Get Instagram Followers Likes - GetInsta Blog
GetInsta - Get Free Instagram Followers Easily

Get real and organic followers & likes on Instagram.

Unlimited free Instagram followers & likes.

Easy to use, 100% safe and 24/7 support.

Buy Followers Now

Cara Menaikkan Pengikut dengan/tanpa Pengikut Palsu di Aplikasi Instagram

Aplikasi pengikut Instagram palsu dan sebenar adalah perkara biasa. Artikel ini akan menunjukkan keputusan uji-dan-cuba untuk anda elak daripada mendapat pengikut palsu di Instagram.


Updated 2022-01-20 02:10:08 | by Jason

Instagram ialah platform media sosial yang popular yang sudah lama ada dan mempunyai jumlah pengguna lebih kurang 1 billion. Untuk para usahawan, pengikut yang ramai akan membantu jenama mereka semakin berkembang dalam pasaran. Untuk selebriti Internet pula, hal ini akan meningkatkan populariti berbanding pesaing lain. Secara individu, pengikut yang ramai membantu meningkatkan kemasyuran dan interaksi. Bagi mendapatkan keadaan ini, aplikasi pengikut Instagram palsu adalah pembantu paling cepat kerana bilangan pengikut adalah perkara paling penting.

Aplikasi Pengikut Instagram Palsu

Intro: Jadual Perbandingan bagi 4 Aplikasi Pengikut Instagram Palsu

NO.

Aplikasi

Harga

Kesesuaian

1

Followers & Unfollowers

Percuma

Android

2

Turbo Followers for Instagram

Percuma

iOS/ Android/ PC

3

Kicksta

Berbayar

iOS

4

NewCam

Percuma

Android

Followers & Unfollowers - #1 Pengikut Palsu di Instagram  [Percuma]

Followers & Unfollowers ialah aplikasi pengikut palsu Instagram yang telah dipasang lebih 10 juta kali dan membantu anda melihat gambaran di profil dan menjejak pengikut Instagram untuk memudahkan anda menyahikut sesiapa yang tidak mengikuti anda semula. 

Aplikasi Pengikut Palsu di IG

Kenapa pilih Followers & Unfollowers? 

 • Log masuk dengan selamat. Log masuk dengan nama pengguna dan kata laluan Instagram secara selamat.

 • Pengguna Kegemaran. Tambah pengguna kegemaran ke dalam whitelist dengan mengetik lama pada senarai.

 • Penapis. Aplikasi pengikut Instagram palsu ini mempunyai pelbagai ciri-ciri dalam satu pek.

 • Bukan Pengikut. Orang yang tidak mengikuti anda semula di Instagram.

 • Pelbagai Akaun. Tambah pelbagai akaun dan tukar dari satu ke satu yang lain dengan satu klik.

Ciri-ciri 

 • Nyahikut sehingga 50 orang sekali buat.

 • Cari orang yang tidak mengikuti anda semula di Instagram.

 • Tekan lama pada mana-mana orang dalam senarai yang anda ikuti untuk tambah mereka dalam senarai kegemaran.

Turbo Followers for Instagram - #2 Aplikasi Pengikut Instagram Palsu [Percuma]

Tahukah anda, mempunyai pengikut Instagram yang ramai adalah cara terbaik untuk anda mengembangkan bisnes anda? Turbo Followers untuk Instagram ialah aplikasi pengikut palsu untuk Instagram. dengan aplikasi magik ini, anda boleh mendapat ribuan pengikut dan menjadi bintang di Instagram.

Aplikasi Pengikut Instagram Palsu Percuma

Ciri-ciri 

 • 100% Selamanya Percuma. Mudah mendapat koin percuma dan gunakan koin tersebut untuk mempromosikan akaun Instagram anda.

 • Boleh digunakan di Telefon Mudah Alih atau PC. Bole digunakan untuk peranti Android, iOS (iPhone/iPad/iPod), dan macOS.

 • Sistem Layan Diri. Dengan aplikasi pengikut palsu Instagram, anda akan mendapat 1K pengikut di Instagram dalam masa 5 minit tanpa bantuan mana-mana staf. Log masuk dengan segera.

Cara Bermula? 

 • Langkah 1. Lihat orang lain dan Ikuti mereka untuk mendapat Koin percuma.

 • Langkah 2. Guna Koin untuk mendapat Pengikut dari pengguna sebenar.

 • Langkah 3. Lihat laporan status secara langsung untuk pesanan pengikut anda.

Kicksta - #3 Aplikasi Pengikut Palsu Instagram [Berbayar]

Kicksta adalah aplikasi pengikut palsu Instagram terbaik kerana bukan sahaja kerana kebolehannya malah kuantiti. Aplikasi ini membantu pengguna mendapat pengikut dengan hanya beberapa klik sahaja secara selamat.

Dapatkan Aplikasi Pengikut Palsu Instagram

Ciri-ciri 

 • Cari profil yang sama dengan anda. Kicksta membantu menyenaraikan pengikut berpotensi untuk anda dan mereka mungkin menyukai halaman anda juga.

 • Anda akan mendapat pengikut. Apabila anda melibatkan diri dengan penonton yang sama, ada daripada mereka akan mengikuti anda semula. Dengan cara ini, anda dapat meningkatkan pengikut dengan mengikuti mereka semula. Selagi anda menyiarkan kandungan berkualiti secara konsisten, anda pasti berjaya.

