Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

7 Aplikasi Liker Auto Instagram pada tahun 2021 - Dapatkan Likes 3W PERCUMA Setiap Bulan Tanpa Kata Laluan

Berjuang untuk mencari liker automatik Instagram terbaik pada tahun 2021? Panduan ini menyenaraikan 7 aplikasi likes auto Instagram teratas yang membantu anda mendapatkan 30000+ suka automatik setiap bulan.


Updated 2022-01-20 02:10:07 | by Luka

Foto telur dari Kylie Jenner, dengan lebih daripada 54.5 juta likes, telah menjadi catatan Instagram paling popular pada Mac 2021 menurut Statista. Anda mungkin tertanya-tanya mengapa sebilangan orang mendapat lebih dari 10000 likes Instagram hanya beberapa saat selepas membuat siaran. Adakah anda bosan membuat catatan secara manual atau menambahkan hashtag setiap hari untuk mendapatkan likes Insta? Tetapi mari kita hadapi, jika anda bukan Kylie Jenner, anda memerlukan pilihan automatik Instagram terbaik. Sama ada anda baru memulakan perniagaan, ingin mengembangkan perniagaan anda, atau hanya ingin menjadi terkenal di Instagram, berikut adalah 7 pilihan automatik yang membantu anda mendapatkan 30000+ likes percuma di Instagram setiap bulan tanpa kata laluan dan log masuk.

Aplikasi Liker Auto Instagram Terbaik

GetInsmartaGetInsitaGetInsita - Liker Auto Instagram Percuma Tanpa Kata Laluan & Log Masuk [3W + Likes Bulanan]

GetInsmartaGetInsitaGetInsita adalah liker automatik Instagram teratas untuk mendapatkan likes 100% berkualiti tinggi secara organik di Instagram. Ia berfungsi dengan baik pada Android, iOS, dan Windows, jadi anda tidak perlu risau tentang ketidaksesuaian peranti anda. Untuk mempromosikan akaun anda dengan cekap, ia juga merupakan alat yang sesuai untuk mendapatkan pengikut IG auto sebenar percuma dan untuk membeli pengikut Instagram automatik. Ringkasnya, sama ada anda pengguna Instagram baru atau lama, ini adalah aplikasi yang tidak boleh anda lewatkan untuk perniagaan anda. Mari lihat faedah menggunakan GetInsmartaGetInsitaGetInsita:

GetInsitaGetInsmartaGetInsita: Best Instagram Followers & Likes App
 • Free high-quality Instagram followers & likes from 100% real person.
 • Organic daily IG followers & likes with various subscriptions.
 • Instant delivery and 24/7 customer support.
 • Percuma Kekal

Pengguna boleh like atau mengikuti orang lain dalam aplikasi untuk membuat coins tanpa had secara percuma, yang boleh digunakan secara langsung untuk membeli likes Insta anda. Sekiranya anda terus melakukan tugas-tugas mudah ini, anda akan mendapat banyak likes percuma selama-lamanya.

 • Dapatkan Liker Insta 100% Selamat & Bersih

Tidak perlu risau maklumat peribadi anda seperti kata laluan anda bocor kerana ia dibangunkan oleh pasukan pembangunan yang sangat profesional dan berpengalaman. Dalam sistem keselamatan terbaiknya, anda akan mendapat pengikut & likes Instagram percuma tanpa pengesahan, kata laluan, log masuk dan tinjauan.

 • Auto Like Post di Instagram

Dengan itu, anda tidak perlu menghabiskan banyak masa dan tenaga secara manual untuk like posts orang lain agar mereka menyukai anda. Secara automatik ia akan mengesyorkan catatan anda kepada pengguna, dan jika mereka berminat, mereka akan menyukai anda, dan kemudian anda akan mendapat likes secara automatik di Instagram.

 • Dapatkan Likes IG Sebenar tanpa had

Semua suka adalah dari akaun sebenar. Tiada pengguna palsu atau bot dalam aplikasi, jadi anda tidak akan kehilangan pengikut atau likes secara rawak di Instagram.

