Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

Cara Dapatkan Pengikut Instagram Percuma tanpa Pengesahan Manusia 2021 [iOS& Android]

Bagaimana untuk mendapatkan pengikut Instagram percuma tanpa pengesahan manusia pada tahun 2021? Artikel itu menyenaraikan 3 aplikasi untuk mendapatkan 1000 pengikut Instagram percuma tanpa pengesahan manusia di iOS dan Android.


Updated 2022-01-20 02:10:08 | by Mathilda

Ingin mendapatkan pengikut Instagram percuma tanpa pengesahan manusia pada tahun 2021? Setiap syarikat, perniagaan atau individu berusaha membina kehadiran Instagram agar mereka dapat mempromosikan produk mereka kepada sebilangan besar orang. Di pasaran, terdapat banyak alat yang membolehkan orang memperoleh pengikut Instagram dengan pengesahan manusia secara automatik. Ini sangat menjengkelkan dan tidak selamat. Kemudian, bagaimana mendapatkan pengikut 5K Instagram percuma tanpa pengesahan manusia dalam satu minggu? Nasib baik, terdapat 3 aplikasi terbaik yang boleh anda gunakan di iOS dan Android untuk akaun Instagram peribadi atau profesional anda.

pengikut Instagram percuma tanpa pengesahan manusia

1. GetInsmartaGetInsitaGetInsita - Dapatkan 10000 Pengikut Instagram Percuma Tanpa Pengesahan Manusia [100% TULEN & SELAMAT]

Dalam percubaan saya, GetInsmartaGetInsitaGetInsita adalah alat paling selamat dan boleh dipercayai yang membolehkan pengguna mendapatkan pengikut Instagram percuma tanpa pengesahan atau tinjauan manusia. Ia tidak memerlukan pengguna untuk mengisi tinjauan atau memberikan kata laluan Instagram anda kepada siapa pun. Data peribadi tidak diperlukan. Keselamatan dan privasi anda terjamin.

GetInsitaGetInsmartaGetInsita: Best Instagram Followers & Likes App
 • Free high-quality Instagram followers & likes from 100% real person.
 • Organic daily IG followers & likes with various subscriptions.
 • Instant delivery and 24/7 customer support.

Terdapat dalam iOS, Android, dan Windows, GetInsmartaGetInsitaGetInsita adalah untuk pengikut dan likes Instagram berkualiti tinggi yang berkembang 100% dengan cepat dan organik dari orang yang sebenar dan aktif. Semasa memproses pesanan, ia tidak pernah meminta kata laluan Instagram anda, yang bermaksud akaun anda tidak akan diretas atau disalahgunakan dengan cara apa pun. Anda juga tidak perlu mengisi soal selidik atau mendaftarkan nombor telefon ke perkhidmatan pelik. Pendek kata, tanpa membayar sesen pun, anda dapat dengan mudah mendapatkan 10000 pengikut IG percuma dalam satu hari tanpa pengesahan manusia.

Selain itu, pasukan GetInsmartaGetInsitaGetInsita tidak bekerjasama dengan pihak ketiga. Tidak seperti perkhidmatan pertumbuhan Instagram yang lain, mereka tidak menjual atau mendedahkan data anda kepada syarikat lain. Oleh itu, anda boleh mendapatkan pertumbuhan organik pengikut Instagram tanpa had dan nyata dalam sistem keselamatan terbaiknya. 

Sekarang, periksa langkah-langkah untuk pergi dari 1000 hingga 10000 pengikut di Instagram tanpa tinjauan. Di sini saya hanya tunjukkan panduan ringkas versi aplikasinya Android. Versi Windows dan iOS beroperasi sama.

Cara berfungsi:

Langkah 1. Muat turun percuma dan pasang apk pengikut GetInsmartaGetInsitaGetInsitapada telefon Android anda.

Langkah 2. Daftar akaun percuma dengan e-mel anda dan log masuk dengan akaun anda. Kemudian anda akan mendapat sejumlah duit syiling yang boleh digunakan untuk membeli pengikut dan likes Instagram yang sebenar.

