Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

9 Aplikasi Terbaik Suka dan Pengikut Percuma di Instagram pada Tahun 2021: Benar, Cepat & Selamat

Gunakan 9 aplikasi terbaik suka percuma di Instagram untuk mendapat suka percuma serta pengikut sebenar. Percubaan suka percuma di Instagram merancakkan siaran anda dalam beberapa minit.


Updated 2022-01-20 02:10:07 | by Colin

Berdasarkan kemaskini terbaru pada algoritma Instagram, penglibatan diri termasuk suka adalah salah satu metrik penting dalam menilai kualiti sesebuah akaun Instagram. Interaksi anda dengan pengikut Instagram sama penting dengan jumlah pengikut yang anda ada. Ini adalah sebab kenapa anda perlu cari jalan untuk meningkatkan bilangan suka. Seperti yang kita tahu, ingin meningkatkan suka adalah proses yang memakan masa yang memerlukan kerja keras dan usaha. Beberapa alatan boleh membantu anda meningkatkan suka Instagram anda dengan mudah. Baca lagi artikel ini untuk mendapatkan aplikasi suka di Instagram untuk Android dan IOS bagi tahun 2021.

 Aplikasi Terbaik untuk Mendapat Suka Percuma di Instagram

Jika anda mencari cara untuk meningkatkan suka percuma di Instagram, lihat aplikasi berikut. Kami telah memilih dengan berhati-hati aplikasi terbaik untuk meningkatkan suka dan pengikut di Instagram. Aplikasi ini akan membantu anda menambahkan suka Instagram dengan cepat dan berkesan. Daripada membeli suka dari bot atau akaun palsu yang tidak aktif, anda boleh menggunakan 9 aplikasi terbaik untuk mendapatkan suka dari pengguna sebenar Instagram. Aplikasi ini bukan sahaja meningkatkan suka anda malah menambah pengikut secara organik.

Perbandingan Aplikasi Terbaik untuk Mendapatkan Suka di Instagram(Android & iOS)

Berikut adalah carta perbandingan untuk 9 aplikasi terbaik suka di Instagram. Anda boleh memilih mana-mana aplikasi untuk mendapat suka percuma di Instagram.

Nama Aplikasi

Harga

Keserasian

Mendapat Suka

Mendapat Pengikut

GetInsmartaGetInsitaGetInsita

Percuma

Android, iOS, PC

Y

Y

Followers Gallery

Percuma

Android, iOS

Y

Y

InstaBox

Percuma

iOS

Y

Y

FollowInstta

Percuma

Android

Y

Y

Turbo Like for Instagram

Percuma

Android, iOS, PC

Y

Y

Magic Liker

Percuma

Android

Y

N

IstLike

Percuma & Berbayar

Android, iOS

Y

Y

Follower Pro +

Percuma & Berbayar

iOS

Y

Y

Super Likes

Percuma

Android, iOS

Y

Y

4 Aplikasi Terbaik Suka Percuma di Instagram[Disyorkan]

Dalam artikel ini, kami telah menguji 9 aplikasi suka IG yang dikatakan terbaik pada tahun 2021. Pertama sekali, mari belajar tentang 4 aplikasi teratas yang disyorkan oleh pengguna Instagram. Aplikasi ini percuma dan akan membantu anda meningkatkan bilangan suka dan pengikut. 

#1 GetInsmartaGetInsitaGetInsita – Aplikasi Terbaik Suka di Instagram yang Percuma

