Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

3 Gratis Instagram Like Bots die werken in 2020

Veel mensen zeiden dat bots dood zijn in 2019, maar 2020 zal naar verwachting een beter jaar worden voor Instagram bots. Hier zijn 3 gratis Instagram likes bots die werken in 2020.


Updated 2022-01-20 02:10:08 | by Monica

Sinds 20 juni 2019 is Instagram goed geworden in het detecteren van bots. Veel automatiseringsdiensten die diensten aanbieden zoals het kweken van volgers, het automatisch liken van posts, het genereren van reacties of zelfs het versturen van privéberichten zijn sindsdien stopgezet. 

Gelukkig wordt verwacht dat dit jaar 2020 beter zal zijn dan het jaar 2019 op het gebied van Instagram bots. Als je op zoek bent naar de beste gratis Instagram bot liker app of service om te gebruiken voor je Instagram account, hier is alles wat je moet weten samen met een selectie van de best geteste automatiseringstools die beschikbaar zijn in 2020.

Gratis beschikbare Instagram Bots voor Likes in 2020

Vroeger waren er veel gratis Instagram bots. Claims dat ze voor je account werken, worden echter binnen een week of twee na de operatie alsnog geblokkeerd.

Gramto

Gramto is een oplossing die u zal helpen uw zichtbaarheid te vergroten door het verhogen van uw aantal volgers en het stimuleren van uw engagement rate en is er al een zeer lange tijd. Meerdere jaren ervaring in automatisering en Instagram diensten. Je hebt geen technische kennis nodig om Granto te gebruiken voor Instagram automatisering.

 Gramto

Het biedt een gratis plan waarmee je 1 account kunt toevoegen voor auto like/comment, schedule posting, auto DM, etc. Als je meerdere Instagrammers wilt beheren, kun je altijd upgraden naar een hoger plan. 

LikeUp

Vroeger boden ze een volledig gratis Instagram bot aan op Github. Het was de beste Instagram bot voor likes totdat Instagram het doodde. Nu hebben ze een vergelijkbare service voor het kweken van Instagram likes en volgers. 

 LikeUp

LikeUp werkt als een geautomatiseerde Instagram engagement groep. Je geeft likes aan posts in je feed, met specifieke hashtags, of op een bepaalde locatie, en ondertussen ontvang je automatisch likes van andere deelnemers, zonder handmatig werk.

Om aan de slag te gaan, moet je de Chrome-extensie installeren en inloggen met je Instagram-account. Vervolgens ontvang je likes op je laatste post en kun je ook je status bekijken in het Dashboard. 

Likezoid

Likezoid is een desktop app voor Instagram likes automatisering. Het is volledig gratis, maar met minder functies. Zodra je deze app downloadt en installeert op Windows of macOS, krijg je 50 gold die je kunt gebruiken om 50 likes te krijgen op een van je posts. Natuurlijk moet je eerst inloggen met je Instagram account. 

Zodra u uw Instagram-account verbindt, zal deze app uw account gebruiken om automatisch andere berichten leuk te vinden. Je zal zien wiens posts je geliked hebt maar je kan zelf beslissen welke of wat voor posts je wil liken. Je verdient 1 goud voor het liken van 1 post en je kunt tot 5 accounts verbinden om meer goud te verdienen. Dit zal allemaal automatisch gebeuren zonder manuele handelingen eens je de app aan hebt staan. 

Werken Instagram Bots?

Ja, op de korte termijn. Het is geweldig om automatisch te liken, te volgen en commentaar te geven om bekendheid te trekken als je geen grote aanhang hebt. Het werkt zelfs nog beter als je 0 volgers hebt. Maar je moet slim zijn en het niet te veel gebruiken, anders loop je het risico geblokkeerd te worden door Instagram.

Wanneer je een post leuk vindt, krijgt de Instagrammer die de post heeft gepubliceerd een melding. Naarmate je meer berichten leuk vindt, zal je profiel door meer mensen worden bekeken, namelijk meer mensen zullen je profiel gaan bekijken, je berichten leuk vinden en je terug gaan volgen. 