Langkah 3. Tambahkan satu atau lebih akaun Instagram ke aplikasi. GetInsmartaGetInsitaGetInsita membolehkan pengguna memperoleh lebih banyak duit syiling secara percuma sehingga anda dapat memperoleh pengikut Instagram tanpa had percuma tanpa pengesahan manusia. 

Setiap akaun boleh digunakan untuk mendapatkan duit syiling percuma. Cukup ketuk ikon "Dapatkan Syiling" di bahagian bawah dan kemudian seperti pos orang lain atau ikuti orang lain untuk membuat duit syiling. Sebagai contoh, anda akan mendapat 100 syiling setelah mengikuti satu pengguna.

membeli pengikut dan likes Instagram yang sebenar

Langkah 4. Semasa membuat duit syiling yang cukup, pilih akaun IG untuk menerbitkan tugas pengikut anda. Semua perubahan dapat dilihat dalam 24 jam, maka anda akan mendapat 10000 pengikut di Instagram dengan pantas dan percuma. 

mendapat 10000 pengikut di Instagram dengan pantas dan percuma

Kelebihan:

 • 100% pengikut dan likes yang sebenar dan berkualiti tinggi

 • Selamat dan bersih

 • dapatkan lebih banyak pengikut Instagram tanpa pengesahan manusia

 • Penghantaran segera dan berpatutan

 • Peningkatan secara organik

 • Sokongan pelanggan 24/7

 • Tersedia pada Android, iOS, dan PC

Keburukan:

 • Kadang kala tugasnya terhad

2. Pengikut Turbo untuk Instagram - Dapatkan 200 Pengikut Instagram percuma Tanpa Pengesahan Manusia

Turbo Followers for Instagram adalah aplikasi pengikut Instagram yang ringkas, selamat, dan percuma tanpa pengesahan manusia, yang serasi dengan Android, iOS, dan macOS. Ia direka untuk pengguna Instagram sahaja. Sistem ini sangat telus mengenai cara kerjanya, dan telah membina komuniti Instagram di mana orang benar-benar berminat untuk mencari orang yang menarik dan kemudian mengikutinya. Ini adalah persekitaran yang membolehkan dan menerima pengikut, jadi anda boleh mengikuti profil Instagram apabila anda berminat, dan orang hanya mengikuti akaun anda apabila mereka berminat.

aplikasi pengikut Instagram yang ringkas, selamat, dan percuma tanpa pengesahan manusia

Semua proses yang dirancang untuk menarik pengguna dilakukan secara manual, tetapi pengikut ganjaran akan ditambahkan secara automatik. Anda dibenarkan menggunakan hashtag yang dibuat untuk mendedahkan profil anda dan menggunakan pelbagai ciri untuk menarik pengikut sebanyak mungkin. 

Ingin segera mendapatkan ribuan pengikut Instagram percuma dan aktif tanpa pengesahan atau tinjauan? Cari beberapa profil pengguna lain, ikuti mereka, dan kumpulkan duit syiling. Selepas itu, gunakan duit syiling untuk menarik lebih banyak pengikut sebenar, dan kemudian anda akan diberi 50, 100, 200, atau lebih daripada 1,000 pengikut. Perhatikan bahawa kadar pertumbuhan dengan aplikasi ini mungkin lebih perlahan daripada dengan alat pertama. Lihat langkah mudah di bawah:

Cara berfungsi:

Langkah 1. Lihat orang lain dan ikuti mereka untuk mendapatkan duit syiling percuma

Langkah 2. Belanjakan duit syiling untuk mendapatkan pengikut dari pengguna sebenar

Langkah 3. Lihat laporan status masa nyata untuk pesanan pengikut anda

Kebaikan:

 • Boleh digunakan dengan Android, iOS, dan macOS

 • Mudah digunakan

 • Pengguna sebenar dan aktif

 • Memberi bonus untuk mendapatkan likes dan tontonan Instagram percuma

Keburukan:

 • Beberapa fungsi mahal

 • Mungkin dapat pengikut palsu

3. NewCam - Dapatkan 100 Pengikut Instagram Percuma Tanpa Pengesahan Manusia

NewCam APK adalah aplikasi gaya hidup untuk Android. Tidak perlu pendaftaran dan log masuk. Pada masa ini, aplikasinya percuma. Ia boleh dimuat turun dari APKFab atau Google Play di Android. Semua fail APK / XAPK di APKFab.com adalah fail asli dengan muat turun pantas 100% selamat. Ia selamat dan hanya memerlukan sedikit simpanan storan mudah alih anda. Pendek kata, anda boleh memuat turun dengan mudah kurang dari 20 saat.