GetInsmartaGetInsitaGetInsita adalah nama aplikasi yang agak baru namun popular dengan pantas dan menjadi aplikasi terbaik untuk suka percuma di Instagram. GetInsmartaGetInsitaGetInsita juga adalah aplikasi terbaik untuk mendapat pengikut Instagram secara percuma. Aplikasi ini menyediakan sistem yang mengumpul pengguna sebenar Instagram dalam satu tempat untuk menyukai dan mengikuti sesama mereka. Suka yang anda dapat adalah dari orang yang menyukai siaran anda. GetInsmartaGetInsitaGetInsita menyediakan mod yang berpatutan untuk melindungi akaun anda sambil meningkatkan jumlah suka jadi Instagram tidak boleh mengesan sebarang aktiviti yang mencurigakan. Sesetengah aplikasi lain meningkatkan suka dengan cepat dalam masa yang singkat, hal ini boleh menyebabkan akaun anda digantung.ers & Likes App

l Segalanya percuma: Sesiapa sahaja boleh mendapatkan koin percuma dengan mendaftar dan memuat turun aplikasi ini, Aplikasi koin Instagram. Anda boleh mengikuti yang lain atau menyukai siaran mereka untuk mendapatkan lebih banyak koin. Dengan koin ini, anda boleh mendapat suka Instagram secara percuma tanpa had untuk siaran anda. 

 • Suka dan pengikut sebenar yang berkualiti tinggi: Suka dan pengikut yang anda dapat dari pengguna Instagram sebenar yang aktif. Alatan yang sangat disyorkan untuk mendapatkan suka percuma di Instagram setiap hari.

 • Penghantaran segera dan berpatutan: Bilangan suka dan pengikut Instagram anda akan mula bertambah dalam masa 24 jam.

 • Tidak memerlukan kata laluan: Masukkan nama pengguna akaun Instagram anda dan anda boleh mendapatkan suka di Instagram tanpa memasukkan kata laluan.

 • Sokongan pelanggan: Menyediakan 24/7 khidmat sokongan pelanggan.

 • Keserasian: Mempunyai rekabentuk terbaik dan tersedia untuk Android, IOS dan PC. Apa yang menariknya, GetInsmartaGetInsitaGetInsita adalah aplikasi terbaik untuk mendapatkan suka di Instagram untuk pengguna iPhone.

Bagaimana ia berfungsi:

Platform percuma dan selamat untuk pengguna sebenar mengikuti dan menyukai sesama mereka. Anda boleh mendapatkan koin dengan mengikuti sesama mereka, menyukai siaran atau berkongsi aplikasi ini. Anda boleh menggunakan koin ini untuk memperolehi pengikut dan suka percuma di Instagram tanpa had.

Langkah 1: Muat turun aplikasi GetInsmartaGetInsitaGetInsita pada telefon Android, iPhone atau Window dan cipta akaun anda.

Langkah 2: Dapatkan koin anda di aplikasi GetInsmartaGetInsitaGetInsita.

 Dapatkan Suka Percuma di Instagram dengan Aplikasi GetInsta

Langkah 3: Dapatkan suka percuma di aplikasi Instagram dengan koin.

Dapatkan Suka Percuma di Instagram dengan Aplikasi GetInsta

#2 Followers Gallery – Aplikasi IG Auto Suka

Direka oleh kumpulan berpengalaman dan profesional, Followers Gallery mencipta komuniti dimana pengguna sebenar menyertai untuk mengikuti dan menyukai sesama mereka. Tiada bot dan akaun palsu yang dibenarkan untuk memasukinya. Setiap suka yang anda dapat adalah dari pengguna sebenar yang aktif yang mungkin juga pengikut berpotensi kerana mereka berminat dengan profil anda. Aplikasi ini boleh dimuat turun oleh pengguna Android dan IOS, anda boleh mendapat suka percuma di Instagram dari mana-mana alat peranti. Jika anda ingin meningkatkan akaun Instagram anda tanpa mengeluarkan wang, anda boleh menggunakan aplikasi ini untuk mendapat suka dan pengikut percuma pada masa yang sama.

Aplikasi Terbaik untuk Mendapat Suka di Instagram

Ciri-ciri Utama:

 • Tidak perlu menjawab soal selidik: Tidak seperti aplikasi lain yang perlu menjawab pra-soal selidik sebelum memberi suka percuma, Followers Gallery membenarkan anda untuk hack suka percuma secara terus. Tiada soal selidik yang perlu dijawab.

