Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

Een gids voor iedereen: 3 manieren om privé Instagram stories te downloaden

Hoe download je privé Instagram stories op iOS, Android of PC? Op deze pagina vindt u 3 manieren om dat gemakkelijk en direct te doen.


Updated 2022-01-20 02:10:07 | by Rainer

Dit is een vraag van Quora: Hoe privé Instagram stories downloaden?

 Hoe privé Instagram Stories downloaden

Na Google is Instagram nu een van de grootste sociale platforms, waar mensen niet alleen een marketingstrategie kunnen maken, maar ook een plezierige ervaring kunnen hebbe, door verschillende verbazingwekkende berichten. Echter, in tegenstelling tot andere platforms, staat Instagram gebruikers niet toe om foto's op te slaan of om privé Instagram stories direct te downloaden. Maar maak je geen zorgen! Of u nu een iPhone, Samsung of Dell gebruikt, hier vindt u enkele nuttige tips die voor alle toestellen gelden, zolang er maar vraag is naar het gemakkelijk opslaan van berichten. Blijf kijken! 

Title List

Opmerking: Sommige mensen downloaden de Stories van anderen voor eigen gebruik. Dus, meer volgelingen betekenen meer materiaal. GetInsmartaGetInsitaGetInsita heeft miljoenen gebruikers geholpen om zo snel mogelijk zo veel mogelijk nieuwe Stories te bereiken.

GetInsitaGetInsmartaGetInsita: Best Instagram Followers & Likes App
 • Free high-quality Instagram followers & likes from 100% real person.
 • Organic daily IG followers & likes with various subscriptions.
 • Instant delivery and 24/7 customer support.

Maar als u ze niet slechts voor uw eigen gebruik opslaat, check dan het volgende om meer te weten!

Download Privé Instagram Stories met iOS

Na Google raakt Apple 1,5 miljard actieve apparaten met iOS in 2021, en de gebruikers zijn nieuwsgierig naar hoe je privé Instagram Story-video's kunt downloaden. Hier zijn twee manieren voor iOS om te helpen.

Download Privé Instagram Stories met InsTake

Als je veel tijd besteedt aan het bekijken, maken en downloaden van Insta Stories online, is de kans groot dat je hebt gehoord van InsTake. InsTake is een Instagram privé story downloader die je helpt om Insta Stories en berichten in een paar klikken te downloaden.

Waarom InsTake?

 • Gebruiksvriendelijk

In tegenstelling tot de Instagram volgers software, is InsTake toegewijd aan het principe van minder is eigenlijk meer. Namelijk, niet alleen de gebruikersinterface is eenvoudig, maar ook de bedieningsstappen zijn zeer eenvoudig uit te voeren.

 • Geen Advertenties

InsTake stelt uw eisen voor het downloaden van Instagram-foto's en berichten voorop, maar dat hoeft niet te leiden tot het bevriezen van uw telefoon door achteloos spam-popups toe te voegen.

 • Veilig

Er is slechts een kleine kans dat uw privacy gelekt zou worden, want InsTake heeft een sterk en professioneel ontwikkelingsteam om uw elke klik in deze app te begeleiden.

Dus, hoe werkt deze prachtige app werken? Laten we eens kijken naar het volgende. 

Stap 1. Nadat u InsTake op uw telefoon hebt gedownload, opent u de Instagram Story die u op uw apparaat wilt bewaren en kopieert u de link.

 Download Privé Instagram Stories met iOS – Stap 1

Stap 2. Plak de link in InsTake, en download de inhoud op uw telefoon met een paar klikken.

 Download Privé Instagram Stories met iOS – Stap 2

Stap 3. Bekijk het in het fotoalbum op je telefoon.

 Download Privé Instagram Stories met iOS – Stap 3

Download Privé Instagram Stories zonder Apps van derden

Trouwens, als je een Apple loyalist bent die Instagram verhalen van een privé account wil downloaden zonder apps van derden, is er een andere manier om dat te proberen. Voordat u begint, om te garanderen dat u zult genieten van een soepel proces, kunt u van tevoren naar Instellingen > Control Center > Controls aanpassen gaan en vervolgens op het pluspictogram naast Schermopname tikken. Als dat klaar is, ziet het oppervlak er als volgt uit.

 Download Instagram Stories Privé Account

Nu, laten we beginnen.

Stap 1. Ga naar de Instagram Story-pagina die je wilt gaan downloaden. Veeg vervolgens vanaf de onderrand van het scherm en tik op het pictogram en start de opname.

 Hoe Privé Instagram Story Video’s Downloaden – Stap 1

Stap 2. U kunt de schermopname stoppen wanneer u maar wilt. Zodra het bovenstaande klaar is, controleer het in de Foto's zoals hierboven vermeld.

Voordelen

 • Naast het downloaden van live video's en foto's op Insta, kunt u ook tekst en labels kopiëren van Instagram.

 • U kunt uw favoriete foto's en video's direct en efficiënt delen met vrienden in plaats van de hele link te kopiëren en deze vervolgens in het dialoogvenster te plakken.

 • Gratis video downloader en repost voor Instagram en IGTV.

 • Foto's en video's in batches downloaden.

 • Geen login nodig.

Nadelen

 • Soms kan de app geen Stories vinden of stopt hij plotseling met werken.Wat meer is, wanneer je de verbazingwekkende Instagram Stories van anderen zelf hebt bewaard, kun je ze ook voor de tweede keer publiceren om meer nieuw publiek aan te trekken door hashtags toe te voegen of trendy Instagram-onderschriftideeën toe te passen.


