Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

9 bästa applikationer för att få Instagram-gillar och följare gratis 2021: Verklig, snabb & säker

Använd 2021 topp 9 bästa gratis Instagram gillar applikation för att få Instagram gillar gratis plus följare från verkliga. Instagram gillar gratis provperiod ökar dina inläggs gillar på några minuter.


Updated 2022-01-20 02:10:07 | by Calla

Enligt den senaste uppdateringen på Instagram-algoritmen är engagemang inklusive gillar ett av de viktigaste mätvärdena för att bedöma kvaliteten på ett Instagram-konto. Interaktionen med dina Instagram-följare är lika viktig som antalet följare du har. Det är anledningen till att du måste leta efter sätt att öka antalet likes. Som vi alla vet är ökande likes en tidskrävande process som kräver mycket hårt arbete och ansträngning. Lyckligtvis kan flera verktyg hjälpa dig att växa gratis Instagram-gillar enkelt. Fortsätt läsa den här artikeln för att få den bästa Instagram-liknande applikationen för Android och iOS 2021.

Bästa appar att få Instagram gratis 

Om du letar efter sätt att öka gratis Instagram-gillar, kontrollera sedan följande applikationer. Vi har noggrant valt ut några av de bästa applikationerna för att öka Instagram-gillar och följare. Dessa applikationer hjälper dig att växa Instagram-gillar snabbt och effektivt. Istället för att köpa gillar från bots eller falska, inaktiva konton kan du använda dessa 9 bästa applikationer för att få gillar från riktiga Instagram-användare. Dessa applikationer hjälper dig inte bara att öka dina gillar, men de kommer också att öka dina följare organiskt.

Jämförelse av bästa få gillar på Instagram-applikation (Android & iOS)

Här är ett jämförelsediagram för de 9 bästa Instagram-gilla-applikationerna. Du kan välja någon av dessa applikationer för att få gratis Instagram-gillar.

PROGRAMNAMN

pris

kompatibilitet

Få gillar

Få följare

GetInsmartaGetInsitaGetInsita

Gratis

Android, iOS, PC

Y

Y

Followers Gallery

Gratis

Android, iOS

Y

Y

InstaBox

Gratis

iOS

Y

Y

FollowInstta

Gratis

Android

Y

Y

Turbo Like for Instagram

Gratis

Android, iOS, PC

Y

Y

Magic Liker

Gratis

Android

Y

N

IstLike

Gratis & Betald

Android, iOS

Y

Y

Follower Pro +

Gratis & Betald

iOS

Y

Y

Super Likes

Gratis

Android, iOS

Y

Y

Topp 4 gratis Instagram Gillar Applikation [Rekommenderas]

I den här artikeln har vi testat de 9 mest hyllade bästa IG-gillar applikationerna 2021. Låt oss först lära oss om de 4 bästa applikationerna som rekommenderas av alla Instagram-användare. Dessa applikationer är gratis och hjälper dig också att öka ditt antal gilla-gillar och följare.

#1 GetInsmartaGetInsitaGetInsita - Bästa gratis Instagram Gillar Applikation

GetInsmartaGetInsitaGetInsita är en relativt ny applikation, men den blev snabbt populär och blev den bästa Instagram-gillar-applikationen gratis. GetInsmartaGetInsitaGetInsita är också en av de bästa applikationerna för att få Instagram-följare gratis. Denna applikation ger ett system för att samla riktiga Instagram-användare på ett ställe att gilla och följa varandra. De gillar du får är från de människor som gillar dina inlägg. GetInsmartaGetInsitaGetInsita ger ett mer rimligt läge för att skydda ditt konto samtidigt som du ökar dina gillar så att Instagram inte kan upptäcka någon misstänkt aktivitet. Medan vissa andra applikationer snabbt ökar dina likes på kort tid och kan orsaka att ditt konto blir avstängt.

GetInsitaGetInsmartaGetInsita: Best Instagram Followers & Likes App
 • Free high-quality Instagram followers & likes from 100% real person.
 • Organic daily IG followers & likes with various subscriptions.
 • Instant delivery and 24/7 customer support.