 • Penghantaran Auto IG Likes Segera & Semestinya

Setelah membuat pesanan, semua likes Insta akan dihantar dalam masa yang munasabah dan anda dapat melihat perubahannya dalam masa 24 jam. Ia juga merupakan APK pengikut IG yang pantas untuk anda. Dengan kata lain, tidak ada risiko akaun anda disekat atau dilarang.

Bagaimana untuk menggunakannya?

Langkah 1. Muat turun percuma dan pasang apk suka auto Instagram ini pada peranti Android anda atau klik di sini untuk mendapatkannya di App Store.

Langkah 2. Gunakan alamat e-mel anda untuk mendaftar akaun GetInsmartaGetInsitaGetInsita percuma dan log masuk. Kemudian, anda akan segera mendapat beberapa coins yang boleh digunakan untuk mendapatkan 50 like IG auto setiap 30 minit.

Langkah 3. Tambahkan satu atau lebih akaun IG dalam aplikasi. Perhatikan bahawa anda perlu membuat akaun GetInsmartaGetInsitaGetInsita baru jika anda ingin menambahkan lebih dari 5 akaun.

Langkah 4. Untuk telefon Android: Ketuk butang "Dapatkan Likes" di bahagian bawah aplikasi dan pilih pilihan Beli Likes. Kemudian pilih rancangan untuk mendapatkan 1000+ lilkes automatik di Instagram.

Aplikasi Auto Liker Instagram Tanpa Kata Laluan

Untuk sistem iOS: Klik pada ikon Beli Coins di bahagian bawah untuk mendapatkan coins yang mencukupi. Kemudian tekan butang "Dapatkan Likes" dan pilih posts yang anda ingin dapatkan likes automatik. 1000 percubaan likes Instagram sedang menanti anda, dan banyak rancangan lain untuk membeli likes automatik disediakan oleh GetInsmartaGetInsitaGetInsita.

Kelebihan:

 • Selamat & bersih. Tiada kebocoran dan risiko

 • Liker IG sebenar dan berkualiti tinggi tanpa had

 • like posts secara automatik di Instagram

 • likes akan disampaikan secara semula jadi

 • Sokongan 24/7 khas

 • Dapatkan coins secara percuma setelah memasang dan mendaftar

 • Tambahkan banyak akaun IG

Keburukan:

 • Tidak dapat melakukan tugas dalam aplikasi iOS

Galeri Pengikut - Aplikasi Liker Auto Instagram Terbaik untuk Peranti iOS [Selamat & Efisien]

Followers Gallery juga merupakan aplikasi like auto Instagram terbaik, yang dapat membantu anda memperoleh likes Instagram percuma dan aktif dengan cara organik dan selamat. Ini telah mengumpulkan sebilangan besar pengguna dan menerima maklum balas yang baik sejak ia bermula. Juga, ia dikembangkan oleh pasukan profesional dan boleh dimuat turun dan dipasang tanpa perisian hasad atau virus. Selain itu, Galeri Pengikut memperhatikan privasi anda, anda boleh mendapatkan likes automatik di Instagram tanpa pengesahan dan tinjauan.

Aplikasi Likes Instagram Auto

Proses mendapatkan likes Instagram adalah mudah, anda hanya perlu memperoleh coins melalui pengguna Instagram yang mengikuti atau menyukai catatan Instagram, dan kemudian gunakan coins untuk mendapatkan pengikut atau likes IG percuma 1K dalam 5 minit. Sekiranya anda ingin mendapatkan lebih banyak likes di Instagram dengan cepat, anda boleh membeli likes Instagram dengan harga yang berpatutan. Galeri Pengikut menyediakan '' Plan Harian '', yang dapat membantu anda mendapatkan pilihan automatik Insta setiap hari.

Bagaimana ia berfungsi?

Langkah 1. Muat turun aplikasi iOS percuma dan pasangkannya pada peranti iOS anda.

Langkah 2. Daftar untuk akaun percuma dan tambahkan akaun IG anda.

Langkah 3. Secara langsung beli likes automatik dan anda akan mendapat banyak likes setiap hari.

Kelebihan:

 • Tanpa risiko dan perlindungan privasi

 • Likes Instagram sebenar dan automatik

 • Berfungsi untuk mendapatkan pengikut Instagram

 • Menyediakan '' Rancangan Harian ''

Keburukan:

 • Penghantaran bukanlah yang terpantas, tetapi Galeri Pengikut dapat memastikan keselamatan akaun Instagram. Ini memberikan likes dan pengikut ke akaun anda dengan kelajuan semula jadi dan organik.