 • Suka dan pengikut sebenar: Sepertinya suka dan pengikut membantu anda mencapai apa yang anda mahu di Instagram, menjadi popular, mempengaruhi dan meningkatkan kebolehpercayaan anda. Ia menjamin anda mendapat suka dan pengikut tanpa had.

 • Servis dalam aplikasi: Servis suka percuma selama-lamanya tersedia. Apa jadi jika anda ingin menjimatkan masa dan memilih untuk membeli suka di Instagram dengan segera? Anda boleh membeli suka dalam aplikasi dengan langkah mudah.

 • Penghantaran pantas: Berapa lama masa diambil untuk penghantaran suka percuma di Insta di akaun anda selepas menghantar pesanan? 5 minit atau kurang. Anda boleh memantau proses penghantaran pada aplikasi dan menyemak dalam masa sebenar perubahan bilangaan suka. Aplikasi Terbaik untuk Mendapatkan Suka di Instagram

Bagaimana ia berfungsi:

Langkah 1: Muat turun aplikasi dari App Store dan lancarkan.

Langkah 2: Tambah nama pengguna dan mula dapatkan koin dengan melakukan tugasan.

Langkah 3: Guna koin tersebut untuk mendapatkan suka di IG dengan segera.

#3 InstaBox – Aplikasi Terbaik untuk Suka di Instagram

Untuk pengguna iPhone, jika anda ingin menggunakan aplikasi suka di Instagram yang boleh dipercayai bagi menambahkan lagi suka, InstaBox adalah pilihan yang baik. Aplikasi terbaik untuk suka itu sememangnya terkenal kerana kaedah organiknya bagi meningkatkan suka dan pengikut di Instagram. Instabox memastikan semua suka berasal dari pengguna sebenar, jadi pengguna tidak perlu risau jika akaun mereka akan dilarang. Selain itu, suka yang anda dapat adalah dari pengguna yang benar-benar berminat dengan siaran atau akaun anda. Aplikasi ini akan menawarkan semua suka pada siaran anda dalam masa beberapa minit selepas anda meminta suka. Tambahan lagi, platform ini mempunyai ciri-ciri lain yang percuma untuk meningkatkan suka, pengikut, Instagram auto lihat dan termasuklah pembuat stiker, simbol popular, pecahan garisan dan sebagainya. 

 Dapatkan Suka di Instagram dengan aplikasi InstaBox

Ciri-ciri Utama:

 • 100% selamat: Hanya masukkan nama pengguna akaun Instagram anda untuk mendapatkan suka. Tidak perlu masukkan kata laluan.

 • Benar dan mensasarkan suka di Instagram: Anda boleh menambahkan suka secara organik dengan cara pintar mensasarkan pengguna.

 • Mesra pengguna: Mudah digunakan hanya dengan 2 langkah mudah.

 • Anda boleh beli auto-suka untuk semua siaran anda di getinsfollowers dalam satu pakej.

Bagaimana ia berfungsi:

Langkah 1: Muat turun aplikasi InstaBox dari App Store dan pasang pada iPhone anda.

Langkah 2: Masukkan nama pengguna Instagram anda dan minta suka Instagram untuk mana-mana siaran. 

#4 FollowInstta – Aplikasi Terbaik untuk Merancakkan Suka di IG

FollowInstta adalah aplikasi suka di Instagram yang tersedia di Google Play untuk pengguna Android. Ia adalah aplikasi percuma yang mempunyai rating tinggi dan sudah dipasang lebih 50,000. Aplikasi ini membenarkan pengguna untuk menyemak prestasi akaun Instagram mereka dan menambahkan suka dan penonton mereka. FollowInstta juga aplikasi koin Instagram yang mengumpul jutaan pengguna Instagram untuk suka dan mengikuti sesama mereka. Disebabkan semua mata wang dalam sistem ini adalah koin maya, semua orang boleh menggunakan suka untuk suka dan ikuti untuk ikuti bagi mengembangkan suka percuma tanpa had di Instagram. Tambahan lagi, semua suka yang anda dapat adalah dari pengguna sebenar yang aktif yang berminat dengan siaran anda. Jika anda ingin menjejaki dan menambahkan suka atau pengikut di Instagram anda, FollowInstta adalah aplikasi yang boleh dipercayai untuk telefon Android anda.