Viktiga funktioner

 • Helt gratis: Vem som helst kan få gratis mynt genom att registrera sig och ladda ner denna Instagram-myntapplikation. Då kan du följa andra eller gilla deras inlägg för att få fler mynt. Med dessa mynt kan du få gratis obegränsade Instagram-gillar för dina inlägg.

 • Hög kvalitet på äkta gillar och supportrar: Gillar och supportrar du får kommer från aktiva och riktiga Instagram-användare. Det är ett starkt rekommenderat verktyg för att få gratis Instagram-gillar dagligen.

 • Omedelbar och rimlig leverans: Ditt antal Instagram-gillar och supportrar börjar öka inom 24 timmar.

 • Inget lösenord behövs: Ange användarnamnet för ditt Instagram-konto, så kan du få Instagram-gillar utan lösenord.

 • Kundsupport: Det ger kundsupport dygnet runt.

 • Kompatibilitet: Den har den bästa designen och är tillgänglig på Android, iOS-telefoner och PC. Mer än så är GetInsmartaGetInsitaGetInsita den bästa applikationen för att få gillar på Instagram för iPhone.

Hur det fungerar:

Det är en gratis och säker plattform med riktiga användare att följa och gilla varandra. Du kan få mynt genom att följa andra människor, gilla deras inlägg eller dela applikation. Sedan kan du använda dessa mynt för att få obegränsade gratis Instagram-supportrar eller gillar.

 

Steg 1: Ladda ner GetInsmartaGetInsitaGetInsita-applikationen till din Android-telefon, iPhone eller Windows och skapa ditt konto.

Steg 2: Tjäna dina mynt på GetInsmartaGetInsitaGetInsita-applikationen.

Få gratis Instagram-gillar med GetInsta-appen

Steg 3: Få gillar på Instagram-applikationen gratis med mynten.

Få gratis Instagram-gillar med gratis GetInsta-appen 

#2 Followers Gallery - IG Auto Gillar App

Followers Gallery är utformat av ett erfaret och professionellt team och skapar en gemenskap där riktiga användare deltar för att följa och gilla varandra. Inga robotar och falska konton får ange den. Så varje som du får kommer från riktiga och aktiva användare, som kan vara dina potentiella supportrar förresten om de är intresserade av ditt inlägg och profil. Eftersom det är kompatibelt med Android och iOS kan du gratis gillar på Instagram på vilken enhet som helst. Om du vill förbättra ditt Instagram-konto utan ett öre kan du använda den här applikationen för att få gratis gillar och supportrar samtidigt.

Bästa appen för att få Instagram gillar 

Viktiga funktioner

 • Ingen undersökning behövs: Till skillnad från andra applikationer som behöver förundersökning innan du skickar gratis gillar, låter Galleri för supportrar dig hacka gratis gillar direkt. Ingen undersökning krävs.

 • Riktiga gillar och supportrar: Dess verkliga gillar och supportrar hjälper dig att gå längre på Instagram och få popularitet, inflytande och trovärdighet. Det garanterar dig verkliga och obegränsade gillar och supportrar.

 • Inköpstjänst i programmet: Gratis gilla-markeringar är permanent tillgänglig. Vad händer om du vill spara tid och välja att köpa Instagram-gillar direkt? Du kan köpa gilla-markeringar i programmet med enkla steg.

 • Snabb leverans: Hur lång tid tar det att leverera gratis Insta gillar till ditt konto efter att ha publicerat en beställning? 5 minuter eller mindre. Du kan också inspektera leveransprocessen i programmet och kontrollera realtidsändringarna i dina gilla-kort.

Hur det fungerar:

Steg 1: Ladda ner applikationen från Applikation Store och starta den.

Steg 2: Lägg till användarnamn för att komma igång med att få mynt genom att göra uppgifter.

Steg 3: Spendera mynt för att få gratis IG-gillar direkt.

