Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

3 Manieren om Privé Instagram-video's en Verhalen te Downloaden Zonder Apps van Derden

​Download hier privé Instagram-video's! Je leert ook hoe je privé Instagram-verhalen kunt downloaden.


Updated 2022-01-20 02:10:07 | by Rena

Sommigen van jullie vragen zich misschien af "Hoe kan ik video's downloaden van een privéaccount op Instagram?" Bent u ooit de situatie tegengekomen waarin de prompt verschijnt: "Dit account is privé. Volgen om hun foto's en video's te zien "? Om dit probleem op te lossen, moet je allereerst het privé-account volgen en goedgekeurd worden. Dan heb je alleen een desktopwebbrowser nodig. Je hoeft niet eens een app van derden te downloaden om privé Instagram-video's te downloaden.

Download Instagram-video's van Privé-account

Het artikel biedt drie methoden om Instagram-video's van privéaccounts op je pc te downloaden. Ze hebben twee dingen gemeen: de bronpagina is vereist en alleen een webbrowser is voldoende.

Methode 1: Download Privé Instagram-video's Via Aloinstagram - Automatische Broncode

Aloinstagram Private Downloader helpt gebruikers bij het downloaden van privéfoto's video's en verhalen. Instagram-inhoud van de privé-accounts is alleen zichtbaar voor mensen die je goedkeurt. Om Instagram-video's van privé-accounts te downloaden, heb je de paginabron van de Instagram-video nodig. Hoe is het te krijgen? Aloinstagram bezit een briljante functie, die automatisch een paginabron kan genereren zodra je de URL plakt. Zodra de bronpagina klaar is, identificeert deze onmiddellijk de inhoud en toont je deze in de vorm van afbeeldingen of video's. 

Hieronder volgen specifieke stappen voor het snel opslaan van privé Instagram-video's op pc via Aloinstagram.

Stap 1. Log in op je Instagram-account in een browser. Kopieer de URL van een bericht van een privéaccount.

Stap 2. Ga naar Aloinstagram en plak de URL volgens de instructies. Vervolgens wordt automatisch de paginabron gegenereerd. Kopieer en plak het in een nieuw tabblad van een browser.

Stap 3. Vervolgens zie je regels met codes. Kopieer ze, ga terug naar Aloinstagram en plak ze in het laatste vak.

Download Instagram Verhalen Privé-account

Stap 4. Klik op de downloadknop en de privévideo zal verschijnen. Sla het vervolgens op je pc op.

Je kunt de eerste stap niet overslaan en de bronpagina rechtstreeks in het derde vak plakken. Het werkt niet. Aloinstagrem zal je vertellen om het eerste vak in te vullen, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.

Download Instagram Video Private Profile

Bonustip: Hoe Je Meer Volgers Kan Krijgen Als Accounts Privé Zijn

Als je account privé is, zien mensen je berichten niet tenzij ze jou volgen. Als gevolg hiervan verlies je veel potentiële Instagram-volgers. Er is een manier om in 5 minuten 1000 echte IG-volgers te krijgen, ook al is het account privé.

InsBottleGetInsitaGetInsita is een 100% veilige app om Instagram-volgers en likes te krijgen. Door taken uit te voeren, verdien je munten, die je kunt gebruiken om echte volgers te krijgen. Tot nu toe bezit InsBottleGetInsitaGetInsita dagelijks 100.000 gebruikers. Denk er eens over na, als 100.000 mensen je volgen, hoeveel IG-volgers je dan krijgt. Om nog maar te zwijgen over het aantal dat blijft stijgen. Bovendien heeft het het beste beveiligingssysteem om de privacy van gebruikers te beschermen. Geen virus, geen lek, geen risico, het is veilig te gebruiken op Android, iOS en pc.

GetInsitaInsbottleGetInsita: Best Instagram Followers & Likes App
  • Free high-quality Instagram followers & likes from 100% real person.
  • Organic daily IG followers & likes with various subscriptions.
  • Instant delivery and 24/7 customer support.

Methode 2: Gebruik Instagram Private Video Downloader - Zonder Postlinks

Instagram Private Video Downloader is ook een handige tool die toebehoort aan Howtotechies. Hiermee kun je snel privévideo's van Instagram-verhalen downloaden. Evenzo is de paginabron van de privévideo vereist om video van servers te downloaden. Als een van de bekendste videodownloaders helpen de snelle servers je om snel video's in MP4-indeling van hoge kwaliteit te verkrijgen. Als je de kwaliteit van de video wilt, is deze methode beter geschikt. Het werkt prima op pc, Android en iPhone.

