowback, #followfor follow, #followfollow, #followbackinstinst, dll.

Apabila awak mengikuti orang-orang ini, kemungkinan besar mereka akan mengikuti awak kembali. Awak juga boleh mendapatkan likes untuk catatan awak dengan Like for Like di Instagram.

Hack # 2: Hack Pengikut Instagram pada tahun 2021 - Ikuti Selebriti

Mengikuti selebriti juga merupakan hack untuk mendapatkan pengikut Instagram. Dengan mengikuti selebriti yang berbeza, awak akan bertemu dengan banyak orang dengan minat yang sama dengan awak, dan mereka mungkin akan mengunjungi profil awak dan mengikuti awak. Jadi, selebriti mana yang mesti difollow? Untuk tujuan awak meningkatkan pengikut, awak harus mengikuti selebriti yang mempunyai pengikut yang paling banyak diikuti. Mana akaun Instagram yang paling banyak diikuti pada tahun 2021? Awak boleh mengetahuinya dari Halaman Kedudukan Instagram ini.

Hack # 3: Mencuri Pengikut Instagram dari Pesaing

Hack lain yang berkesan untuk menarik pengikut ke akaun Instagram awak adalah pengikut yang dicuri dari pesaing. Awak tahu pesaing awak telah menghabiskan banyak usaha, mungkin pengiklanan belanjawan untuk mendapatkan pengikut Instagram, awak dapat memanfaatkannya untuk keuntungan awak. Jadi, apa yang perlu dibuat?

1. Follow beramai-ramai pengikut IG terlebih dahulu. Follow semua pengikut pesaing awak kerana mereka semua adalah pengikut awak yang berpotensi.

2. Gunakan hashtag dengan bijak. Cari siaran paling popular pesaing awak dan salin hashtag dan tampalkannya ke siaran baru awak.

Hack # 4: Mulakan Saluran IGTV untuk Meretas Lebih Banyak Pengikut Instagram

IGTV dianggap sebagai YouTube Instagram. Ia boleh didapati di Instagram atau sebagai aplikasi mandiri. Cerita adalah untuk kandungan pendek (15 saat), sedangkan IGTV boleh berdurasi beberapa minit dan hingga satu jam. Video menegak dan mendatar disokong.

Alt:Hack Pengikut Instagram dengan IGTV


Dengan membuat saluran IGTV, awak mempunyai peluang yang lebih baik untuk tampil menonjol di Explore, sehingga menjangkau lebih banyak pengikut yang berpotensi. Untuk "melanggan" saluran awak, penonton yang berminat mesti mengikuti awak di Instagram untuk diberitahu tentang kandungan yang akan datang - hack yang hebat untuk mengembangkan pengikut awak!

Dalam usaha hack pengikut Instagram percuma, lebih baik awak memperhatikan untuk mendapatkan pengguna Instagram yang sebenar, lebih baik menjadi sasaran pengikut Instagram awak.

Konklusinya

Itu semua tentang cara hack pengikut Instagram tanpa mengikuti, dan tanpa pengesahan manusia, tanpa tinjauan, tanpa log masuk. Untuk hack pengikut tanpa had Instagram, semua kaedah di atas boleh membantu awak. Namun, jika awak ingin meningkatkan pengikut Instagram dengan lebih cepat, GetInsmartaGetInsitaGetInsita adalah alat hack pengikut Instagram yang baik yang boleh awak gunakan. Awak boleh memuat turun APK pengikut hack Instagram pantas ini untuk Android awak, atau mendapatkannya dari App Store untuk iPhone awak, atau hanya memasangnya di komputer awak.

Walaupun awak seorang pemula untuk Instagram dan mempunyai pengikut kecil atau 0, awak boleh memanfaatkan trik ini terutamanya alat hack pengikut IG percuma GetInsmartaGetInsitaGetInsita untuk hack pengikut di Instagram dari 0 hingga 10k, 50k dengan mudah. Sekiranya awak sudah mempunyai banyak pengikut di Instagram, artikel ini akan membantu awak untuk meningkatkannya lebih banyak lagi.

GetInsitaGetInsmartaGetInsita - Get Free Instagram Followers & Likes without Following
 • Unlimited free Instagram followers, active and 100% real.
 • Totally free and authentic Instagram likes.
 • No password. No survey. Instant delivery.

Cara Untuk Mendapatkan Pengikut Instagram dari 0 hingga 10k, 50k dan Lebih Lagi dalam 5 langkah

GetInsta APK:Get Free Instagram Followers & Likes

How to Get and Increase Instagram Followers for Free without Login

Instagram Likes Apk: Get Free IG Likes for Android in 2021


GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following