#3 InstaBox - Topp gillare-applikation för Instagram

Om du vill använda en betrodd Instagram-liknande applikation för att öka dina Instagram-gillar på iPhone är InstaBox ett bra val. Denna toppliknande applikation sticker ut bland alla Instagram-liknande applikationer med sina organiska metoder för att öka Instagram-gillar och Instagram-supportrar. InstaBox säkerställer att alla gillar kommer från riktiga användare, så att användare inte behöver oroa sig för att deras konton ska förbjudas. Dessutom är gillarna från användare som verkligen är intresserade av dina inlägg eller konton. Den här applikationen kommer att leverera alla gilla-likes för dina inlägg om några minuter efter att ha begärt gilla-med-gilla-till-exempel. Dessutom har plattformen några andra gratisfunktioner för att öka Instagram-gillar, supportrar och Instagram-automatiska visningar, inklusive klistermärkestillverkare, populär symbol och linjebrytare etc.

Få gillanden på Instagram-appen med InstaBox 

Viktiga funktioner:

 • 100% säkert: Ange bara användarnamnet på ditt Instagram-konto för att få gilla-likes i applikation. Inget lösenord behövs.

 • Verkliga och riktade Instagram gillar: Du kan växa organiskt gillar genom smarta inriktningsanvändare.

 • Användarvänligt: Lätt att använda med bara 2 enkla steg.

 • Du kan köpa auto-likes för alla dina inlägg hos GetInsmartaGetInsitaGetInsita-supportrar i engångspaket.

Hur det fungerar:

Steg 1: Ladda ner InstaBox-applikationen från Applikation Store och installera den på din iPhone.

Steg 2: Ange användarnamnet för ditt Instagram-konto och begär Instagram-gillar för något av dina inlägg.

#4 FollowInstta - Bästa IG-liknande öka - applikation

FollowInstta är en annan Instagram-gilla-applikation som är tillgänglig på Google Play för Android. Det är en högt rankad gratis applikation och har över 50,000 installationer. Denna applikation gör det möjligt för användare att kontrollera resultatet för sitt Instagram-konto och växa sina gillar och målgrupp. FollowInstta är också en Instagram-myntapplikation som samlar miljontals Instagram-användare att gilla och följa varandra. Eftersom all valuta i systemet är det virtuella myntet kan alla använda liknande för gilla och följa Instagram-tricket för att växa obegränsade gratis gillar på Instagram. Dessutom kommer alla gillar du får från riktiga och aktiva användare som verkligen är intresserade av dina inlägg. Så om du vill spåra och öka dina Instagram-gillar eller supportrar är FollowInstta den mest pålitliga applikationen för din Android-telefon.

Instagram liker app 

Viktiga funktioner:

 • Lätt att använda: Enkelt och säkert att installera det från Google Play.

 • Tillhandahålla flera funktioner: Den här Instagram-följarassistenten gör det möjligt för användare att kontrollera tillväxten av supportrar, gillar trender och hanterar de personer de följer. Dessutom hjälper det Instagram-användare att växa gillar och supportrar effektivt.

 • Obegränsad gratis: Du kan följa andra konton eller gilla deras inlägg för att tjäna mynt. Sedan kan du använda dessa intjänade mynt för att få Instagram-gratis gillar och supportrar. Om du inte vill spendera tid på att tjäna mynt kan du direkt köpa gilla-likes för Instagram i applikation.

 • Riktiga gillar: Det finns inga bot- eller falska Instagram-konton i den här applikationen, så alla dina gillar är från riktiga och aktiva användare.

Hur det fungerar:

Steg 1: Ladda ner FollowInstta från Google Play och registrera dig för det.

Steg 2: Lägg till 1–5 Instagram-konton till det och börja få mynt.

Steg 3: Begär gratis Instagram-gillar med mynt.

Ytterligare 5 bästa Insta Gillar applikation [Gratis & Betald]

I den här delen kommer vi att granska de andra fem bäst testade Instagram-gillar-applikationerna. Dessa applikationer finns i gratis och betalda versioner.