Download Instagram Stories van Privé Account met Android

Story Assistant noemt zichzelf de " Uw one-stop-shop voor het downloaden van video's op Instagram," en dat is geen loze kreet: Story Assistant scoort 4,6 ster van de 5 op Google Play en is ongeveer 1.000.000 keer geïnstalleerd. Als je een Androidgebruiker bent die op zoek is naar een Instagram privé story downloader, dan wil Story Assistant je graag helpen. 

 Download Instagram Stories van Privé Accounts met Android

Waarom Story Assistant? 

 • Gemakkelijk te gebruiken

  Niet alleen de gebruikersinterface maar ook de inleiding over de stappen zijn zeer eenvoudig, zelfs als een Insta beginner bent is er geen moeilijkheid voor u om het te gebruiken.

 • Ondersteunt Meerdere Accounts

  Aangezien u de IG-gebruiker bent die een grote vraag heeft naar het snel downloaden van berichten, video's en Stories zonder onnodige herhalende handelingen, ondersteunt Story Assistant het toevoegen van meerdere content tegelijk, wat erg handig is.

 Instagram Privé Story Downloader – Functie 2

 • Ondersteunt bladwijzeraccounts

  Hoewel het een app is, ondersteunt Story Assistant één functie die erg lijkt op die van de webpagina: Bladwijzer. Met deze functie kunt u een bladwijzer instellen voor de inhoud die u wilt en bekijk ze wanneer het u past in slechts een of twee klikken.

 Instagram Privé Story Downloader – Functie 3

Voordelen

 • Vrij van systeem crash: Supersnelle opslag van Instagram-video's en -foto's.

 • Vrij van apparaat beperkingen: Video's downloaden of reposten van Instagram met het Android-besturingssysteem.

 • Vrij van complexe handelingen: Je favoriete video's en foto's delen met anderen in één of twee klikken.

Nadelen

 • Om deze app te gebruiken moet u van tevoren inloggen op uw account.

Instagram Privé Story Downloader met PC

Naast de mensen die Instagram-verhalen privé en gemakkelijk op de telefoon willen downloaden, is er ook een groep mensen die deze zaken op de PC willen downloaden. Als je een van hen bent, wat zou je dan doen? Het downloaden van het hele Instagram stories privé account? De downloadopdracht eerst op de mobiel afmaken en dan via de USB-kabel naar de pc sturen? In feite hoeft u zich geen zorgen te maken. Gramsave helpt u om Instagram-verhalen van privéaccounts online te downloaden. Laten we eens kijken hoe.

 Download Privé Instagram Stories

Stap 1. Open de pagina die u wilt downloaden en kopieer de link.

 Download IG Stories Privé Account – Stap 1

Stap 2. Plak de link in de zoekbalk van Gramsave.

 Beste Instagram foto-, video-, diavoorstelling- en bulk downloader

Bonus: Hoe Je Echte & Gratis Insta Volgers Boosten in 2 stappen

Je moet nu een heel duidelijk begrip hebben van hoe je privé Instagram-verhalen kunt downloaden, maar zodra je meer interessante inhoud wilt bewaren of te weten wilt komen om op apparaten op te slaan, zul je meer mensen moeten volgen en meer volgers moeten krijgen om groeiende interacties te krijgen. GetInsmartaGetInsitaGetInsita is hiervoor de beste keuze.

GetInsmartaGetInsitaGetInsita is de 100% echte, gratis en veilige app die u helpt bij het analyseren en krijgen van meer gratis Instagram volgers direct op IG. Alle volgers die je hebt met GetInsmartaGetInsitaGetInsita zijn van echte accounts in plaats van bots. En om dat te bereiken heb je geen geld nodig omdat alles binnen deze app kan worden verkregen via munten door het uitvoeren van eenvoudige taken. Bovendien, GetInsmartaGetInsitaGetInsita helpt ook bij het krijgen van Instagram likes zonder wachtwoord. Trouwens, zijn veiligheid ligt in een ervaren en professioneel team. Illegale gedrag zal nooit worden toegestaan hier. Proberen of niet proberen, dat is geen vraag! Klik gewoon hier en geef zelf het antwoord.

Hoe starten met GetInsmartaGetInsitaGetInsita

Stap 1. Download GetInsmartaGetInsitaGetInsita op uw apparaten (PC/iOS/Android).

Stap 2. Maak een account aan via je e-mail en log dan in. Kies vervolgens hoeveel gratis volgers je wilt krijgen om meer Instagram Story materiaal te krijgen.

Hoe Je Echte & Gratis Insta Volgers Boosten – Stap 2

Conclusie

Het downloaden van privé Instagram Stories maakt de weg vrij voor u om een meer plezierige ervaring op het platform te hebben, aangezien Insta de beste functies binnen Story heeft verstrekt om uw publiek meer te begrijpen dan u zou doen door alleen hun opmerkingen op uw berichten te lezen. Weten hoe je privé Instagram Story-video's of een aantal apps voor IG Story kunt downloaden, is nu geen geheim meer. Het maakt niet uit of je werkt met iOS, Android, of PC, of dat je zelfs meer volgers wilt krijgen op IG extra, deze pagina biedt verschillende mogelijkheden om uit te proberen. GetInsmartaGetInsitaGetInsita volgers app kan u helpen de meeste volgers te krijgen elke 30 minuten. Begin gewoon!


GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following