In het begin kun je deze Instagram auto bots gebruiken om echte Instagram likes en volgers te krijgen. Naarmate je groeit, zul je meer bekendheid krijgen, zodat je sneller organisch kunt groeien. Instagram heeft echter wel een limiet op het aantal posts dat je kunt liken. Hoewel Instagram nooit een specifiek aantal heeft onthuld, wordt aangenomen dat je maximaal 1000 foto's per dag kunt liken op Instagram. Als je overdrijft, zul je er waarschijnlijk achter komen dat Instagram je niet meer toestaat om mensen te volgen of andere posts te liken. 

Voor- en nadelen van het gebruik van een Instagram Bot

Het gebruik van een Instagram bot lijkt misschien een goede manier om meer likes te krijgen en de bekendheid te vergroten. Echter, een munt heeft twee kanten. Er zijn zowel voor- als nadelen bij het gebruik van Instagram bots. 

Voordelen van een goede Instagram Bot

U kunt uw automatiseringstools aanpassen om de meeste problemen te vermijden die gepaard gaan met het posten op bepaalde foto's en soorten accounts. Het kost tijd om het te leren, maar het is het waard. Verstandig gebruik van deze bots kan je behoeden voor problemen zoals het schorsen van je account.

Probeer Instagram-achtige bots niet overmatig te gebruiken! Uw bedrijf of uw profiel blijft kostbaar, overdrijf het niet. U kunt de analytics gebruiken om uw engagement rate te verbeteren, bewustzijn van uw merk op te bouwen en uw klantenbestand te laten groeien.

Nadelen van een Instagram Bot

Zoals alle automatiseringstools hebben Instagram-bots een paar nadelen. Het gebruik van een bot/automatisering kan in strijd zijn met de gebruiksvoorwaarden op Instagram. Overmatig gebruik van een bot zal je doen lijken op een spammer. Soms zul je handmatig moeten ingrijpen omdat tools nog niet alle menselijke interacties kunnen vervangen, dus zorg altijd voor je account en observeer om er zeker van te zijn dat alles goed gaat.

Een veiligere manier om je Instagram-levels en -volgers te laten groeien

Als u zich zorgen maakt over het gebruik van bots kan krijgen uw account beëindigd, moet je echt proberen de gratis app GetInsmartaGetInsitaGetInsita, een betere manier om te groeien Instagram volgers voor gratis. Het werkt zoals follow for follow op Instagram en like for like, dus GetInsmartaGetInsitaGetInsita helpt je om snel 100% echte en gratis likes en volgers op Instagram te krijgen zonder de richtlijnen van de Instagram community te schenden.

 GetInsta

Zodra u een gratis account, krijgt u een aantal munten voor u om uit te proberen. U kunt deze munten gebruiken om Instagram likes of volgers te kopen om te zien of het kan doen zoals het beweert. Het beste deel, moet u alleen uw Instagram naam zonder het delen van uw Instagram wachtwoord voor het krijgen van volgers, dus je hoeft geen zorgen te maken over uw account wordt geblokkeerd door Instagram.  

Om meer munten te krijgen, kunt u andere Instagram-profielen volgen of de berichten van anderen binnen deze app leuk vinden. Als je een budget hebt, kun je ook met weinig geld een groot aantal echte volgers of like's kopen. 

Geen bots zijn toegestaan binnen de GetInsmartaGetInsitaGetInsita app, en alle volgers of likes zullen van echte mensen zijn, dus u zult uw volgers geleidelijk zien groeien (niet onmiddellijk) wanneer u een groot aantal volgers koopt.

GetInsitaGetInsmartaGetInsita: Best Instagram Followers & Likes App
  • Free high-quality Instagram followers & likes from 100% real person.
  • Organic daily IG followers & likes with various subscriptions.
  • Instant delivery and 24/7 customer support.
GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following