FollowInsta - APK Auto Liker Instagram [Dapatkan Coins Percuma Tanpa Had]

Dengan FollowInsta, anda dibenarkan untuk mendapatkan pengikut dan likes automatik Instagram percuma dan tanpa had yang pantas dan organik.

Bagaimana ia benar-benar percuma dan menawarkan likes automatik sebenar?

Semua likes IG yang anda dapat melalui APK Liker Insta ini semuanya dari 100% akaun nyata dan aktif. Hanya orang sebenar yang boleh mengakses alat untuk mendapatkan coins dan menerbitkan tugas likes. Setelah mereka menerbitkan tugas mereka, anda boleh mengikuti orang lain atau like posts orang lain yang anda minati.

Kemudian anda boleh membuat banyak coins secara percuma, yang boleh digunakan untuk menerbitkan tugas likes anda sendiri. Sekiranya anda tidak mahu menjana coins dengan mengikuti banyak pengguna, anda juga boleh melakukannya dengan cara lain, termasuk berkongsi aplikasi dengan rakan anda, menyertai Harian Hadiah, membuka kotak bertuah, dll

APK Liker Auto Instagram

Selain menjadi APK Liker IG automatik, ia juga membantu anda melihat trend yang serupa dengan catatan anda dan mendapatkan analisis penuh mengenai akaun anda. Ini akan memberi anda laporan dalam bentuk grafik, dan kemudian anda dapat melihat perubahan pengikut dan likes anda secara langsung. Walaupun anda mempunyai banyak akaun Instagram, anda boleh menguruskannya dengan mudah di aplikasi ini.

Bagaimana ia berfungsi?

Langkah 1. Muat turun APK FollowInsta percuma dan pasangkannya pada peranti Android anda.

Langkah 2. Daftar untuk akaun percuma dan tambahkan satu atau lebih akaun IG anda.

Langkah 3. Lakukan tugas untuk membuat coins dan kemudian gunakannya untuk mendapatkan likes IG automatik percuma.

Kelebihan:

 • Tidak ada akaun palsu dalam aplikasi. 100% likes IG sebenar

 • Mempunyai pelbagai cara untuk mendapatkan coins tanpa had secara percuma

 • APK liker auto Instagram yang selamat

 • Memberi anda laporan dalam bentuk grafik

Keburukan:

 • Tidak dapat memperoleh 100K likes automatik dalam 1 minit untuk akaun IG baru. Sebenarnya, ini untuk keselamatan akaun baru, sehingga Instagram tidak menghukumnya.

InstaBox - Aplikasi Liker Auto Instagram [Perlindungan Privasi 100%]

Aplikasi Liker Auto Instagram Instabox

InstaBox adalah aplikasi yang digunakan hanya untuk peranti iOS. Ini telah menjadi semakin popular sejak ia bermula dan mendapat ulasan tinggi di App Store. InstaBox telah dikembangkan oleh getinsfollowers.com dan telah melayani banyak pengguna Instagram untuk membantu mereka mendapatkan likes Instagram yang sebenar dan asli. InstaBox mengumpulkan banyak pengguna Instagram yang ingin mendapatkan likes Instagram secara automatik, mereka mengikuti pengguna Instagram dan menyukai catatan Instagram untuk mendapatkan coins, dan kemudian menggunakan coins untuk like posts automatik Instagram. Sebagai platform yang besar dan dipercayai, InstaBox melindungi privasi dan keselamatan maklumat banyak pengguna peranti iOS, tidak ada kebocoran dan virus semasa menggunakannya.

Bagaimana ia berfungsi selangkah demi selangkah?

Langkah 1. Muat turun dan pasang GetInsFollowers percuma untuk iOS.

Langkah 2. Daftar dan log masuk, ikuti pengguna Instagram, dan like post Instagram untuk mendapatkan wang.

Langkah 3. Gunakan coins untuk meretas like automatik Instagram untuk setiap siaran.

Kelebihan:

 • Mudah & senang untuk pengguna peranti iOS.