Dapatkan 100 Pengikut Instagram Percuma Tanpa Pengesahan Manusia

Setiap pengguna telefon bimbit dapat menggunakannya untuk meningkatkan pengikut Instagram secara automatik tanpa mengeluarkan duit syiling. Untuk mendapatkan lebih banyak pengikut untuk akaun Instagram anda, kongsi foto cantik anda, dan dapatkan likes dan pengikut tambahan. Perhatikan bahawa kamera vintaj adalah penyebab utama tarikan pengikut. Alat penyunting gambarnya juga dirancang untuk mendapatkan 100 pengikut Instagram percuma tanpa pengesahan manusia untuk setiap pos.

Kelebihan:

 • Mudah dan senang dimuat turun

 • Tidak perlu pendaftaran dan log masuk

 • Menambah pengikut Instagram percuma secara automatik

 • Mengisi sedikit ruang pada storan mudah alih anda

Keburukan:

 • Terhad untuk peranti telefon bimbit

 • Mungkin mendapat pengikut palsu

 • Tiada versi PC & iOS 

Rajah Perbandingan Terperinci dari 3 Aplikasi Ini 

Setelah membaca pengenalan di atas, adakah anda masih tertanya-tanya alat mana yang terbaik untuk anda mendapatkan pengikut Instagram tanpa had percuma tanpa pengesahan manusia? Tidak menjadi masalah. Lihat carta perbandingan terperinci di bawah. Saya harap ia dapat membantu anda mencari yang paling sesuai dengan anda.

AplikasiKeserasianPengguna PalsuPercumaPengikut dalam 1 HariPenumbuhan OrganikSyiling
GetInsmartaGetInsitaGetInsitaiOS, Android, PCTiadaYa10000YaPercuma
Turbo Followers for InstagramAndroid, iOS, dan macOSKadang kalaAda yang mahal200Tidak pastiPercuma
NewCamAndroidKadang kalaYa100Tidak pasti/

Kesimpulannya:

Instagram adalah platform media sosial yang paling banyak digunakan di dunia. Jumlah pengikut yang anda miliki menentukan kesan akaun Instagram anda. Dengan menarik 10 juta pengikut sebenar, akaun Instagram anda akan mula menjana jualan berjuta-juta dolar. Pilih alat terbaik untuk membuatnya.

Seperti yang anda lihat dari jadual perbandingan di atas, hanya GetInsmartaGetInsitaGetInsita yang dapat membantu pengguna mendapatkan sebilangan besar pengikut sebenar secara percuma dalam satu hari atau minggu. Dua aplikasi lain juga tersedia secara percuma untuk mendapatkan pengikut Instagram percuma tanpa pengesahan manusia pada tahun 2021, tetapi dalam jumlah yang lebih kecil. Sekiranya akaun anda sudah mempunyai banyak pengikut, anda boleh memilih GetInsmartaGetInsitaGetInsita untuk mendapatkan banyak pengikut dalam satu masa. Sekiranya anda mempunyai sebilangan kecil pengikut, ingatlah untuk meningkatkan peminat anda secara beransur-ansur. Dua aplikasi terakhir juga merupakan pilihan yang baik. Keputusan akhir terpulang kepada anda.

GetInsitaGetInsmartaGetInsita: Best Instagram Followers & Likes App
 • Free high-quality Instagram followers & likes from 100% real person.
 • Organic daily IG followers & likes with various subscriptions.
 • Instant delivery and 24/7 customer support.


GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following