Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

7 Perfecte Eerste Instagram Post Ideeën op Je Nieuwe Account [Krijg Nu Likes]

Op zoek naar de eerste Instagram post ideeën voor je nieuwe account? Dit artikel laat je 7 ideeën zien voor je eerste post op Instagram om je te helpen 10k+ likes te krijgen.


Updated 2022-01-20 02:10:07 | by Adriana

Wanneer je een nieuw Instagram account begint, denk je dan na over zo'n vraag: wat moet mijn eerste Instagram post zijn? Ben je op zoek naar een aantal eerste Instagram post ideeën op je nieuwe account? 

Eerste Instagram Post Ideeën.png

Dit probleem lijkt veel mensen met een nieuwe account te plagen. In feite vertegenwoordigt de eerste Instagram post je eerste indruk. Als je dus een nieuw Instagram-account begint, is het noodzakelijk dat je de eerste foto die je plaatst zorgvuldig kiest. Op deze manier kun je snel volgers en likes krijgen. Dus, hoe kies je je eerste foto? Dit artikel laat je 7 ideeën zien voor je eerste Instagram post op je nieuwe account. Bovendien is er een bonustip over hoe je likes krijgt voor je eerste Instagram post. Als je daar om geeft, ga dan direct naar deel 3.

Op basis van de verschillende doeleinden, worden Instagram accounts verdeeld in twee categorieën: persoonlijk account en zakelijk account. Voor een persoonlijk account is het doel om mensen je te laten leren kennen. Voor zakelijke accounts is het doel om de producten en de merken te promoten. Volgens de twee verschillende soorten accounts, zal dit artikel 7 verschillende eerste Instagram post ideeën geven met eerste Instagram post voorbeelden.

Deel 1: Eerste persoonlijke Instagram post ideeën

Een persoonlijk account is het meest voorkomende type account. Als je een nieuw persoonlijk account hebt, is het de bedoeling dat je je persoonlijke leven deelt en mensen je laat leren kennen. Dus, wat voor soort foto's kun je publiceren als je eerste Instagram post? Hier zijn 4 ideeën voor persoonlijke Instagram post ideeën.

Idee 1: Een foto van jezelf om iedereen je te laten kennen

Het lijkt een van de beste Instagram introductie post ideeën te zijn om je eerste Instagram post te publiceren met een foto van jezelf. Om mensen je te laten kennen, is het de bedoeling dat je je gezicht duidelijk laat zien. Zo krijgen mensen een eenvoudige en royale indruk van je, wat hun interesse in je zal wekken. David Beckham, bijvoorbeeld, publiceerde een selfie op zijn eerste Instagram-post, waarop hij zijn knappe gezicht liet zien en enorme Instagram-post likes kreeg.

Ideeën voor eerste Instagram-post.png

Idee 2: Een foto met belangrijke mensen

Je kunt ook een foto met belangrijke mensen publiceren als je eerste Instagram-post. Zo zullen mensen je sociale kring leren kennen. En misschien zullen de volgers van de belangrijke persoon je beginnen te kennen en aandacht aan je beginnen te besteden. Bovendien zal je eerste Instagram post betekenisvol en gedenkwaardig zijn. Leonardo's eerste post, bijvoorbeeld, is een foto van hem met de secretaris-generaal Ban Ki-moon op de UN Climate2014 Summit. Hij publiceerde de betekenisvolle en heilige foto als zijn eerste Instagram post. 

Ideeën voor eerste Instagram post.png

Idee 3: Een foto die relevant is voor je thema

Voor bloggers van webberoemdheden is het een goed idee om het thema van je account te bepalen voordat je een nieuw account begint, zoals reizen, eten, fotografie, enzovoort. Je eerste Instagram post moet in overeenstemming zijn met je thema. Zo zullen mensen je Instagram-thema kennen en je volgen als ze geïnteresseerd zijn. De eerste post van de Singaporese Instagram-blogger Girleatworld was een foto van ijs dat ze at tijdens een reis naar Duitsland. Dit is een directe en duidelijke inleiding tot het thema van haar blog, namelijk reizen en eten. Ze combineert lokale scènes met lokaal eten om een andere visuele esthetiek te creëren en een groot aantal likes en volgers te krijgen.

Ideeën voor je eerste Instagram-posts.png

Idee 4: Een foto van uw kleurrijke leven: boeken, films, muziek, reizen, enz.

Iedereen volgt graag mensen met een kleurrijk leven, wat hun interesse en aandacht kan wekken. Je kunt ervoor kiezen om een geweldig boek, film of muziek te delen op je eerste Instagram post. Ondertussen zijn er een aantal eerste Instagram post bijschrift ideeën. Ten eerste kun je een eenvoudige inleiding geven op wat je deelt. Anderzijds kun je je gevoelens en meningen uiten over het boek, de film of de muziek die je deelt. Niet alleen zal een goede en interessante post je nieuwe account helpen om snel likes en volgers te krijgen, maar het kan ook het goede voorbeeld geven en je volgers inspireren om hetzelfde te doen.