Bovendien is de postlink niet vereist, wat het downloaden eenvoudiger maakt. De webpagina van deze tool is absoluut duidelijk, inclusief een vak voor het invoeren van de paginabron en een knop "Download". Zonder de postlink kun je tijd besparen door heen en weer te schakelen tussen Instagram en de Downloader.

Controleer de onderstaande eenvoudige stappen:

Stap 1. Log in op je Instagram-account in een webbrowser.

Stap 2. Klik op de drie stippen boven de privévideo die je verkiest. Klik op de knop "Ga naar bericht".

Stap 3. Ga naar het bericht, klik met de rechtermuisknop ergens en selecteer de optie "Paginabron weergeven". Of je kunt de sneltoets "Ctrl + U" gebruiken om de paginabron te zien.

Stap 4. Selecteer en kopieer alle HTML-code uit de browser of gebruik de sneltoets "Ctrl + A + C". Terug naar Instagram Private Video Downloader, plak het in het vak.

Stap 5. Klik ten slotte op de knop "Downloaden" en de privévideo zal verschijnen. Druk op de knop "Downloaden" onder de video en je kunt genieten van de privévideo op pc.

Hoe Instagram Privévideo's Te Downloaden

De paginabron wordt niet gegenereerd, maar het is niet moeilijk om deze te krijgen. Je kunt gewoon met de rechtermuisknop op de pagina van het bericht klikken en de broncode verschijnt direct op een ander tabblad.

Methode 3: Download Gratis Privé Instagram-video's Geen Advertenties

Privévideo's zijn ook de bron van je verbeelding, waardoor je meer volgers op Instagram kunt krijgen. Door video's van anderen te delen, kun je ook gratis likes op je account krijgen. Als je op zoek bent naar een online privévideo, kun je naar de officiële website van insta-downloader gaan en Instagram Private Photo & Private Video Downloader vinden. Het is een online video-downloader waarmee je Instagram-video's van privé-accounts kunt downloaden. Het is gratis te gebruiken en het heeft geen vervelende advertenties, wat het handig maakt voor mensen die een hekel hebben aan advertenties. Je kunt privévideo's downloaden op pc, iPhone, Android en Mac OS. Net als Aloinstagram kan het ook een paginabron genereren, maar niet automatisch.

Volg deze stappen om een privé Instagram-video te downloaden.

Stap 1. Open Instagram in een browser en ga naar een Instagram-bericht, waarvan je video's wilt downloaden.

Stap 2. Kopieer de link van het bericht, plak deze in het eerste vak.

Stap 3. Klik op de knop "Foto / video ophalen". Er wordt een link naar de paginabron van het bericht gegenereerd. Kopieer de link.

Stap 4. Open de link op een nieuw tabblad, kopieer alle Instagram HTML-code die je hebt gezien.

Stap 5. Plak het in het laatste tekstvak en klik op de knop "Foto / video downloaden".

Stap 6. Insta-Downloader haalt het privébericht uit de HTML-code. Dan kun je de video downloaden.

Hoe Privé Instagram-video's Op PC Te Downloaden

Je hebt zowel de link als de paginabroncode nodig om privévideo's te downloaden. Volg elke stap om met succes privévideo's en foto's van Instagram te downloaden op je iPhone, Android of pc.

Extra methode: Download Privé Instagramverhalen

De 3 bovenstaande manieren zijn voor het downloaden van websites. Sommigen vinden het downloaden van een app tijdrovend, terwijl anderen vinden dat het elke keer openen van een site triviaal is. Hier is een app voor de tweede groep mensen om privé Instagram-verhalen te downloaden.

De naam is Story Assistant, met een eenvoudige gebruikersinterface. Om de app te gebruiken, moet je eerst inloggen op je IG-account. Nadat je je hebt aangemeld, zie je alle mensen die je volgt. Ten tweede, tik op één persoon en je kunt alle verhalen van dat account downloaden. Voor privé-accounts kun je hun gebruikersnamen zoeken met de zoekoptie. Volg daarna dezelfde stap om Instagram-verhalen te downloaden.

Download de Privé-app Voor Instagram-video's

Conclusie

Het enige probleem bij het downloaden van privé Instagram-video's is dat mensen geen manier kunnen vinden om privé Instagram-accounts te bekijken. Maar als je mijn wegen volgt, zal het geen probleem zijn. Welke methoden vind je het leukst? Probeer ze en je zult weten hoe gemakkelijk het is om een privé Instagram-video te downloaden. Maak je geen zorgen als je account privé is, InsBottleGetInsitaGetInsita helpt je om meer volgers te krijgen.

GetInsitaInsbottleGetInsita - Get Free Instagram Followers & Likes without Following
  • Unlimited free Instagram followers, active and 100% real.
  • Totally free and authentic Instagram likes.
  • No password. No survey. Instant delivery.GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following