Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

Top 7 Gratis Instagram Volgers App Zonder Wachtwoord In 2021 - 100% Veilig & Gratis

Bekijk de top 7 apps om gratis volgers voor Instagram te krijgen zonder wachtwoord in 2021. Verhoog je IG-volgers zonder wachtwoord om uw account veilig te boosten.


Updated 2022-01-20 02:10:07 | by Adriana

Vraag jij je af hoe je gratis volgers op Instagram kunt krijgen zonder wachtwoord? Iedereen wil tegenwoordig meer Instagram volgers krijgen en er zijn genoeg apps op de markt die je kunt gebruiken om je volgers te vergroten. Maar voor de meeste apps heb je je wachtwoord nodig, waardoor je het risico loopt dat je account wordt gebanned of uitgeschakeld. In dit artikel tonen we je de top 7 gratis Instagram volgers app zonder wachtwoord in 2021 om je te helpen je Instagram volgers te laten groeien zonder je zorgen te maken over de veiligheid van je account.

Instagram gratis volgers zonder wachtwoord.png

1. GetInsmartaGetInsitaGetInsita - Beste Gratis Instagram Volgers App Zonder Wachtwoord

Als u 1000 gratis volgers op Instagram wilt krijgen zonder wachtwoord, dan is GetInsmartaGetInsitaGetInsita uw beste keuze. Met meer dan 1 miljoen gebruikers, stond GetInsmartaGetInsitaGetInsita bekend als de beste gratis Instagram volgers en likes app voor iPhone, Android en Windows. Het biedt een platform waar Instagram-gebruikers elkaar kunnen volgen en likes kunnen geven. U kunt gratis munten krijgen door deze app te downloaden en u te registreren. Met de munten, kunt u gratis Instagram volgers krijgen zonder wachtwoord, omdat je gewoon de gebruikersnaam van uw Instagram hoeft in te voeren. 

U kunt meer munten krijgen door de app te delen en mee te doen aan de Dagelijkse Beloning. Met de munten, kunt u dagelijks meer gratis volgers krijgen. U kunt ook Instagram likes krijgen zonder wachtwoord met de munten die je krijgt in GetInsmartaGetInsitaGetInsita. Als je 1000 volgers of likes op Instagram wilt krijgen binnen 5 minuten, kun je direct Instagram volgers zonder wachtwoord kopen. Deze app is gratis, maar biedt je volgers en likes van hoge kwaliteit. Alle volgers en likes die je krijgt zijn van echte en actieve gebruikers die geïnteresseerd zijn in jouw account.

GetInsitaGetInsmartaGetInsita: Best Instagram Followers & Likes App
 • Free high-quality Instagram followers & likes from 100% real person.
 • Organic daily IG followers & likes with various subscriptions.
 • Instant delivery and 24/7 customer support.

Voordelen

 • Het is beschikbaar op iPhone, Android en Windows.

 • 100% veiligheid en privacy: Er is geen risico om GetInsmartaGetInsitaGetInsita te gebruiken om volgers en likes te krijgen, omdat het je wachtwoord niet nodig heeft en je privacy beschermt.

 • U kunt onbeperkt gratis Instagram volgers krijgen zonder wachtwoord van GetInsmartaGetInsitaGetInsita.

 • Wanneer uw volgers verhogen, zullen likes worden verhoogd op hetzelfde moment.

 • Al uw volgers en likes zullen snel worden verzonden binnen een redelijke tijd.

 • Het biedt echte en actieve volgers.

 • Gemakkelijk te gebruiken.

Nadelen

 • U moet uw wachtwoord invoeren om meer munten te krijgen door anderen te volgen of de berichten van anderen leuk te vinden, maar u kunt op deze manier onbeperkt gratis volgers en likes krijgen.