 Aplikasi Suka untuk Instagram

Cir-ciri Utama:

 • Senang digunakan: Mudah dan selamat untuk memasangnya dari Google Play.

 • Menyediakan banyak ciri-ciri: Pembantu pengikut Instagram membenarkan anda menyemak pertumbuhan pengikut, trend suka dan mengurus orang yang mengikut. Tambahan lagi, ia juga membantu pengguna Instagram menambahkan lagi suka dan pengikut secara efektif.

 • Percuma tanpa had: Anda boleh mengikuti akaun lain atau menyukai siaran mereka untuk mendapatkan koin. Anda juga boleh menggunakan koin ini untuk mendapatkan suka dan pengikut. Jika anda tidak ingin menghabiskan masa mendapatkan koin, anda boleh terus membeli suka untuk Instagram dalam aplikasi ini.

 • Suka sebenar: Tidak menggunakan bot atau akaun Instagram palsu, semua suka yang anda dapat adalah dari pengguna sebenar yang aktif.

Bagaimana ia berfungsi:

Langkah 1: Muat turun FollowInstta dari Google Play dan daftar masuk.

Langkah 2: Tambah 1-5 akaun Instagram dan mula dapatkan koin.

Langkah 3: Minta suka percuma di Instagram dengan menggunakan koin.

5 Aplikasi Lain yang Terbaik untuk Suka di Insta [Percuma & Berbayar]

Untuk bahagian ini, kami akan mengulas lima lagi aplikasi suka di Instagram. Aplikasi ini tersedia dalam versi percuma dan berbayar.

 • #5 Turbo Like for Instagram App

 • #6 Magic Liker - Likes for Instagram App

 • #7 IstLike - Instagram Likes App

 • #8 Follower Pro - Multifunctional IG Likes App

 • #9 Super Likes - Free Likes on Instagram app

#5 Turbo Like for Instagram App – Aplikasi Suka Percuma di Instagram

Turbo Like untuk Instagram adalah aplikasi suka percuma yang terbaik, menyokong pelbagai platform. Dengan aplikasi suka dan pengikut Instagram ini, anda boleh mendapat suka dan pengikut sebenar dari orang yang betul-betul berminat dengan siaran anda. Ia menyediakan sistem layan diri dan mengikut tradisi lama “sistem barter”.

 Aplikasi Terbaik untuk Suka di Instagran

Ciri-ciri Utama:

 • Percuma: Anda hanya tekan siaran orang lain untuk mendapatkan koin. Anda akan mendapat pengikut dan suka untuk siaran anda menggunakan koin.

 • Dapatkan suka dari pengguna aktif di Instagram. Setiap orang boleh melangkau siaran yang tidak disukai, jadi suka yang anda dapat adalah dari orang yang benar-benar menyukai siaran anda.

 • Keserasian: Aplikasi auto suka Instagram  tersedia untuk telefon bimbit dan PC, termasuk iOS (iPhone/iPad/iPod), Android, Mac OS X, dan Windows.

 • Senang digunakan: Log masuk dan peroleh koin, anda boleh mendapatkan suka dan pengikut dengan menggunakan koin ini dengan serta-merta.

Bagaimana ia berfungsi:

Langkah 1: Lihat foto dan suka siaran yang anda gemar untuk mendapatkan koin percuma.

Langkah 2: Gunakan koin untuk mendapatkan pengikut dan suka bagi siaran anda dari pengguna yang lain.

Langkah 3: Lihat laporan status masa sebenar untuk pesanan suka anda.