 • #5 Turbo Like för Instagram-applikation

 • #6 Magic Liker - Gillar för Instagram-applikation

 • #7 IstLike - Instagram Gillar Applikation

 • #8 Follower Pro - Multifunktionell IG Gillar Applikation

 • #9 Super Likes - Gratis gillar på Instagram-applikation

#5 Turbo Like för Instagram-applikation - Gratis Instagram Gillar Applikation

Turbo Like för Instagram är en av de bästa applikationerna för att få Instagram-gillar gratis, stödja flera plattformar. Med den här Instagram-gilla-applikationen och Instagram- superetappen kan du få riktiga gillar och supportrar från äkta människor som är intresserade av dina inlägg. Det ger ett självbetjäningssystem och följer den gamla traditionen av "bötessystemet".

Bästa Instagram gillar appen 

Viktiga funktioner

 • Gratis: Du behöver bara trycka på en annans inlägg o tjäna mynt. Då kan du få supportrar och gillar för dina inlägg med mynten.

 • Få äkta Instagram-gillar från aktiva personer: Varje person kan hoppa över de inlägg de inte gillar, så gillarna du får kommer från faktiska användare som gillar ditt inlägg.

 • Kompatibilitet: Denna Instagram auto gillare-applikation är tillgänglig på både mobil och PC, inklusive iOS (iPhone / iPad / iPod), Android, Mac OS X och Windows.

 • Lätt att använda: Logga in och tjäna mynt, då kan du få gillar och supportrar med dessa mynt omedelbart.

Hur det fungerar:

Steg 1: Visa foton och gilla de inlägg du gillar för att få gratis mynt.

Steg 2: Spendera mynt för att få supportrar och gillar för dina inlägg från andra användare.

Steg 3: Visa statusrapport i realtid för dina beställningar för liknande.

#6 Magic Liker - Gillar för Instagram App

Magic Liker är en Instagram-gilla-applikation för Android-användare. Det är en magisk applikation som får riktiga gillar för din Instagram när du upptäcker och gillar inläggen från andra användare. Med programmet behöver du inte lägga till taggar som #Like4Like på dina inlägg för att få gilla-markeringar, istället kan du få gilla-markeringar från användare med liknande intressen. Du kan öka dina gillar eftersom den här kreativa Instagram-applikationen hjälper dig att få mer exponering.

Köp appen Instagram gillar 

Viktiga funktioner:

 • Gratis: Du måste tjäna gratis stjärnor från att gilla andra användarfoton, titta på videor och slutföra erbjudanden.

 • Effektiv leverans: Snabb leverans av likes och effektiva resultat.

 • Verklig användare: Alla riktiga användare & äkta gillar, ingen auto gilla eller bots.

 • Obegränsade gillar: Få obegränsade gratis Instagram gillar du vill ha.

 • Enkelt: Lätt att använda och väldesignat.

Hur det fungerar:

Steg 1: Visa andras inlägg och gilla dem för att få stjärnor.

Steg 2: Spendera stjärnor för att få gilla-likes från andra användare.

#7 IstLike - Instagram Gillar App

IstLike är utformat för att växa Instagram-gillar och få gratis Instagram-supportrar. Det är en av de äldsta Instagram-supportrarna och gillar leverantörer på marknaden på ett säkert sätt. IstLike garanterar 100% konfidentialitet och avslöjar aldrig identiteten på sin klient. Det fungerar för både Android- och iOS-användare. Plattformen använder också "gilla" för "gilla"-policyn. Du kan få mynt för att gilla andras inlägg eller följa andra. Dessutom kan du vinna fler mynt genom att bjuda in vänner. Om du inte vill gilla andra eller följa andra kan du köpa mynt i den här applikationen.

Köp gillar på Instagram-appen 

Viktiga funktioner:

 • Använd mynt för att få gillar: Du kan få gratis mynt genom att gilla andras inlägg eller följa andra, eller så kan du köpa mynt direkt.

 • Äkta gillar och supportrar: Det ger dig riktiga gillar och supportrar.

 • Säker: Din information kommer att skyddas.

 • Kompatibilitet: Den har en bra guide och är tillgänglig för både iOS och Android.

 • Bra återbetalningsvillkor: Om du inte får sådana som och supportrar du köpte kan du be om återbetalning.