2. Followers Gallery - Beste automatische volgers zonder wachtwoord

De meeste gebruikers hebben vaak verschillende behoeften qua groei van volgers als gevolg van verschillende afwegingen. In vergelijking is GetInsmartaGetInsitaGetInsita de beste keuze om direct gratis Instagram volgers te krijgen, maar u wordt aangeraden om Followers Gallery uit te proberen als u elke 24 uur of elke maand gratis Instagram volgers wilt krijgen zonder een wachtwoord

Automatische Volgers - Followers Gallery.png

Voordelen

 • Geen wachtwoord nodig, alleen gebruikersnaam

 • Automatische Instagram volgers

 • 100% echte Instagram volgers

Nadelen

 • Gratis met beperkte volgers. Als u een enorm aantal volgers wilt krijgen, moet u betalen.

3. FollowInsta - Gratis Instagram Volgers Geen Wachtwoord Nodig

FollowInsta is een andere gratis Instagram volger app zonder wachtwoord te vragen, die echte Instagram volgers aanbieden met munten. Het is beschikbaar op Google Play en volledig compatibel met Android 5.0 en hoger. Met FollowInsta, kunt u de groei van uw volgers en likes controleren, de mensen die u volgt beheren en uw volgers en likes effectief laten groeien. Als de beste Instagram app met munten, kan iedereen onbeperkt gratis volgers met munten krijgen. Als u munten wilt verdienen door anderen te volgen, moet u uw Instagram-wachtwoord invoeren. Hoe doe je dit zonder het wachtwoord te geven van je echte Instagram account? De app staat gebruikers toe om maximaal 5 Instagram-accounts toe te voegen, dus je kunt je echte accounts toevoegen en één nieuw Instagram-account toevoegen. Dan verdien je munten met je nieuwe account en koop je volgers met munten voor uw echte Instagram-account zonder wachtwoord.

Instagram volgers zonder wachtwoord.png

Voordelen

 • Het is gratis om onbeperkt Instagram volgers met munten te krijgen.

 • Alle volgers die je krijgt via deze app zijn van echte mensen.

 • U krijgt direct volgers.

 • 100% veilig.

Nadelen

 1. Je moet wat tijd besteden aan het verdienen van munten elke dag.

4. Socialfollow - Krijg gratis volgers voor Instagram zonder wachtwoord

Socialfollow is een van de beste apps om Instagram volgers gratis te verhogen zonder wachtwoord. Deze veilige Instagram volgers app zorgt ervoor dat uw account niet kan worden gehackt of misbruikt. Het heeft veel Instagram gebruikers geholpen gratis Instagram volgers te krijgen in de afgelopen 5 jaar. Je hoeft geen tijdrovende enquêtes in te vullen. Je hoeft ook geen andere persoonlijke informatie in te voeren zoals een telefoonnummer. Het enige wat u hoeft te doen is Socialfollow registreren en drie categorieën selecteren die u interesseren of die betrekking hebben op uw niche. Dan zal het een aantal Instagram accounts aanraden om te volgen op basis van je keuzes. Je kunt dagelijks 50 gratis Instagram volgers krijgen als je elke dag 10 accounts volgt. 

Hoe gratis volgers op Instagram krijgen zonder wachtwoord.png

Voordelen

 • Het is een veilige app zonder wachtwoord.

 • U kunt gratis volgers krijgen met deze app.

 • De meeste van de volgers die je krijgt zijn degenen die geïnteresseerd zijn in uw account.

Nadelen

 • Deze app is alleen beschikbaar op PC en Mac.

 • Je kunt de accounts die de app je aanbeveelt niet ontvolgen, anders krijgen je nieuwe volgers een waarschuwing om je te ontvolgen.

 • Het algoritme om te detecteren welke volgers ze je moeten sturen is niet altijd correct.