 • Tiada akaun Instagram bot. Liker Instagram automatik yang benar-benar asli dan asli.

 • Selamat dan Peribadi, Tidak perlu pengesahan & kata laluan.

 • Tidak ada iklan yang terganggu. Aplikasi seperti automatik Instagram profesional.

Keburukan:

 • Hanya untuk peranti iOS.

Fireliker Instagram - Auto Liker untuk Instagram dan TikTok

Fireliker Instagram adalah alat Android untuk mendapatkan lebih banyak paparan, pengikut, dan likes automatik masa nyata di Instagram. Ini juga merupakan aplikasi percuma untuk Tiktokers yang direka untuk menawarkan pandangan, peminat, likes, hearts, dan perkongsian segera pada video anda. Ini adalah kaedah pantas untuk menyebarkan berita, dan ini dapat memberi anda pendapat dan penyokong asal. APK ini mempunyai antara muka yang bersih dan bebas iklan. Tidak seperti alat lain, anda tidak perlu menyelesaikan pencarian atau memenangkan peminat dengan menonton beberapa video.

Instagram Fireliker

Pembangun di syarikat Fireliker menunjukkan bahawa jika anda tidak mahu membahayakan akaun anda, anda harus menggunakan aplikasi dengan berhati-hati dan tidak lebih dari dua kali sehari. Ini bermakna bahawa jika anda didapati "menipu" dengan cara ini, akaun IG anda mungkin disekat atau bahkan diharamkan.

Bagaimana ia berfungsi?

Langkah 1. Pertama, muat turun fail APK Fire Liker Instagram secara percuma dan kemudian pasang & lancarkannya di telefon pintar anda.

Langkah 2. Masukkan nama pengguna anda dan pilih siaran yang anda ingin dapatkan likes secara automatik.

Langkah 3. Pilih jumlah likes dan kemudian anda akan melihat pertumbuhan akaun anda.

Kelebihan:

 • APK senang digunakan

 • Boleh digunakan baik untuk Instagram dan TikTok

 • 100% bebas iklan

 • Dapatkan suka automatik Instagram dengan serta-merta

Keburukan:

 • Kadang-kadang, fail APK mengandungi virus yang dapat mencuri data dari telefon anda

 • Aplikasi ini biasanya tidak akses kepada Google Play, jadi tidak akan update secara automatik

Ingramer - 50 Likes Instagram Liker Auto dengan Bot

Ingramer menawarkan likes, ikuti & berhenti mengikuti automatik, komen, mesej langsung, dan alat Instagram yang lain. Aplikasi like Instagram ini membantu anda like posts orang lain secara automatik, terutamanya jika mereka mempunyai akaun kecil, mereka akan diberitahu. Kemudian, mereka akan datang dan memeriksa halaman anda.

Kunci dasar ini adalah berinteraksi dengan pengguna yang berkaitan. Ingramer memberi anda sejumlah pilihan yang dapat anda gunakan untuk memilih hashtag, lokasi, atau bahkan nama pengguna. Sekiranya anda ingin membeli likes Instagram secara automatik setiap bulan, anda akan membayar $ 57 setiap akaun. Ia juga mempunyai 2 pilihan lain: $37/akaun/2 minggu,$144/akaun/3 bulan.

Bot Like Auto Instagram Terbaik

Langkahnya sangat mudah. Cukup muat turun apk suka IG ini, daftar, tambahkan akaun IG anda untuk menyambungkan profil anda ke perkhidmatan Ingramer. Kemudian sediakan kempen baru dan saksikan Instagram anda berkembang. Semasa menyiapkan kempen anda, ingatlah untuk memilih pengikut anda, tetapkan had aktiviti harian, dan aktifkan pelbagai filter. Anda boleh mengurus dan menyesuaikan tetapan akaun dan melihat aktiviti di mana-mana peranti kerana Ingramer berdasarkan Cloud.

