Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

4 Aplikasi Terbaik Untuk Mendapatkan Pengikut Di Instagram Tanpa Pengikut Pada 2021

Pelajari bagaimana mendapatkan pengikut di Instagram tanpa pengikut dengan 4 aplikasi terbaik. Dapatkan pengikut Instagram tanpa pengikut percuma serta-merta pada 2021.


Updated 2022-01-20 02:10:07 | by Amber

Anda mengikut sejumlah besar orang dan berharap mereka anda mengikut anda juga, tetapi banyak akaun Instagram yang tidak melakukannya. Adakah anda bosan mendapat pengikut Instagram hanya selepas mengikut banyaak akaun Instagram? Jika begitu, terus membaca. Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan anda bagaimana mendapatkan lebih banyak pengikut tanpa mengikut orang lain di Instagran dengan 4 aplikasi terbaik untuk mendapat pengikut di Instagram tanpa mengikut pada 2021 dan lain-lain tips berguna.

Aplikasi untuk mendapat pengikut di Instagram tanpa mengikut.png

1.Follower insight for Instagram

Follower Insight for Instagram adalah satu daripada aplikasi terbaik untuk mendapat pengikut di Instagram tanpa mengikut bagi telefon-telefon Android. Dengan gred keseluruhan 4.5 dan berjuta-juta muat turun, ia adalah aplikasi terbaik untuk mendapat pengikut Instagram sebenar percuma. Anda boleh menguruskan berbilang akaun Instagram dengan aplikasi ini. Sebagai aplikasi berbilang fungsi, anda boleh menggunakannya untuk mencari pengikut yang anda telah dapat dan hilang, memeriksa siapa yang menyekat anda dan berhenti mengikuti siapa yang berhenti mengikuti anda. Selain itu, ia adalah aplikasi analisis Instagram untuk menunjukkan anda masa menerbit terbaik dan menentukan gambar dan hashtag terbaik untuk membantu anda mendapat lebih banyak pengikut dan suka.

Cara mendapatkan pengikut di Instagram tanpa mengikuti.png

Pros

Aplikasi Instagram berkuasa dengan berbilang fungsi.

Dengan aplikasi ini, anda boleh mendapat pengikut di Instagram tanpa mengikut orang lain.

Mudah untuk menjejak dan mengurus berbilang akaun Instagram dengannya.

Cons

Aplikasi ini hanya untuk Android

Terlalu banyak iklan dalam aplikasi

Anda perlu membayar untuk sejumlah ciri-ciri premium jika anda perlukannya.

2. GetInsmartaGetInsitaGetInsita - Aplikasi Terbaik Untuk Mendapatkan Pengikut Di Instagram Tanpa Mengikut Percuma

Jika anda mencari-cari aplikasi terbaik untuk mendapat pengikut di Instagram tanpa mengikut secara percuma, dapatkan aplikasi GetInsmartaGetInsitaGetInsita. Ia adalah aplikasi pengikut Instagram percuma, selain aplikasi suka Instagram terbaik, yang memberikan platform yang selamat untuk membantu pengguna-pengguna dan suka sebenar yang aktif. Selepas mendaftar dan memuat turun GetInsmartaGetInsitaGetInsita, anda boleh mendapatkan beberapa koin untuk membeli pengikut atau suka Instagram. Jika anda mahu mendapatkan lebih banyak koin, anda boleh ketik ‘suka’ untuk menyukai pos-pos yang anda suka. Selepas melakukannya beberapa kali, anda boleh gunakan koin-koin ini untuk membeli lebih banyak pengikut. Jika anda tidak mahu menyukai orang lain dan mahu mendapatkan lebih banyak koin, anda boleh mengongsi aplikasi ini dengan kawan-kawan. Anda akan dapat banyak koin di dalam akaun anda selepas seseorang memuat turun GetInsmartaGetInsitaGetInsita. Tentulah, jika anda tidak suka membeli pengikut dengan koin, anda boleh terus beli pengikut Instagram dengan wang.

GetInsitaGetInsmartaGetInsita: Best Instagram Followers & Likes App
 • Free high-quality Instagram followers & likes from 100% real person.
 • Organic daily IG followers & likes with various subscriptions.
 • Instant delivery and 24/7 customer support.

Pros

Ia berfungsi di iPhone, Android dan PC.

GetInsmartaGetInsitaGetInsita adalah aplikasi terbaik untuk mendapat pengikut di Instagram tanpa mengikut secara percuma.

Mudah digunakan dan rekaan hebat.

Anda boleh mendapatkan pengikut Instagram sertam-merta dengan aplikasi ini.

Ia memberikan pengikut Instagram percuma dan tanpa had.

Semua pengikut anda adalah orang sebenar dan pengguna Instagram aktif.

Ia juga adalah apk suka Instagram yang hebat untuk mendapatkan suka percuma tanpa had dalam pos-pos anda.

Cons

Anda perlu menggunakan tenaga untuk mendapatkan koin, dan semua tenaga akan dipenuhkan dalam empat jam.

3. InsEnGage - Dapatkan Pengikut Di Instagram Tanpa Mengikut Serta-Merta

InsEnGage adalah satu lagi aplikasi percuma untuk mendapatkan pengikut di Instagram tanpa mengikut. Ia berfungsi untuk Android 4.1 dan ke atas. Anda boleh mendapatkan pengikut Instagram percuma dengannya dengan pantas dan selamat. InsEnGage memberikan hashtag trending terbaik dan membantu anda menjadualkan pos-pos anda. Dengan aplikasi ini, anda boleh mendapatkan pengikut sebenar tanpa had dengan mudah.