Hur det fungerar:

Steg 1: Få mynt genom att gilla andra eller följa andra.

Steg 2: Med dessa mynt kan du få supportrar och gillar för dina inlägg. du kan be om återbetalning.

Steg 3: Du kan också köpa mynt direkt i applikationen för att få Instagram-gillar och supportrar.

#8 Follower Pro - Multifunktionell IG Gillar App

Follower Pro + är en kraftfull Instagram-supporteranalysapplikation med flera funktioner. Du kan använda den här applikationen för att få gratis Instagram-gillar och supportrar. Follower Pro är en av de bästa gratisapplikationerna för att öka Instagram-supportrar och gillar. Det ger också statistik för dina Instagram-profiler, som visar hur många supportrar du har, vem som inte följde dig, vem som blockerade dig, vilka användare som inte följer dig tillbaka, vem som gillade och kommenterade dina inlägg och vem som raderade deras gillar och kommentarer. Den innehåller några gratis funktioner och betalda valfria funktioner.

Bästa appen för att få Instagram gillar 

Viktiga funktioner:

 • Gratis: Få gratis Instagram-gillar och supportrar.

 • Prestanda: Spåra resultatet av inläggs gillar, kommentarer och engagemang.

 • Engagemang: Interagera med dina supportrar & publik. Ta reda på vilka dina bästa vänner är. Vilken av dina vänner gillar dina inlägg oftast? Du kan också kontrollera vilka av dina vänner som inte följer dig även om du följer dem.

 • Spår: Spåra förlorade och fick supportrar. Spåra alla dina konton i en enda app. Det här programmet stöder också flera konton.

 • Sök och övervaka: Sök efter användare och visa diagram för att övervaka tillväxten av supportrar.

Hur det fungerar:

Steg 1: Tryck på avsnittet i applikationen för att tjäna mynt.

Steg 2: Tjäna mynt genom att gilla andra foton eller följa andra. Du kan få fler mynt genom att köpa dem eller titta på annonser, skriva recensioner och bjuda in användare.

Steg 3: Med mynten kan du få dina gillar eller supportrar i sektionerna få gillar och supportrar.

#9 Super Likes - Gratis gillar på Instagram- applikation

Super Likes är en utmärkt Instagram gillar app. Den är kompatibel med både Android- och iOS-enheter. Du kan få gratis mynt genom att gilla inlägg från andra människor och följa dem. Du kan också titta på videor för att tjäna gratis mynt. Med dessa intjänade mynt kan du få gilla-t.ex. Denna applikation har en spännande autolägesfunktion, som gör att du kan få mynt snabbt och automatiskt. Du kan också öka din exponering på sociala medier med populära hashtags och heta bildtexter som tillhandahålls av den här applikationen. Om du vill få gratis Instagram-gillar, supportrar och visningar är Super Likes det bästa valet.

Gratis Instagram Gillar 

Viktiga funktioner:

 • Gratis: Få gratis Instagram-supportrar, gillar och visningar.

 • Hashtags: Upptäck olika coola hashtags (Kärlek, Lycklig, Selfie, Mode, Mat, Konst, etc.).

 • Bildtexter: Få eller redigera olika bildtexter som du vill (sval, Bra, Rolig, Söt, vänner, klyftig, etc.)

 • Effektiv: Kopiera och klistra in bildtexter och hashtags direkt.

Hur det fungerar:

Steg 1: Som att följa andra och titta på videor för att få mynt.

Steg 2: Använd mynt för att få Instagram-gillar gratis.

Slutsats

Den här detaljerade artikeln nämnde de 9 bästa applikationerna för att få Instagram-gillar och supportrar organiskt. Alla dessa applikationer rekommenderas av Instagram-användare och har unika funktioner för att öka din Instagram-exponering. Du kan använda någon av dessa applikationer enligt dina behov för att öka dina Instagram-supportrar och gillar direkt.

GetInsitaGetInsmartaGetInsita - Get Free Instagram Followers & Likes without Following
 • Unlimited free Instagram followers, active and 100% real.
 • Totally free and authentic Instagram likes.
 • No password. No survey. Instant delivery.


GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following