Kelebihan:

 • Hasilkan hashtag yang disyorkan

 • Tutup sasaran dan tindakan yang anda mahu

 • Like automatik sepenuhnya

 • Mudah mengatur susunan IG

Keburukan:

 • Beberapa ulasan pengguna nampaknya palsu

 • Berfungsi sebagai IG seperti bot

FanBump - Auto Liker untuk Instagram yang Memerlukan Maklumat Log Masuk

FanBump adalah perkhidmatan berasaskan Web, yang bermaksud ia berfungsi di semua peranti anda, bukan hanya pada iPhone atau telefon Android anda. Bagaimana alat ini membantu anda mendapatkan likes Insta automatik setiap hari? Ia bergantung pada reaksi orang. Apabila seseorang berinteraksi dengan posts anda, anda lebih cenderung mengambil tindakan daripada ketika anda melihat iklan di suapan Instagram anda. Ini adalah bagaimana ia berfungsi. Dengan rancangan profesionalnya, anda akan membayar $ 99 sebulan dan anda mungkin mendapat 10000 atau 20000 likes dalam satu bulan.

Liker Auto Instagram terbaik

Proses menggunakan apk liker AB Instagram ini tidaklah rumit. Anda hanya perlu mengisi borang pendek dan salah seorang pakar pertumbuhan mereka akan menghubungi anda dengan segera. Anda dibenarkan memilih sasaran berdasarkan wilayah geografi atau nama pengguna. Anda boleh mencari bandar, negeri, wilayah, negara, beberapa bandar, atau pesaing. Kemudian alat tersebut akan menggunakan akaun anda untuk menyukai catatan di khalayak sasaran anda. Tetapi perhatikan bahawa ia memerlukan akses ke maklumat log masuk anda.

Kelebihan:

 • Perkhidmatan yang diuruskan sepenuhnya secara automatik

 • Sasarkan khalayak anda dengan pelbagai cara

 • Tumpuan khas pada influencer

 • Tumbuhkan akaun IG anda secara organik

 • Like sebenar dan sasaran

Keburukan:

 • Memerlukan maklumat log masuk

 • Harganya mahal

Jadual Perbandingan Terperinci dari 7 Liker Auto Instagram Terbaik

Setelah membaca 7 liker Instagram di atas, adakah anda memikirkan alat mana yang lebih baik? Adakah semuanya selamat digunakan? Salah satu masalah terbesar yang dihadapi orang dengan alat tersebut adalah jika ia tidak dilaksanakan dengan betul, yang boleh menyebabkan profil Instagram anda kelihatan seperti spam. Instagram juga dapat mengenali pertumbuhan palsu dan menutup akaun anda. Sekiranya anda dapat memastikan bot automatik seperti yang anda beli dapat mengejutkan penglibatan pengguna, anda boleh menggunakannya sekali-sekala. Berikut adalah perbandingan terperinci dari 7 aplikasi untuk membantu anda memilih yang terbaik.

AppsReal LikesMonthly LikesNo Login InfoMultiple Accounts
GetInsmartaGetInsitaGetInsitaYes30000+YesYes

Followers Gallery

Yes28000+YesYes
Follow InstaYes27000+YesYes
InstaBoxYes25000+YesYes
FirelikerNot Sure20000YesNo
IngramerNot Sure25000YesNo
FamBumpYes15000NoNo

Secara peribadi, pasukan kami lebih suka menggunakan GetInsmartaGetInsitaGetInsita untuk mendapatkan likes Instagram automatik percuma, nyata, dan tanpa had tanpa kata laluan atau maklumat lain. Lebih-lebih lagi, ia sangat murah, membolehkan anda mendapatkan likes yang paling berkualiti tinggi dalam satu bulan dengan jumlah wang yang paling sedikit. Cubalah sekarang untuk menuntut pengikut dan likes IG percuma tanpa had.

Garisan bawah:

Sekiranya anda memilih APK Instagram liker auto yang betul untuk akaun IG anda, anda boleh menarik banyak trafik sebenar, semula jadi dan organik yang berkaitan dengan jenama anda. Membawa trafik semula jadi ke dalam akaun anda sangat penting kerana ini bermakna anda akan menarik orang untuk like posts anda kerana mereka benar-benar berminat dengan jenama anda.

Lebih-lebih lagi, banyak orang percaya bahawa peningkatan secara beransur-ansur dalam like harian dapat membawa lebih banyak faedah untuk menambah akaun. Anda juga boleh mengklik butang di bawah untuk membeli likes harian dengan mudah dan cepat!


GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following