Deel 2: Eerste Instagram Post Ideeën voor Business Account 

Een bedrijfsaccount of professioneel Instagram-account wordt gebruikt om merken te promoten. Nike, Adidas en andere merken hebben bijvoorbeeld allemaal een Instagram-account. Instagram is een engagement goudmijn gebleken voor merken in bepaalde industrieën. Een eerste nuttige Instagram post kan de producten promoten en meer gebruikers engageren voor merken. Er zijn 3 eerste post op Instagram ideeën met de eerste Instagram post voor bedrijven voorbeelden.

Idee 5: Introductie van het merk of product

Een introductie van het merk of product is een effectief eerste Instagram post idee voor bedrijven, dat het logo, de slogan en de kenmerken van het product kan bevatten. Op die manier hebben mensen, op basis van je eerste post, een algemeen idee van je merk of product. Ondertussen, om klanten een duidelijk en intuïtief begrip te geven, kun je er ook voor kiezen om een aantal visuele foto's van het merk of product te laten zien.

Idee 6: opmerkingen en feedback van klanten

Aanbevelingen van klanten en door gebruikers gegenereerde inhoud zijn beide geweldige eerste Instagram-postideeën om te laten zien hoe mensen uw product of dienst daadwerkelijk gebruiken. Mensen houden ervan om te horen wat andere mensen van het merk of product vinden. Klanten kunnen meer authentieke en zinvolle verhalen over uw merk of product delen dan u dat kunt. Op basis van de opmerkingen en feedback van klanten hebben mensen een algemene indruk van uw merk of product en zullen ze zich waarschijnlijk aangetrokken voelen. U kunt dus de inhoud van uw klanten over het merk of product delen in uw eerste Instagram-post. 

Idee 7: oorzaak-gerelateerde marketing

Het delen van de oorzaak-gerelateerde marketing van het merk op uw eerste zakelijke accountpost kan een goed sociaal imago van het merk opbouwen, de blootstellingsgraad en het marktaandeel van het merk verbeteren, en een enorm reclame-effect hebben. Ten tweede, het is bevorderlijk voor de bouw van merk cultuur en de verbetering van het gevoel van personeel van eer en behoren. In één woord, projecteer de idealen en waarden waar het merk voor staat door gebruik te maken van oorzaak-gerelateerde marketing. Zo maakt uw merk door de eerste Instagram-post een goede indruk en beginnen mensen u te volgen.

Eerste Instagram Post Ideeën voor Bedrijven.png

Deel 3: Bonustip - Hoe krijg je likes voor je eerste Instagram-post

Als nieuwelingen op Instagram is het onwaarschijnlijk dat je eerste post een groot publiek heeft en veel likes krijgt. Dus, hoe vergroot je de exposure en krijg je likes voor je eerste Instagram post?Hier raden we je de beste gratis Instagram likes generator aan - GetInsmartaGetInsitaGetInsita.

Beschikbaar op Windows, Android & iOS, GetInsmartaGetInsitaGetInsita is een munten generator om 100% gratis en echte Instagram likes te krijgen. U kunt gratis munten te krijgen door het doen van een aantal eenvoudige taken en gebruik ze dan om te ruilen Instagram houdt van voor uw berichten en ook volgelingen.  

Hier zijn de eenvoudige stappen om GetInsmartaGetInsitaGetInsita te gebruiken om likes te krijgen voor je eerste Instagram post.

Stap 1. Download GetInsmartaGetInsitaGetInsita gratis op je computer, Android telefoon of iPhone. Installeer het vervolgens en voer het uit.

Stap 2. Open GetInsmartaGetInsitaGetInsita en maak een account aan > Voeg een of meerdere Instagram gebruikersnamen toe, geen wachtwoord nodig.

Stap 3. Selecteer de eerste post die je likes wilt krijgen > Selecteer een plan voor het aantal likes dat je wilt krijgen > Krijg nu likes.

Hoe krijg je likes voor je eerste Instagram-post.png

De onderste regel

Dat is alles voor 7 perfecte eerste Instagram post ideeën. Elk idee is uitvoerbaar en je kunt er een kiezen die het beste bij je past. Als het tijd is om je eerste Instagram post te selecteren, zorg er dan voor dat het een goede indruk maakt om je te helpen volgers te betrekken en de tand des tijds doorstaat, zodat je trots kunt zijn op je eerste foto. Trouwens, om likes te krijgen voor je eerste Instagram post, kan GetInsmartaGetInsitaGetInsita een goede keuze zijn. Je kunt er dagelijks gratis Instagram likes mee krijgen. Start je nieuwe account en probeer GetInsmartaGetInsitaGetInsita uit!

GetInsitaGetInsmartaGetInsita: Best Instagram Followers & Likes App
  • Free high-quality Instagram followers & likes from 100% real person.
  • Organic daily IG followers & likes with various subscriptions.
  • Instant delivery and 24/7 customer support.


GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following