Aplikasi untuk mendapat pengikut di Instagram tanpa mengikut Percuma.png

Pros

Mudah digunakan.

Tidak perlu mengikut orang lain balik.

Anda boleh mendapatkan pengikut yang berminat dengan akaun anda.

Cons

Hanya ada untuk telefon Android.

Ciri-ciri terhad.

Pengikut-pengikut mungkin berkembang perlahan.

4.NewCam

NewCam adalah perkakas suntingan gambar yang membuatkan pos Instagram anda lebih menarik untuk pengguna-pengguna Android. Seperti yang kita tahu, gambar-gambar cantik di Instagram menarik lebih banyak pengikut dan suka secara automatik. Ia menggunakan ciri perkongsian Instagram untuk mengongsi profail Instagram anda dengan banyak orang. Saiz aplikasi ini kecil, jadi ia menggunakan hanya sedikit ruang di simpanan mudah alih anda. Dengan NewCam, anda boleh meningkatkan pengikut Instagram tanpa mengikut.

Dapatkan pengikut Instagram tanpa mengikuti.png

Pros

Mudah sahaja menggunakannya dengan saiz kecil.

Anda tidak perlu mendapatkan lebih banyak pengikut di Instagram secara percuma tanpa mengikut balik.

Kamera vintaj boleh meningkatkan pengikut Instagram dan suka percuma secara automatik.

Cons

Hanya disediakan untuk Android.

Versi premium tidak percuma.

Anda perlu menggunakan bantuan aplikasi lain untuk meningkatkan pengikut anda dengan pantas.

Tips-tips Lain Untuk Mendapatkan Pengikut Di Instagram Tanpa Mengikut

Kaedah berkesan untuk mendapatkan pengikut Instagram tanpa mengikut sesiapa adalah menggunakan aplikasi yang kami sebut di atas. Terdapat beberapa tips lain untuk membantu anda mendapatkan pengikut Instagram tanpa mengikut balik. Dengan tips-tips mudah ini, anda boleh mendapatkan dan mengembangkan pengikut Instagram anda dengan mudah, semulajadi dan strategik setiap kali.

1) Buat biodata dan profail yang hebat

Profail anda adalah asas kewujudan Instagram anda, dan profail yang direka dengan baik adalah kunci untuk mengembangkan pengikut anda. Dua pertiga daripada lawatan profail Instagram datang daripada bukan-pengikut. Anda tidak dapat memujuk pelawat-pelawat baru mengklik butang ikut jika anda tiada profail yang bersih atau menarik. Anda boleh menambah yang berikut kepada profail anda:

 • Nama: Sehingga 30 aksara dengan beberapa kat akunci.

 • Nama pengguna: Guna nama pengguna yang sama dengan saluran sosial anda yang lain.

 • Laman sesawang: Tambah pautan boleh klik untuk menunjukkan jenama anda atau maklumat-maklumat lain.

 • Biodata: 150 aksara untuk menunjukkan diri anda dan memujuk pelawat-pelawat baru mengikut anda.

2) Kongsi kandungan menarik

Instagram adalah platform visual. Kandungan yang hebat membuat orang suka, komen dan kongsi pos-pos anda. Interaksi ini boleh menambahbaik keberkesanan algoritma Instagram anda dna menarik lebih banyak pengikut. Semuanya yang anda pos mesti menarik minat pelawat sasaran anda. Matlamat anda adalah untuk memaklum, menarik dan menghibur mereka melalui kandungan. Kesan visual anda mesti menarik minat, dan sarikata mesti membuat mereka terus membaca. Jika anda mengongsi kandungan menarik di Instagram dengan kerap, anda akan mendapat 1000 pengikut Instagram pertama anda dalam sekelip mata 

3) Berinteraksi dengan pengikut sedia ada

Sertai dengan menyukai, menulis komen dan mengongsi kandungan daripada pengguna-pengguna lain dalam komuniti. Anda patut mengelak komen-komen generik yang nampak seperti ia ditulis oleh robot. Ini membantu menarik pengikut-pengikut baru dalam tiga cara:

 • Orang akan mengikut komen anda di pos mereka dan mungkin melawat profail anda dan mengikut anda.

 • Apabila seseorang berinteraksi dengan kandungan anda, ia akan dipaparkan dalam tab Aktiviti, mendedahkan anda kepada pelawat-pelawat baru.

 • Lebih banyak aktiviti adalah petanda penting bagi algoritma Instagram dan meningkatkan peluang ditambahkan kepada tab Explore.

Secara Ringkasnya

Meningkatkan pengikut anda dengan mengikuti orang lain mungkin adalah strategi pertama yang biasanya anda fikirkan. Anda mungkin mendapat beberapa pengikut tetapi mereka tidak akan berhubung dengan anda, bermaksud ia agak tidak berguna. Dengan 4 aplikasi terbaik untuk mendapat pengikut di Instagram tanpa mengikut sesiapa pada 2021 dan lain-lain tips berguna, anda boleh mengembangkan pengikut-pengikut anda secara automatik sepanjang masa.

GetInsitaGetInsmartaGetInsita - Get Free Instagram Followers & Likes without Following
 • Unlimited free Instagram followers, active and 100% real.
 • Totally free and authentic Instagram likes.
 • No password. No survey. Instant delivery.


GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following