NewCam - #4 Aplikasi Pengikut Palsu Instagram [Percuma]

NewCam ialah aplikasi pengikut Instagram palsu. Aplikasi ini bukan sahaja membantu pengguna mendapat pengikut palsu di Instagram dengan kesan kamera vintage malah berkongsi di Insta untuk anda mendapat sukaan dan meningkatkan aktiviti pengikut. 

Aplikasi Terbaik untuk Pengikut Instagram Palsu

Ciri-ciri 

 • Mudah untuk muat turun dan pasang di telefon bimbit untuk anda mendapat pengikut palsu di Instagram.

 • Menyediakan alatan berguna seperti kesan kamera vintage, membuatkan siaran anda kelihatan menarik untuk pengikut anda.

Tingkatkan Pengikut dengan Aplikasi Ikuti Orang Sebenar [Bukan Palsu]

Terdapat 4 aplikasi pengikut Instagram palsu seperti yang diberitahu diatas untuk membolehkan anda mendapat bilangan pengikut yang tinggi di media sosial. Apa pun, pengikut anda adalah cerminan kualiti kandungan dan anda tidak perlu pengikut palsu jika anda ingin melakukan ini dalam jangka masa lama. Anda mungkin kurang mendapat kepercayaan dan boleh digantung oleh pihak Instagram. Jadi, apa kata anda cuba GetInsmartaGetInsitaGetInsita untuk mendapat pengikut sebanyak 10K dari akaun sebenar?

Apakah GetInsmartaGetInsitaGetInsita

GetInsmartaGetInsitaGetInsita ialah aplikasi mudah untuk mendapat pengikut percuma di Instagram. Selain itu, ia boleh didapati di PC, Android dan IOS membolehkan ia senang diakses oleh semua orang bagi mendapat pengikut Instagram sebenar. Dengan menggunakan GetInsmartaGetInsitaGetInsita, anda akan mendapat pengikut dengan cara pantas bagi membolehkan anda mencapai 1 juta pengikut sebenar dan aktif di Instagram.

GetInsitaGetInsmartaGetInsita: Best Instagram Followers & Likes App
 • Free high-quality Instagram followers & likes from 100% real person.
 • Organic daily IG followers & likes with various subscriptions.
 • Instant delivery and 24/7 customer support.

Kenapa GetInsmartaGetInsitaGetInsita

 • Sebenar & Organik. GetInsmartaGetInsitaGetInsitabukan menggunakan cara tipu untuk mendapat lebih banyak pengikut. Aplikasi ini menjanjikan yang setiap pengikut yang anda dapat dari GetInsmartaGetInsitaGetInsita ialah sebenar dan boleh berinteraksi. Ingin elakkan diri anda ditipu oleh aplikasi pengikut Instagram palsu? Lihat senarai pilihan kami di ikutan teratas mod APK.

 • 100% Percuma. Kumpulan rasmi GetInsmartaGetInsitaGetInsita mengumumkan segalanya dalam aplikasi ini adalah percuma. Apa yang anda perlukan ialah koin yang boleh didapati dengan menyiapkan kerja ringkas dengan satu atau dua klik.

 • Keselamatan & Privasi. Aplikasi ini melindungi pengguna dari kompromi (hacked). Dan tiada maklumat anda akan bocor disini.

Cara untuk Bermula? 

Anda mesti tertanya-tanya cara untuk bermula. Sebenarnya, aplikasi ini mudah sahaja untuk dimuat turun! Dan semudah ABC! Mari lihat butiran berikut.

Langkah 1. Muat turun GetInsmartaGetInsitaGetInsita, pengikut APK untuk IG, pada peranti anda (tersedia untuk IOS, Android dan PC), dan log masuk selepas mencipta akaun melalui emel anda sendiri.

Langkah 2. Ikuti pengguna Instagram dan suka siaran Instagram untuk memperoleh koin.

Pengikut Palsu di Instagram

Langkah 3. Pilih berapa banyak pengikut yang anda inginkan dan klik “Dapatkan Pengikut Sekarang”.

Aplikasi Pengikut Instagram - Langkah 2

Kesimpulan 

Sudah tentu, orang yang tertanya-tanya tentang aplikasi pengikut Instagram palsu mesti ingin mengetahui berapa kos untuk mendapatkan pengikut Instagram. Perkara ini memainkan peranan yang berkesan pada permulaannya tanpa perlu mengeluarkan sebarang kos dan orang ramai akan mendapat penonton baru melalui aplikasi tersebut. Kami sangat menyukai pemberitahuan tentang pengikut baru yang bertambah, tapi yang sebenarnya ikutan mudah seperti itu tidak memberi apa-apa makna. Penglibatan dan interaksi hanya boleh didapati dari akaun sebenar , perkara ini adalah sesuatu yang perlu kita fokus. Mari katakan selamat tinggal kepada aplikasi pengikut palsu Instagram dan jom cuba GetInsmartaGetInsitaGetInsita

GetInsitaGetInsmartaGetInsita - Get Free Instagram Followers & Likes without Following
 • Unlimited free Instagram followers, active and 100% real.
 • Totally free and authentic Instagram likes.
 • No password. No survey. Instant delivery.


GetInsta Logo GetInsta

Your ultimate tool to get free Instagram followers & likes. 100% real.

Download For Windows

100% safe & clean

Instagram Giveaway
50 Daily Followers 0.99

30-Day

Icon Avatar - Buy Instagram Followers

INS

0 POSTS 0 Followers 0 Following