5. InstaInfluencer - Verhoog Instagram volgers zonder wachtwoord

InstaInfluencer is een andere gratis Instagram volgers app zonder wachtwoord. Het is een van de beste gratis Instagram volgers app voor Android telefoons. Het analyseert de trending profielen van Instagram gebruikers en haalt de beste hashtags op die ervoor kunnen zorgen dat je meer Instagram volgers, likes en comments krijgt. Deze app is veilig omdat het niet het wachtwoord van je Instagram vraagt. Om de beste hashtags te krijgen, hoef je alleen maar de spelletjes te spelen en de kaarten om te draaien om punten te winnen. U kunt advertenties bekijken om meer spellen te spelen en meer punten te winnen. Hoe meer punten je krijgt, hoe betere hashtags je zult krijgen. Als je populairder wilt worden op Instagram, kun je InstaInfluencer proberen

Verhoog gratis Instagram volgers zonder wachtwoord.png

Voordelen

 • Geen wachtwoord vereist en geen munten nodig.

 • Gemakkelijk en gratis.

Nadelen

 • Het werkt alleen op Android.

 • Je moet naar advertenties kijken om punten te krijgen.

6. iDigic - Laat je Instagram volgers groeien zonder een applicatie

iDigic is een online platform speciaal ontworpen voor Instagram-gebruikers om volgers en likes te krijgen, wat betekent dat u uw Instagram-volgers kunt laten groeien zonder enige applicatie. Het biedt een gratis proefpakket voor elk nieuw account om gratis Instagram volgers te krijgen zonder wachtwoord. Het proefpakket is de eerste keer 100% gratis voor elk account om de Instagram service te testen. Omdat ze geen wachtwoord vereisen om uw volgers te krijgen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw account. Alles wat je nodig hebt om gratis Instagram volgers te krijgen is het invoeren van uw gebruikersnaam en e-mailadres, klik dan op de "Get Followers" knop. U krijgt direct gratis volgers in een paar minuten. iDigic krijgt een heleboel positieve recensies sinds de lancering in 2011. Ze bieden een scala aan pakketten om volgers te krijgen en u kunt degene kiezen die bij uw behoefte past. iDigic zorgt ervoor dat alle volgers die u hebt gekocht van echte en actieve Instagram-gebruikers zijn. Ze bieden ook een onmiddellijke levering die u volgers van hoge kwaliteit geeft binnen 0-3 uur

Gratis Instagram Volgers App Zonder Wachtwoord.png

Voordelen

 • Geen wachtwoord nodig

 • Gegarandeerde onmiddellijke levering

 • Volgers van hoge kwaliteit

 • Daling garantie

 • Veilige betalingsmogelijkheden

 • 24/7 klant en live chat ondersteuning

Nadelen

 • Gelimiteerde proefversie

7. Popular Up - Verhoog gratis Instagram volgers zonder wachtwoord

Popular Up is een gratis Instagram volgers en likes app, waar je gratis volgers en likes kunt krijgen voor je account. Met deze gratis Instagram volgers verhoger, krijg je echte Instagram volgers zonder wachtwoord. U kunt munten winnen door het volgen van anderen of het liken van andermans posts. Met de munten, kunt u uw reputatie te verhogen. Er zijn andere manieren om munten te winnen in de app zoals een dagelijkse check-in, mini-games spelen, of je vrienden uitnodigen. Als u deze app niet wilt downloaden, kunt u gemakkelijk online volgers kopen met een grote verscheidenheid aan pakketten

Gratis Instagram Volgers App - Zonder Wachtwoord.png

Voordelen

 • Geen wachtwoord nodig.

 • U kunt gratis volgers en likes krijgen via deze app.

 • Er zijn vele manieren om munten te winnen in de app.

Nadelen

 • Het werkt alleen op Android telefoons.

 • De instructies zijn niet gedetailleerd.

Conclusie

Dit zijn de top 7 gratis Instagram volgers app zonder wachtwoord in 2021. U kunt degene selecteren om uw Instagram te stimuleren zonder het lekken van wachtwoorden of het betalen van geld.


GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following