#6 Magic Liker – Aplikasi Suka untuk Instagram

Magic Liker adalah aplikasi suka untuk Instagram bagi pengguna Android. Ia adalah aplikasi magik yang mendapatkan suka sebenar untuk Instagram anda apabila anda menemui dan menyukai siaran pengguna lain. Dengan aplikasi ini, anda tidak perlu menambah tag seperti #Like4Like pada siaran anda untuk mendapatkan suka, sebaliknya anda boleh memperolehi suka dari pengguna yang mempunyai minat yang sama. Anda boleh merancakkan suka anda dengan aplikasi kreatif ini bagi membantu anda mendapatkan lebih banyak pendedahan.

 Aplikasi Beli Suka untuk Instagram

Ciri-ciri Utama:

 • Percuma: Anda boleh memperolehi bintang percuma dengan menyukai foto pengguna lain, menonton video dan melengkapkan tawaran.

 • Penghantaran cekap: Penghantaran pantas untuk suka dan hasil yang nyata.

 • Pengguna sebenar: Semua pengguna & suka yang sebenar, tiada auto suka atau dari bot.

 • Suka tanpa had: Dapatkan suka percuma di Insta tanpa had.

 • Mudah: Senang digunakan dan reka bentuk yang bagus.

Bagaimana ia berfungsi:

Langkah 1: Lihat siaran orang lain dan sukai mereka untuk mendapatkan bintang.

Langkah 2: Gunakan bintang untuk mendapat suka dari pengguna lain.

#7 IstLike – Aplikasi Suka untuk Instagram

IstLike direka untuk menambahkan suka dan mendapat pengikut di Instagram secara percuma. Ia adalah salah satu penyedia pengikut dan suka yang paling lama dalam pasaran. IstLike menjamin 100% rahsia sulit dan tidak pernah mendedahkan identiti klien mereka. Ia berfungsi untuk pengguna Android dan IOS. Platform ini juga menggunakan polisi “suka” untuk “suka”. Anda boleh mendapatkan koin dengan menyukai siaran atau mengikuti orang lain. Selain itu, anda boleh memenangi lebih banyak koin dengan menjemput rakan-rakan. Jika anda tidak mahu menyukai atau mengikuti orang lain, anda boleh membeli koin dalam aplikasi ini.

 Aplikasi Beli Suka di Instagram

Ciri-ciri Utama:

 • Menggunakan koin untuk mendapat suka: Anda boleh mendapat koin percuma dengan menyukai siaran atau mengikuti orang lain, atau anda boleh membeli koin secara terus.

 • Suka dan pengikut sebenar: Ia menyediakan suka dan pengikut sebenar.

 • Selamat: Maklumat anda akan dilindungi dengan selamat.

 • Keserasian: Mempunyai panduan yang baik dan tersedia untuk IOS dan Android.

 • Terma pulangan wang yang baik: Jika anda tidak mendapat suka atau pengikut yang dibeli, anda boleh meminta pulangan wang.

Bagaimana ia berfungsi:

Langkah 1: Dapatkan koin dengan menyukai atau mengikuti orang lain. 

Langkah 2: Dengan koin ini, anda boleh mendapat pengikut dan suka untuk siaran anda atau anda boleh memohon pulangan balik.

Langkah 3: Anda juga boleh membeli koin secara terus di aplikasi untuk memperoleh suka dan pengikut di Instagram.

#8 Follower Pro – Aplikasi Pelbagai Fungsi untuk Suka di IG

Follower Pro + adalah aplikasi analisis pengikut Instagram yang berpengaruh dengan banyak ciri-ciri. Anda boleh menggunakan aplikasi ini untuk mendapatkan suka dan pengikut percuma di Instagram. Follower Pro adalah salah satu aplikasi percuma terbaik untuk menambah pengikut dan suka Instagram. Ia juga menyediakan statistik untuk profil Instagram anda bagi menunjukkan berapa banyak pengikut yang anda dapat, siapa yang tidak mengikuti anda, siapa yang menyekat anda, pengguna mana yang tidak mengikuti anda semula, siapa yang menyukai dan memberi komen pada siaran anda dan siapa yang memadam suka dan komen mereka. Ini termasuklah dalam ciri-ciri percuma dan pilihan untuk bayaran.

 Aplikasi Terbaik untuk Mendapatkan Suka Instagram

Ciri-ciri Utama:

 • Percuma: Dapatkan suka dan pengikut percuma Instagram.

 • Prestasi: Jejaki pencapaian suka, komen dan penglibatan diri .

 • Penglibatan diri: Libatkan diri dengan pengikut & penonton anda. Cari siapa kawan baik anda. Kawan anda yang mana yang membuat siaran paling banyak. Anda juga boleh menyemak mana kawan anda yang tidak mengikuti anda walaupun anda mengikuti mereka

 • Menjejak: Jejaki pengikut yang anda peroleh dan yang hilang. Jejaki semua akaun anda dengan satu aplikasi sahaja. Aplikasi ini menyokong banyak akaun dalam satu masa.Cari dan monitor: Cari pengguna dan lihat carta untuk monitor pertumbuhan pengikut.

Bagaimana ia berfungsi:

Langkah 1: Tekan pada seksyen dalam aplikasi untuk mendapatkan koin. 

Langkah 2: Dapatkan koin dengan menyukai gambar atau mengikuti orang lain. Anda boleh memperolehi banyak lagi koin dengan membeli atau menonton iklan, menulis ulasan dan menjemput pengguna baru. 

Langkah 3: Dengan koin ini, anda boleh mendapat suka atau pengikut dalam seksyen Suka dan Pengikut. 

#9 Super Likes – Aplikasi Suka Percuma di Instagram

Super Likes adalah aplikasi suka Instagram yang bagus. Ia bersesuaian dengan alatan Android dan IOS. Anda boleh mendapat koin percuma dengan menyukai siaran dan mengikuti orang lain. Anda juga boleh menonton video untuk memperolehi koin percuma. Dengan memperolehi koin ini, anda boleh suka, melihat paparan, dan mendapat pengikut. Aplikasi ini mempunyai ciri-ciri mod auto yang menarik yang membenarkan anda untuk mendapat koin dengan pantas dan secara automatik. Anda juga boleh meningkatkan pendedahan anda pada media sosial dengan tanda pagar popular dan kapsyen panas yang disediakan oleh aplikasi ini. Jika anda ingin mendapat suka, pengikut, lihat yang percuma, Super Likes adalah pilihan terbaik.

Suka Percuma di Instagram

Ciri-ciri Utama:

 • Percuma: Dapatkan pengikut, suka dan lihat percuma di Instagram.

 • Tanda pagar: Terokai pelbagai tanda pagar menarik (Cinta, Gembira, Swafoto, Fesyen, Makanan, Seni, dan sebagainya)

 • Kapsyen: Perolehi atau sunting pelbagai kapsyen sebanyak mana anda mahu (Cool, Baik, Lucu, Comel, Kawan, Bijak dan sebagainya.)

 • Cekap: Salin dan tampal kapsyen serta tanda pagar dengan segera.

Bagaimana ia berfungsi:

Langkah 1: Suka, ikuti yang lain dan tonton video untuk mendapat koin.

Langkah 2: Guna koin untuk mendapat suka percuma di Instagram.

Kesimpulan

Artikel terperinci ini ada menyebut 9 aplikasi terbaik untuk mendapat suka dan pengikut di Instagram secara organik. Semua aplikasi ini disyorkan oleh pengguna Instagram dan mempunyai ciri-ciri unik untuk merancakkan pendedahan Instagram anda. Anda boleh menggunakan mana-mana aplikasi ini mengikut keperluan untuk meningkatkan pengikut dan suka Instagram anda dengan segera.

GetInsitaGetInsmartaGetInsita - Get Free Instagram Followers & Likes without Following
 • Unlimited free Instagram followers, active and 100% real.
 • Totally free and authentic Instagram likes.
 • No password. No survey. Instant delivery.
GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following